Hotel Palisad

Hotel Palisad

Kategorija:

Usluga: Polupansion

Prevoz:


Upit / Rezervacija

Hotel Palisad je 2011.godine velikim delom renoviran, smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera, hotelski kompleks Palisad već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa.

Od brojnih hotelskih i stambenih kompleksa izgrađenih tokom 150 godina zlatiborskog turizma, niz višenamenskih objekata i planinskih kućica u sastavu hotelskog kompleksa Palisad čine ga najvećim u zemlji. Kao dugogodišnji lider po ostvarenom broju noćenja u toku godine, Hotel Palisad predstavlja vodilju kontinentalnog turizma i prepoznatljiv simbol Zlatibora.

U glavnoj zgradi Palisada smešten je čuveni „Beli salon“ i predsednički apartman, nekada omiljeni dnevni boravak predsednika Tita.

ishrana: svojim gostima Palisad nudi izbor nekoliko restorana i barova, od kojih svaki ima specifičnu namenu, ugostiteljsku ponudu, ambijent, atmosferu i radno vreme. Restoran Hotela - raspolaže sa 716 mesta u četiri međusobno povezane sale. Pruža profesionalnu uslugu pansionskih, zajedničkih, svečanih i a’la carte obroka. Za doručak i večeru gostima je na raspolaganju švedski sto sa više od 30 jela domaće kuhinje, dok se ručak služi po meniju. Sportistima, kao i gostima sa redukovanim ili vegeterijanskim načinom ishrane nudi se mogućnost pripremanja posebnih obroka.


Sadržaj: hotel “Palisad” u svojoj ponudi ima 257 soba, rasporedjenih u 4 bloka, koje su opremljene udobnim krevetima, funkcionalnim kupatilima, televizorima, telefonima i mini barom. Sobe u hotelu su ponedelje na A ,B blok , biznis deo i depadanse. 

U "A" bloku je svojevremeno boravio i bivši predsednik SFRJ. Sobe u ovom bloku imaju pogled na jezero, koje se nalazi u samom centru Zlatibora.

"B" blok - blok sa najkvalitentnijim sobama. U ovom delu hotela nalaze se komforne i udobne dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i 30 apartmana idelanih za porodični odmor. Apartmani se sastoje iz dve spavaće sobe i dnevnog boravka i idealni su za porodični odmor. Sobe u "B" bloku opremljene su kupatilom, kablovskom TV, telefonom i fenom za kosu, dok apartmani sadrže i mini barove.

"Biznis blok" - blok hotela u kome su apartmani sa jednom ili dve spavaće sobe, a pogodan je za porodični boravak.

"Depandans" - Izdvojen blok od glavne zgrade hotela, sa pogledom na jezero i crkvu. Ovaj deo hotela svojom strukturom soba i svojom prihvatljivom cenom najviše odgovara gostima u tranzitu i omladinskom turizmu. Mali apartmani imaju dnevnu i jednu spavaću sobu, mini bar, telefon, TV i kupatilo. Veliki apartmani imaju dnevnu i dve spavaće sobe, mini bar, telefon, TV i kupatilo.Pretraga hotela