Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183

  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 123.0184
  • Srednji kurs NBS: 120.6063

                                                                            

    Cenovnik br 1 od 01.07.2017.MALDIVI LETO 2017.

 


Maldivi su ostrvska zamlja sa preko 1.200 ostrva od kojih je naseljeno svega 200, sa veoma malom populacijom stanovništva ( oko 30.000 ). Ostrva koralnog porekla obiluju bujnom vegetacijom tropskog pojasa, belim sitnim peskom i kristalno čistim morem, tako da je ronjenje u vodama Maldiva fascinantan doživljaj. Turizam na Maldivima je koncipiran tako da je svako ostrvo jedan hotel, tj, odmaralište samo za sebe, što pruža gostima pravi užitak posebnosti i izuzetno mirnog i tihog odmora… O kvalitetu i posebnosti destinacije govori i sama cinjenica da su mnoge poznate ličnosti svetskog džet sveta otkupile ostrva za sopstvene potrebe

19. AVGUST 2017.  - 10 DANA / 7 NOĆI      SIGURAN POLAZAK

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan - (19.08.2017.) BEOGRAD – DOHA - Dolazak putnika na aerodrom ֱNikola Tesla"  u 10.25 sati. Poletanje za Dohu u 12:25 (let QR 232). Let traje oko 5 sati. Obrok i pića tokom leta. Dolazak u Dohu u 18.25 sati. Čekanje na vezu.

2.dan -  (20.08.2017.)  DOHA – MALE Poletanje za Male u 02:25 (let QR 672). Let traje oko 4 sata i 30 minuta. Obrok i pića tokom leta. Sletanje u 09:00. Prolaženje carinskih formalnosti. Transfer do izabranog hotela brzim gliserom ili u kombinaciji sa brzim gliserom i mini avionom u zavisnosti od izabranog hotela. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta. Slobodan dan za odmor.  Noćenje

3-8. dan - (21.-26.08.2017.) - MALDIVI -  Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodni dani za sunčanje i kupanje ili uživanje u dnevnim zabavnim programima uz animacijski tim.  Noćenja.

 

9. dan - (27.08.2017.) - MALE - DOHA Odjavljivanje iz soba do 12:00 sati (mogućnost doplate za kasniji izlazak iz soba). Slobodan dan. Popodnevni transfer na aerodrom brzim gliserom ili u kombinaciji sa brzim gliserom i mini avionom u zavisnosti od izabranog hotela. Poletanje za Dohu u 20:20 (let QR 675). Let traje oko 4 sata i 30 minuta. Obrok i pića tokom leta. Dolazak u 22:55 sati. Čekanje na vezu na aerodromu.

 

10. Dan - (28.08.2017.) - DOHA - BEOGRAD Poletanje za Beograd u 07:00 (let QR 231). Let traje oko 4 sata i 30 minuta. Obrok i pića  tokom leta. Dolazak u 11:25 sati.

  

 CENE PUTOVANJA U €  PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI 

HOTEL

TIP SOBE

 

USLUGA

 

CENA

HOLIDAY ISLAND RESORT & SPA 4*

Superior Beach Bungalow

POLUPANSION + besplatan  PUN PANSION

Od 1.009

SUN ISLAND RESORT & SPA 4*+

 

Superior Beach Bungalow

POLUPANSION + besplatan PUN PANSION

Od 1.060

PARADISE ISLAND RESORT & SPA 4*SUP

 

Superior Beach Bungalow

POLUPANSION + besplatan PUN PANSION

Od 1.173

ROYAL ISLAND RESORT & SPA 5*

 

Beach Villa

POLUPANSION + besplatan PUN PANSION

Od 1.223

KURUMBA MALDIVES 5*LUX

 

Superior Soba

POLUPANSION

Od 1.565

VELASSARU MALDIVES 5*LUX

 

Deluxe Bungalow

POLUPANSION

Od 1.933

DHIGALI MALDIVES 5*LUX

Beach Bungalow

POLUPANSION

Od 2.146

 

NAPOMENA: oznaka „Od“ u cenovniku označava da su cene rađene na osnovu trenuto raspoložive cene avio prevoznika !

