logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.7204
  • Srednji kurs NBS: 118.3533

Letovanje > Turska

Republika Turska je država dva kontinenta. Nalazi se u jugozapadnoj Aziji i sa oko 3% svog teritorija u jugoistočnoj Evropi. Glavni grad Turske je Ankara. Nalazi se na obalama Crnog, Egejskog, Mramornog i Sredozemnog mora. Priroda je Turskoj podarila lepe plaže, plavo i bistro more i oko 300 sunčanih dana u godini. To je zemlja gde ćete naći uvek ljubazne, gostoljubive i nasmejane ljude.


Zemlja bogate tradicije i istorije, koja će vam pružiti dobar odmor, shoping i zabavu za sve generacije. Bodrum, Kušadasi,Marmaris, Antaliju, Alanju, Kemer, Side i Belek. U bogatoj ponudi možete naći hotele standarda od 2 do 5 zvedica. Većina aranžmana su sa uključenim avio prevozom, direktnim letovima do aerodroma u blizini letovališta. Ono što posebno izdvajamo iz ponude je Antaliska regija, koja je iz godinu u godinu sve atraktivnija destinacija za naše turiste. Odlikuju je duge i čiste plaže kao i kristalno čisto more. Bogat turistički sadržaj će upotpuni vaš odmor i učiniti ga atraktivnim i zanimljivim. 


Prema novoj regulativi koja će se primenjivati do 31.12.2015. god, pasoši i druge putne isprave stranaca koji ulaze na teritoriju Republike Turske moraju da imaju rok važenja 60 dana od isteka vize/roka bezviznog režima/roka boravišne vize.
Po pitanju važenja pasoša državljana Republike Srbije, a imajući u vidu da je period bezvizng režima 90 dana, državljani Republike Srbije koji putuju u Republiku Tursku moraju imati rok važenja putne isprave 150 dana tj. 5 meseci od dana ulaska na teritoriju Republike Turske.Region Broj hotela
Alanja Alanja 21
Antalya Antalya 11
Belek Belek 7
Kemer Kemer 17
Kušadasi Kušadasi 9
Side Side 8

Pretraga hotela

Prijavite se na newsletter