Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183

  • Kurs evra: 122.7347
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Pretraga hotela

Letovanje > Turska

Republika Turska je država dva kontinenta. Nalazi se u jugozapadnoj Aziji i sa oko 3% svog teritorija u jugoistočnoj Evropi. Glavni grad Turske je Ankara. Nalazi se na obalama Crnog, Egejskog, Mramornog i Sredozemnog mora. Priroda je Turskoj podarila lepe plaže, plavo i bistro more i oko 300 sunčanih dana u godini. To je zemlja gde ćete naći uvek ljubazne, gostoljubive i nasmejane ljude. Zemlja bogate tradicije i istorije, koja će vam pružiti dobar odmor, shoping i zabavu za sve generacije.

Ove godine smo pripremili  za vas raznoliku ponudu za predstojeću letnju sezonu leto 2015.

Posetite Bodrrum, Kušadasi,Marmaris, Antaliju, Alanju, Kemer, Side i Belek. U bogatoj ponudi možete naći hotele standarda od 2 do 5 zvedica. Većina aranžmana su sa uključenim avio prevozom, direktnim letovima do aerodroma u blizini letovališta. Ono što posebno izdvajamo iz ponude je Antaliska regija, koja je iz godinu u godinu sve atraktivnija destinacija za naše turiste. Odlikuju je duge i čiste plaže kao i kristalno čisto more. Bogat turistički sadržaj će upotpuni vaš odmor i učiniti ga atraktivnim i zanimljivim. 

Od hotelskih lanaca izdvajamo sledece hotele: Amara Dolce Vita, Amara Club Marine, Royal Wings Resort, Royal Holiday Palace, Delphin Diva Premier, Delphin Imperial, Hotel Gloria Serenity, Hotel Gloria Golf, Hotel Club Phaselis, Majesty Mirage Park...

Prema novoj regulativi koja će se primenjivati do 31.12.2015. god, pasoši i druge putne isprave stranaca koji ulaze na teritoriju Republike Turske moraju da imaju rok važenja 60 dana od isteka vize/roka bezviznog režima/roka boravišne vize.
Po pitanju važenja pasoša državljana Republike Srbije, a imajući u vidu da je period bezvizng režima 90 dana, državljani Republike Srbije koji putuju u Republiku Tursku moraju imati rok važenja putne isprave 150 dana tj. 5 meseci od dana ulaska na teritoriju Republike Turske.
Slika Region Broj hotela
Alanja Alanja 49
Antalya Antalya 19
Kemer Kemer 33
Belek Belek 27
Side Side 12
Bodrum Bodrum 18
Marmaris Marmaris 18
Kušadasi Kušadasi 8
Fetije Fetije 10
Sarimsakli Sarimsakli 12