 

 

U cenu putovanja je uračunato:

prevoz avionom na navedenim relacijama, 30 kg kabinskog i 7kg ručnog prtljaga po osobi, hrana i  piće u avionu, smeštaj u dvokrevetnim  sobama (kategorija sobe navedena u tabeli) u hotelu prema izboru iz tabele na Maldivima na bazi izabrane usluge, sve hotelske takse na Maldivima, transferi aerodrom – hotel – aerodrom samo brzi gliser ili kombinacija brzi gliser i mini avion u zavisnosti od hotela (dozvoljeni prtljag na lokalnom transfer letu je 25kg kabinskog i 5kg ručnog prtljagap po osobi), troškovi organizovanja putovanja i lokalnog predstavnika na engleskom jeziku.

 

U cenu putovanja nije uračunato:

avio takse 304 € (podležu promeni, konačna cena avio taksi se obračunava u trenutku štampanja karata nakon izvršene uplate od strane putnika), mogućnost kasnijeg napuštanja soba poslednjeg dana boravka uz doplatu (na upit), fakultativni izleti i međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, kao i individualni troškovi putnika. Izlazna taksa na aerodromu Male ako postoji i plaća se na aerodromu (oko 25 US$).

 

 

·                    REZERVACIJE SE RADE ISKLJUČIVO NA UPIT. UPLATA 50 % PO POTVRDI REZERVACIJE, OSTATAK OD 50% 25 DANA PRE PUTOVANJA !

·                    PROGRAM JE RAĐEN NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI NA AVIONU I U HOTELIMA !

 

Važne napomene:

·                    Viza za Maldive nije potrebna državljanima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crene Gore, Makedonije i Hrvatske za boravak do 30 dana.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Informaciju o kursu možete pogledati na sajtu ili pozivom poslovnice.

Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana.
Preostali deo aranžmana i avio takse isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju docnje, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova..

Odloženo plaćanje čekovima građana: Prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 30.12.2017. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu.

Prilikom prijave plaća se 40% paket aranžmana sa realizacijom odmah. Preostalih 60% paket aranžmana plaća se najkasnije do 20 dana pre polaska odloženim plaćanjem na 6 jednakih mesečnih rata platnim karticama Banke Intesa

Aerodromske takse ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.

Platnim karticama (Visa, Master, i Dina ).

 

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o tarifama Uniqa osiguranja.. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

OPISI HOTELA:

HOLIDAY ISLAND RESORT & SPA 4* - https://www.villahotels.com/en/resort/holiday-island  - Odmaralište Holiday Island nalazi se na ostrvu Difuši u okviru atola Alifu Dalu, na 30 minuta vožnje malim avionom I brzim gliserom od Međunarodnog aerodroma Male. U ponudi ima smeštaj kraj plaže, raznovrsne sportove na vodi i izlete brodom. Bungalovi u odmaralištu Holiday Island smešteni su na plaži i uključuju sopstvenu terasu sa ležaljkama i pogledom na Lakadivsko more. Svaka smeštajna jedinica opremljena je sefom, frižiderom i TV-om sa satelitskim kanalima. Kupatila u sastavu bungalova sadrže kadu i zaseban tuš. Gosti mogu ići na izlete oko ostrva ili posmatrati kitove i delfine. Ponuđene aktivnosti obuhvataju ronjenje, jedrenje i skijanje na vodi. Odmaralište takođe poseduje teretanu, saunu i teren za odbojku na plaži. U restoranu se služe orijentalna i zapadnjačka jela na bazi švedskog stola, dok kafe nudi à-la-carte meni i tople napitke. Gosti se u večernjim satima mogu opustiti uz živ zabavni program u glavnom baru koji radi non-stop. Gosti takođe mogu koristiti sadržaje partnerskog odmarališta, koje je udaljeno 5 minuta vožnje brodom od odmarališta Holiday Island.

 

SUN ISLAND RESORT & SPA 4*+ - http://www.sunislandmaldives.net/ - Luksuzno odmaralište i spa centar Sun Island nudi 9 mesta za ručavanje, otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Svaka prostrana vila uključuje balkon i TV sa kablovskim kanalima. Vile odmarališta Island Sun imaju prostor za sedenje i opremljene su DVD plejerom. Kupatila u vilama sadrže tuš sa toplom vodom i kadu. Sadržaji odmarališta Sun Island obuhvataju fitnes centar i saunu. U odmaralištu je obezbeđena oprema za gnjuranje i ronjenje. Razgledanje znamenitosti se može organizovati na turističkom desku. Lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola na raspolaganju su u restoranu Maaniyaa. Morski plodovi sa roštilja služe se na terasi Guraamuli Grill, a italijanski specijaliteti u restoranu Il Pontile. Pored toga, gosti mogu uživati u tajlandskoj hrani u restoranu Sun Star i u osvežavajućim pićima u baru Mekunu. Hotel je udaljen 30 minuta vožnje vožnje malim avionom i brzim gliserom od Međunarodnog aerodroma Male.

