Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183

  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 121.336
  • Srednji kurs NBS: 118.9569

                                                                            

    Cenovnik br 1 od 01.07.2017.ZANZIBAR - LETO 2017.

      

Luksuzni hotel se nalazi na severo-zapadnoj strani ostrva, na najlepšoj plaži na ostrvu, gde je kupanje moguće tokom oseke. Okružen tropskom baštom, predstavlja idealno mesto za uživanje i odmor. Hotel ima dva restorana sa internacionalnom i lokalnom kuhinjom, dva bara, bazen sa morskom vodom okružen palmama i odvojenim delom za decu, ležaljke na plaži i bazenu, luksuzan spa i wellnes centar, teretanu, dečiji klub, vodene sportove, salu za konferencije, mogućnost organizovanja izleta. Sve sobe, apartmani i vile imaju terasu sa pogledom na Indijski okean ili baštu. Sobe sa pogledom na baštu se nalaze u prizemlju, prostrane su, imaju kupatilo sa toaletnim priborom, fen, mini bar, TV sa satelitskim kanalima, električni sef, telefon, Wi Fi (besplatan).


Polazak: 17.10.2017.                     Povratak: 28.10.2017.

 

SPECIJALNA PONUDA ZA UPLATE DO 25. JULA !

 

HOTEL GOLD OF ZANZIBAR 5* LUX 

na najlepšoj plaži Zanzibara !

 

CENA SA UKLJUČENIH 9 POLUPANSIONA, AVIO PREVOZOM I TRANSFERIMA SA PRIVATNIM VOZAČEM ZA UPLATE DO 25. JULA:


 

1.580 EUR (umesto 1.860 EUR  ) !

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. dan 17.10.2017. - BEOGRAD – DUBAI - Dolazak putnika na aerodrom ֱNikola Tesla"  u 10.45 sati. Poletanje za Dubai u 13:45 (let FZ 746). Let traje oko 5 sati. Dolazak u Dubai 20.55 sata. 

2. dan 18.10.2017. - DUBAI – ZANZIBAR - Poletanje za Zanzibar u 01:55 ujutro (FZ 675). Let traje oko 5 sati i 50 minuta. Sletanje na Zanzibar u 06:45. Prolaženje carinskih formalnosti. Plaćanje vize (50 US$). Transfer do hotela. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

3. do 10. dan 19.- 26.10.2017.  - ZANZIBAR - Slobodni dani za individualna razgledanja i uživanje u hotelskim sadržajima. Mogućnost  organizovanja fakultativnih izleta do Stoun Tauna, Proson Island-a, izlet Začina po čemu je Zanzibar pored ostalog nadaleko čuven.... Zanzibar se nalazi u Indijskom okeanu uz istočnu obalu Afrike, koje je sastavni deo Tanzanije. To je arhipelag koji čine Zanzibar ostrvo ( lokalno se zove Unguja), Pemba i 51 mane ostrvo. Najveći grad ostrva je istoimeni Zanzibar, i nalazi se u zapadnom delu. Zanzibar ostrvo je dugo oko 90 km, a široko 30 km.  Ime potiče od dve arapske reči “zenj” što znači crn, i “bar” zemlja, drevni naziv mu je bio “zemlja crnaca”. Ston Taun je istorijski centar grada Zanzibara, 2000 god. je uvršten na UNESCO listu Svetske kulturne baštine. Ovo je grad sa velikom istorijskom i umetničkom važnošću u istočnoj Africi. Njegova arhitektura, uglavnom datira iz 19. veka, i mešavina je Swahili kulture sa arapskim, persijskim, mavarskim, indijskim i evropskim elementima. Treba videti: staru tvrđavu, palate/muzej, Kuću čuda, Livingston kuću…. Prison ostrvo Ostrvo zatvor (tačnije Changuu), zapadno od glavnog grada StounTauna, nekada je bilo posed imućnog arapskog poslanika, a zatim je 1893. godine prodato britanskom generalu. Tada je izgrađen zatvor, po kome je ostrvo i dobilo ime. Tu su bili zatočeni neposlušni robovi. Prostorije zatvora očuvane su do danas, a ostrvo sada služi kao mesto obuke ronilaca. Takođe, tu je i kolonija džinovskih kornjača. Ovi ogromni, drevni reptili navodno su preneti iz Aldabre sa Sejšela. Za neke od njih se smatra da imaju i do 120 godina, no i dalje uživaju u lišću kupusa koje im pružaju ruke turista. Večere. Noćenja.

11. dan 27.10.2017. - ZANZIBAR - DUBAI - Slobodan dan. Napuštanje soba u 12:00 sati. Popodnevni transfer na aerodrom. Poletanje za Dubai u 21:35 (let FZ 677). Let traje 5 sati i 55 minuta 

12. dan 28.10.2017. - DUBAI - BEOGRAD - Sletanje u 04:25. Poletanje za Beograd u 09.05 (let FZ 745). Let traje oko 5,5 sati. Obrok tokom leta. Dolazak u 12:50sati. 

 CENE PUTOVANJA U €  PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI 

BAR

Beach House Spa 5* LUX

www.goldzanzibar.com

TIP SOBE

USLUGA

CENA ZA   UPLATE DO  25.07.

