logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.6029
  • Srednji kurs NBS: 118.2381

Vila Tripiti Studios

Vila Tripiti Studios

Kategorija:

Plaža: 20 m

Usluga: najam


Upit / Rezervacija

FIRST MINUTE POPUST
10%

ZA UPLATE U CELOSTI DO 29. APR


Lokacija: Atos, Halkidiki, Grčka,GPS KOORDINATE  40°21'44.9"N23°55'40.8"E

Vila Tripiti Studios je izvanredan objekat koji je pozicioniran u mirnom, pitomom delu poluostrva Atos. Gosti koji žele da budu dalje od bilo kakve vrste gužve, da imaju gotovo pa privatnu plažu a da pri tom budu smešteni u vrhunskom objektu neće pogrešiti ako odaberu vilu Tripiti Studios. Svi studiji, apartmani i dupleksi imaju prelep pogled na more.  Dvorište je perfektno uređeno sa travnjakom i izlazom na peščanu plažu, dok se u zadnjem delu nalazi veliki roštilj i maslinjak. Gostima vile Tripiti Studios je na raspolaganju i natkriveni parking. Prvi supermarket se nalazi u mestu Nea Roda udaljenom 2,5 kilometara. Zato se naše preporuke odnose pre svega na one goste koji dolaze sopstvenim automobilom. Vila Tripiti je idealna za letovanje u Grčkoj, kako za porodice sa decom, tako i za veća društva.

Sadržaj vile: dvorište, 
parking, 
roštilj na otvorenom, 

WI-FI internet


Boravišna taksa u  Grčkoj: Od 01.01.2018. se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta ( na dan dolaska u vilu).


Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj studija/apartmana:  čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, rešo, terasa, tv


Tip smeštaja:
1/2 studio u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ili dva obična ležaja.
1/3 studio u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja ili bračni i jedan običan ležaj.
1/3 apartman u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji bračni ležaj.
1/4 duplex u jednoj sobi bračni ležaj, udrugoj sobi dva obična ležaja, dve terase, a na jednoj od njih se nalazi čajna kuhinja.


U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- ČEKOVIMA GRAĐANA - na jednake mesečne rate , po obračunu, do 30.12.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.


Pretraga hotela