 

PARADISE ISLAND RESORT & SPA 4*+ - http://www.paradiseislandmaldives.net/ - Odmaralište i spa Paradise Island smešteno je na idiličnom ostrvu u Lakadivskom moru. U ponudi ima privatne vile i bungalove, otvoreni bazen, spa centar i 4 restorana. Sobe imaju podne pločice, klima-uređaj i sopstvenu terasu sa predivnim pogledom na more. Takođe poseduju satelitsku televiziju, sef, frižider i aparat čaja/kafe. Gostima su na raspolaganju fitnes centar, teniski tereni i oprema za gnjuranje i ronjenje. Ponuda odmarališta takođe obuhvata iznajmljivanje bicikla i turistički desk. U restoranima odmarališta služe se jela raznih kuhinja, uključujući italijanske i japanske specijalitete. Pića su dostupna u baru na plaži i karaoke baru. Bar Paradise za svoje gote obezbeđuje živu bend muziku, DJ-a i plesni podijum. Od međunarodnog aerodroma Male odmaralište je udaljeno svega 9 km, a do njega se stiž za samo 20 minuta vožnje gliserom.

 

ROYAL ISLAND RESORT & SPA 5* - http://www.royal-island.com/ - Odmaralište i spa Royal Island raspolaže smeštajnim jedinicama na plaži ostrva Horubadu na Maldivima. Nudi 2 restorana, spa centar i veliki izbor rekreativnih aktivnosti i sportova na vodi. Gostima su na raspolaganju ronilački izleti i krstarenja u zalazak sunca. Aktivniji gosti se mogu oprobati u skijanju na vodi ili kajtsurfingu. Ostali rekreativni sadržaji uključuju otvoreni bazen, teretanu i teniske terene. Izgrađene od drveta, vile u odmaralištu Royal Island imaju sopstvenu terasu sa prostorom za sedenje i pogledom na Indijski okean. Svaka smeštajna jedinica sadrži TV i sopstveno kupatilo sa kadom i tušem. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u restoranu Maakaana na plaži. Restoran Raabondhi je specijalizovan za pripremu jela od morskih plodova. Gosti mogu uživati u laganim obrocima i pićima u nekom od 4 bara. Odmaralište i spa Royal Island nalazi se na 30 minuta leta malim avionom i brzim gliserom od Međunarodnog aerodroma Male.

 

KURUMBA MALDIVES 5*LUX - http://www.kurumba.com/ - Kurumba Maldives je smešteno na privatnom tropskom ostrvu u atolu Severni Male, na lokaciji sa predivnim belim peščanim plažama i živopisnim kokosovim palmama. Nalazi se na svega 10 minuta vožnje gliserom od aerodroma, a usluga prevoza brodom na raspolaganju je non-stop. U ponudi ima besplatan bežični internet u svim sobama, 8 restorana i 3 bara. Osoblje govori i kineski jezik. Odmaralište ima 2 otvorena slatkovodna bazena, 3 teniska terena i fitnes centar. Spa centar Veli nudi širok izbor tretmana, uključujući jedinstvene Dhivehi Beys tretmane, kao i moderne i tradicionalne tretmane. Gostima su na raspolaganju obilasci brojnih ostrva i ribolovački izleti, a osoblje takođe može organizovati izlete prilagođene vašim željama. Luksuzno uređene sobe i vile poseduju sopstvene terase sa kojih se pruža pogled na plažu. Svaka soba sadrži TV sa kablovskim/satelitskim kanalima i kineskim kablovskim kanalima, kao i sef i radni sto. Na raspolaganju su frižider i pribor za pripremu čaja/kafe. Sopstvena kupatila su opremljena kadom i tušem. Dodatne pogodnosti uključuju komplet za oralnu higijenu, papuče i električni čajnik. U objektu se prihvata plaćanje Union Pay karticama. Impresivna gastronomska ponuda u restoranima odmarališta Kurumba uključuje jela italijanske, japanske, indijske i libanske kuhinje. U baru Kalhu možete uživati u koktelima, karaokama i nastupima DJ-eva, dok se u baru Kandu organizuju muzički nastupi uživo. Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Maleu!

