logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.7417
  • Srednji kurs NBS: 118.3742

Ammon Zeus Hotel

Ammon Zeus Hotel

Kategorija:

Plaža: 10 m

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija

FIRST MINUTE POPUST
10% - 30%

ZA REZERVACIJE DO 10. FEB


ammon-zeus.gr

Lokacija:

Hotel Ammon Zeus se nalazi oko 75 km od aerodroma u Solunu u mestu Kallithea, nalazi se na predivnoj peščanoj plaži, nagrađenoj plavom zastavicom kao jedna od najčistijih plaza na Kasandri. Kompletno je renoviran 2016/2017. Za samo pet minuta šetnje možete stići do centra Kalitea gde se nalaze mnogi restorani, taverne, prodavnice odeće, suvenira, nakita, krzna, apoteke... Najveći i najpoznatiji klubovi i barovi su udaljni 1 kilometar od hotela. Noćni zivot Kalitea je najintenzivniji na Halkidikiju. Lokacija hotela je od velikog arheološkog značaja, jer se u blizini nalazi drevni hram Božiji Ammon Zeus koji vredi posetiti, dok se u dvoristu hotela nalazi ruska crkva u kojoj cete imati priliku da vidite veoma zanimljive freske ruskih svetaca. Ova crkva je sagrađena 1865. Od tada je kapela u vlasništvu Ammon Zeus Hotela.

Sadržaj hotela: 

Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, sef na recepciji, restoran, taverna, bar, cafe, bazen, jacuzzi, sauna, hamam, sportovi na vodi, WI-fi u javnim prostorijama i sobama, besplatan parking. Ležaljke i suncobrani, kao i sportovi na vodi su dostupni za iznajmljivanje na plaži. Bazen i bar na plaži pružaju gostima hotela razne koktele, zdrave napitke i ukusnu hranu. Potpuno opremljem dečiji klub je u funkciji, gde se deca svaki dan mogu igrati. Karaoke i kino je na raspoilaganju svake nedelje, takodje uz grcku muziku u baru možete uživati. Sobna usluga je dostupna od 08:00-01:00h , takođe i kućni ljubimci do 4kg su dozvoljeni.

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova travel može da počne!

Sadržaj sobe: 

Hotel je skoro renoviran i u svakoj od 126 soba je dostupan frižider, TV, klima uređaj, telefonska linija i fen za kosu, kupatilo sa tuš kadom ili kadom. Sve imaju balkone sa pogledom na more ili baštu.

Tip sobe:

Standardne sobe: gledju na more ili na vrt  i namenjene su usključivo za 2-3 osobe (dva standardna i jedan pomoćni ležaj)

Premium sobe: sve gledaju na more pored standardne opreme imaju nespreso aparat u sobi, u cenu su ukljčeni set lezaljki i suncobran.

Porodične sobe: nalaze se na poslednjem spratu  i sastoje se iz dnevnog boravka i spavaće sobe. Namenjene su za 2-5 osobe. Pored standardne opreme imaju nespreso aparat u sobi, u cenu su ukljčeni set lezaljki i suncobran, bade mantil i papuče.

Ishrana:

Restoran  hotela služi doručak i večeru sa tradicionalnim grčkim i mediteranskim jelima, napravljenih od svežih lokalnih proizvoda. Usluga je na bazi polupansiona  (doručak i večera su na bazi švedskog stola - samoposluživanje). 

Dress code je obavezan i podrazumeva formalniju odeću i duge pantalone. 
Uslovi i nacin placanja:

  •   UPLATA U CELOSTI

 Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični  dokument,sastavni deo važećeg kataloga.

  •  UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

  •  ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, po obračunu, do 30.12.2017. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

Kreditnim karticama Banka Intese na 6 mesečnih rata bez kamate. 


Napomena: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa.


Napomene:

- Kućni ljubimci do 4 kg su dozvoljeni

- Za goste hotela besplatan cas ronjena i masaža

- Ležaljke 6eur set (osim za premium sobe gde su ukljucene u cenu)

- Spa centar nije uključen u cenu