I dete 2-14 god u pratnji 2 odrasle osobe

III odrasla osoba

STANDARD

POLUPANSION

(1.860)  1.580

540

1.380

POGLED NA OKEAN

PUN PANSION

(2.040€)  1.770

540

1.380

MOGUĆNOST DOPLATE ZA ``ALL INCLUSIVE`` USLUGU ZA CEO BORAVAK PO OSOBI 315 EUR (DETE 208 EUR) 

U cenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na navedenim relacijama, 20 kg kabinskog i 7kg ručnog prtljaga po osobi, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Gold Zanzibar Beach Hoese & Spa 5* na bazi izabrane usluge, transferi sa privatnim vozačem aerodrom – hotel – aerodrom, asistencija lokalnog partnera, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:

 

avio takse 103 € (ne podležu promeni), mogućnost kasnijeg napuštanja soba poslednjeg dana boravka uz doplatu (na upit), hrana i piće na letovima, fakultativni izleti i međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, kao i individualni troškovi putnika. Viza koja se plaća po sletanju ( 50 US$) Gradske takse koje se plaćaju na licu mesta 1 US$ po noći po osobi

GOLD OF ZANZIBAR 5* www.goldofzanzibar.com Luksuzni hotel se nalazi na severo-zapadnoj strani ostrva, na najlepšoj plaži na ostrvu, gde je kupanje moguće tokom oseke. Okružen tropskom baštom, predstavlja idealno mesto za uživanje i odmor. Od aerodrome je udaljen sat vremena vožnje. Hotel ima dva restorana sa internacionalnom i lokalnom kuhinjom, dva bara, bazen sa morskom vodom okružen palmama i odvojenim delom za decu, ležaljke na plaži i bazenu, luksuzan spa i wellnes centar, teretanu, dečiji klub, vodene sportove, salu za konferencije, mogućnost organizovanja izleta. Sve sobe, apartmani i vile imaju terasu sa pogledom na Indijski okean ili baštu. Sobe sa pogledom na baštu se nalaze u prizemlju, prostrane su, imaju kupatilo sa toaletnim priborom, fen, mini bar, TV sa satelitskim kanalima, električni sef, telefon, Wi Fi (besplatan).

 

Osnovne informacije o Zanzibaru:

Glavni grad: Zanzibar / Zvanični jezik: kiswahili i engleski / Valuta: tanzanijski šiling / Religija: islam/ Vremenska zona: GMT+3 / Struja:220 - 240 V AC, 50 Hz / Pozivni broj: +255

Klima: Zanzibar ima tropsku klimu sa prosečnim dnevnim temperaturama od oko 27 ° C leti i oko 24 ° C  zimi. Od jula do kraja oktobra su najprijatniji meseci jer su dani suvi uz niske vlažnosti i temperature oko 25° C. Od novembra do marta je takođe veoma lepo vreme u godini, samo je malo toplije. Kišna sezona je između aprila i maja kada većina hotela na Zanzibaru ne radi. Temperatura vode u Indijskom okeanu tokom cele godine je prijatna oko 27° C .

Valuta i plaćanja: Domaća valuta je Tanzanijski Šiling ali američki dolar je široko prihvaćen. Kreditne kartice su prihvaćene u većini hotela, ali ne i u mnogim prodavnicama i svakako ne na lokalnim pijacama. Budite spremni da platite doplatu od 5 - 10% ako plaćate kreditnom karticom.

Zdravstvena zaštita: VAKCINACIJA NIJE POTREBNA (osim za putnike koji dolaze sa zaraženih područja). Svakako se putnici savetuju da se obavezno i sami raspitaju u Instituti za javno zdravlje, Dr. Subotića 5 , Beograd, kontakt telefon: 011/2684566

Preporučuje se poneti kapu ili šešir za sunce i  kreme za sunčanje sa visokim faktorom.

Važne napomene: UPLATA 50 % PO POTVRDI REZERVACIJE, OSTATAK 40 DANA PRE PUTOVANJA !  SVI HOTELI SE POTVRĐUJU NA UPIT I PO POTVRDI SU GARANTOVANI

 

USLOVI I NACIN PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Informaciju o kursu možete pogledati na sajtu ili pozivom poslovnice.

Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana.
Preostali deo aranžmana i avio takse isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju docnje, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova..

Odloženo plaćanje čekovima građana: Prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 30.12.2017. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu.

Prilikom prijave plaća se 40% paket aranžmana sa realizacijom odmah. Preostalih 60% paket aranžmana plaća se najkasnije do 20 dana pre polaska odloženim plaćanjem na 6 jednakih mesečnih rata platnim karticama Banke Intesa , Aerodromske takse ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.

Platnim karticama (Visa, Master, i Dina ).

 

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o tarifama Uniqa osiguranja.. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

Napomena  U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja  zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora, licenca OTP 416/2010.

 

Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0002/2017 od 04.01.2017.  aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687,  prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs  Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300056217 ADO DDOR Novi Sad (od 25.01.2017 god.)

 

SUPERNOVA Travel

11000 Beograd, Majke Jevrosime 29,

T: 011/ 33-73-183 (5 linija) · M: 065/TURISTA

                                                                                                          office@supernovatravel.rs   //   www.supernovatravel.

Galerija