 

VELASSARU MALDIVES 5*LUX - http://www.velassaru.com/ - Velassaru Maldives nudi luksuzne smeštajne jedinice na obali mora ili nad morem sa neometanim pogledom na okean. U okviru objekta gostima je na raspolaganju širok spektar avanturističkih sportova i sportova na vodi, krstarenja u vreme zalaska sunca, kao i časovi joge. Gosti mogu da uživaju u opuštajućim spa tretmanima u paviljonima iznad vode, ili da se ukrcaju na maldivski brod i posmatraju kako posada demonstrira tradicionalne ribolovačke metode. Gostima su takođe na raspolaganju fitnes centar, teniski teren i biblioteka. Osoblje odmarališta govori i kineski jezik. Svi bungalovi i vile odmarališta Velassaru Maldives sadrže klima-uređaj, ventilator na plafonu i drvene plafone i podove koji stvaraju tropsku atmosferu. Svaka soba je opremljena flat-screen TV-om sa internacionalnim kanalima i DVD plejerom. Pojedine sobe imaju Nespresso aparat za kafu i rashlađivač vina. Sopstveno kupatilo sadrži toaletne proizvode brenda L'Occitane, torbe za plažu i papuče. Veliki izbor internacionalnih specijaliteta je u ponudi 5 restorana ovog odmarališta, uključujući moderna sveža jela od morskih plodova, japansku kuhinju, kao i internacionalna i grilovana jela iz Indije. Gosti takođe mogu da se opuste u 2 bara na plaži gde se služe kokteli i vina. Takođe je moguće organizovati obroke u vili ili na privatnom ostrvu. Odmaralište Velassaru Maldives se nalazi na 25 minuta vožnje gliserom od Međunarodnog aerodroma Male.

 

DHIGALI MALDIVES 5*LUX - http://dhigali.com/ - Dhigali Maldives je nov luksuzan hotel koji se zvanično za goste otvara od 01.maja 2017. Nalazi se na atolu Meedho, što je oko 45 minuta vožnje hidro avionom od glavnog aerodroma Male. Gostima su na raspolaganju sedam restorana. Otvoreni bazen kao i peščana privatna plaža duž celog ostrva na kome je hotel smešten. Gosti mogu da se ralaksiraju u spa centru, kao i da uživaju u mnogobrojnim spotrskim aktivnostima na vodi. Sadržaji soba: pogled na more, terasa, TV, telefon, DVD plejer, satelitski kanali, kablovski kanali, bazna stanica za iPod, Blu-ray plejer, sef, klima-uređaj, pegla, radni sto, pribor za peglanje, deo za sedenje, ventilator, garderoba, tepih, kauč, podne pločice / mermerni pod, mašina za sušenje veša, garderober/orman, sredstva za čišćenje, vešalica za odeću, kauč, tuš, bade-mantil, toaletni pribor, toalet, kupatilo, papuče, tuš ili kada, bide, toalet papir, mini-bar, aparat za kafu, budilnik, peškiri, posteljina. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama. Do hotela se od glavnog aerodrome Male stiže na dva načina: kombinacijom mina aviona I brzog gliseta i ta opcija je uključena u paket cenu hotela, ali za goste koji žele konforniji transfer hotel može organizovati transfer hidro avionom uz doplatu ali taj transfer saobraća samo u interval od 6 sati ujutru do 16 sati posle podne…

 

Korisne informacije:

·         Uobičajene vremenske prilike na Maldivima u ovom periodu su karakteristične za tropski pojas. Topli period sa temperaturama u proseku od 27 do 30 C sa visokom vlažnošću vazduha. Temperatura mora 29 C. Tropski pljuskovi su uobičajena pojava u ovom delu sveta u ovom periodu !

·         Valuta na Maldivima je maldivska ripija: 1USD = 15,35 MVK     1EUR= 20,91 MVK

·         Preporučuje se poneti kapu ili šešir za sunce i  kreme za sunčanje sa visokim faktorom.

 

Napomena  U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja  zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora, licenca OTP 416/2010.

 

Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0002/2017 od 04.01.2017.  aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687,  prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs  Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300056217 ADO DDOR Novi Sad (od 25.01.2017 god.)

 

SUPERNOVA Travel

11000 Beograd, Majke Jevrosime 29,

T: 011/ 33-73-183 (5 linija) · M: 065/TURISTA

office@supernovatravel.rs   //   www.supernovatravel.rs

Galerija