Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183

  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 123.0717
  • Srednji kurs NBS: 120.6585

Falkensteiner Club Funimation Katschberg

Falkensteiner Club Funimation Katschberg

Kategorija:

Skijalište: 30m

Centar: 300m

Usluga: pun pansion

Prevoz:


Upit / Rezervacija

Hotel idealan za porodice na samom skijalištu. U svom sklopu raspolaže sa kompletno renoviranim wellness centrom: zatvoreni i otvoreni bazen, saune i hidromasažna kada, masaža (uz doplatu), centar lepote; bar, restoran, a la carte restoran, dečije igralište, oprema za bebe (babyphone, stolove za presvlačenje, stolice, kade), dečji mini spa centar i garaža.

Ishrana na bazi punog pansiona - piće dobrodošlice, doručak (švedski sto),  ručak  i večera. Tokom večere uključena pića  (pivo, stono vino, voda, sokovi),



Sve sobe imaju Sat TV, telefon, fen za kosu, sef, balkon ili terasu. 

1/2  - dvokrevetna soba - veličine oko 19m2; francuski ležaj, kupatilo i toalet.  Soba je predviđena za 2 osobe. 

1/2+2 - family klasik - veličine oko 27m2;  francuski ležaj, odvojen prostor sa krevetom na sprat za decu, kupatilo i toalet. Soba je moderno opremljena. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece. 

1/2 +2 - family royal - veličine oko 27m2; francuski ležaj, odvojen prostor sa krevetom na sprat ili kaučem na razvlačenje za 2 dece, kupatilo i toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece. 

1/2+3 - family deluxe - veličine oko 40m2;  apartman na dva nivoa. Dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 dece, na spratu su soba sa francuskim ležajem, soba sa dva ležaja, kupatilo i toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 3 dece.

1/2+2 - family suite klasik - veličine oko 32m2; spavaća soba sa dva ležaja, niša sa krevetom na sprat za decu, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, kupatilo i toalet. Klasična oprema sobe. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece. 

1/2 +2  - family suite royal - veličine oko 38m2; spavaća soba sa dva ležaja, niša sa krevetom na sprat za decu, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, kupatilo i toalet. Soba je moderno opremljena.  Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece. 



Pretraga hotela