logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.7204
  • Srednji kurs NBS: 118.3533

Letovanje > Egipat

Egipat 2019, letovanje u Egiptu…. to je ono što vas dovodi do nas, a istorija kaže:

Egipat, zemlja misterije, avantura i neprocenjivih blaga, kolevka civilizacije i raskršce istorije, privlači turiste čitavog sveta da krenu na putovanje kroz prohujala vremena. Drevna zemlja faraona, piramida i fantastičnih hramova, tle početka hrišcanstva, danas nudi svakom avanturisti i posetiocu nebrojene mogućnosti da doživi lepotu i čari orjenta.

Brojni i raznovrsni kulturni sadržaji, putovanje kroz istoriju, obilazak znamenitosti privlači mnogobrojne turiste tokom čitave godine. Mogućnosti za odmor, mnogobrojne aktivnosti na vodi, boravak u pustinji, jahanje kamila, vožnja brodićima po koralnim ostrvima - samo su neki od razloga zašto se Egipat razvio u nezaobilaznu turističku destinaciju svakog putnika koji želi aktivni  boravak i nezaboravne utiske koje će iz ove čarobne zemlje poneti sa sobom.

Neka vam za Leto 2019 odredište bude Egipat, sa svojim brojnim letovalištima od kojih posebno izvajamo sledeće: Hurgada, Sharm El Sheikh, El Gouna,  a od ove godine za letovanje u Egiptu i  jednu od novijih destinacija u ponudi Supernova travel-a, Marsa Alam. Kao još jednu zanimljivost izdvajamo i Krstarenje Nilom.Ono što krasi Egipat je i prosečna temperatura vazduha od 33 stepena, a mora od 27 stepeni.

Za vas u ponudi imamo brojne hotele koji se odlikuju izvrsnom ponudom uz pristupačne cene.

Pored hotela iz grupacije hotela Hilton, Hyatt, Continental, Jaz, Sheraton i drugih, imamo brojnu ponudu hotela drugih hotela sa dobrom uslugom. 

Savet:
Zbog specifičnih bakterija česti su stomačni virusi, pa je poželjno koristiti probiotike.

Probati:
čorbu od molokije, sok od guave.

Posetiti:
Muzej u Kairu, Sfingu u Gizi, Dolinu Kraljeva, Manastir Svete Katarine.

Egipatska viza i usluga viziranja  (25$ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju u Hurgadu pre pasoške kontrole  


Region Broj hotela
Hurgada Hurgada 32

Pretraga hotela

Prijavite se na newsletter