logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.7417
  • Srednji kurs NBS: 118.3742

Pomegranate Wellness Spa Hotel

Pomegranate Wellness Spa Hotel

Kategorija:

Plaža: 10 m

Centar: 1 km

Usluga: Polupasnion


Upit / Rezervacija


www.pomegranatespahotel.com

Lokacija:

Pomegranate Spa Hotel se smatra jednim od najboljih novih hotela na Halkidikiju Otvoren je 2013. Izuzetan hotel sa pet zvezdica sa svojim intimnim neotkrivenim luksuznim sadrzajem nudi i najzahtevnijim gostima poptun ugodjaj i uslugu. Njegova istaknuta lokacija na zapadnoj obali Halkidikija, izmedju Kasandre i Sitonije, samo 30minuta od Solunskog medjunarodnog aerodroma, omogucava lak pristup svim putnicima koji teze za pescanim plazama , harmonicnom okruzenju velicanstvene prirode, pogleda na Olimpske planine i Svetu goru, a pored toga prostrano plavetnilo Egejskog mora.

Sadrzaj hotela: 

Nova infrastruktura hotela pruza udobnost boravka za svakoga: prostrani moderan lobi sa belim klavirom, 5 barova i 3 restorana, bazen, terasa, fitnes i Spa centar i konferencijska sala, odbojka na plazi, teniski tereni, animacioni programi, bilijar, igraliste za decu, TV sala, mini market, WI-Fi u opstim delovima hotela bez doplate, sportovi na vodi, parking.Lezaljke i suncobrani su bez doplate na bazenu i plazi. To sto ovaj hotel cini idealnim porodicnim odmorom za decu, on ima i sadrzaje za one koji vole dobar provod.

 

Sadrzaj sobe: 

Hotel nudi izbor od 172 luksuzne i prostrane sobe, sa pogledom na more, planinu Olimp i baste. Ima tri zgrade  spojene divnim uredjenim vrtovima. Pored toga postoji 6 specijalno dizajniranih luksuznih apartmana u razlicitim stilovima.

Ishrana: 

Usluga je na bazi polupansiona (dorucak i vecera na bazi svedskog stola-samoposluzivanje). Dress code je obavezan i podrazumeva formalniju odecu i duge pantalone.

Vase leto sa Supernovom moze da pocne!


Uslovi i nacin placanja:

a)  UPLATA U CELOSTI

 Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični  dokument,sastavni deo važećeg kataloga.

b) UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, po obračunu, do 30.12.2017. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

Kreditnim karticama Banka Intese na 6 mesečnih rata bez kamate. 


Napomena: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa.


Napomene: 
- Koriscenje spa centra je ukljuceno u cenu

- Spa centra mogu koristiti i osobe koje nisu gosti hotela uz dnevnu doplatupo osobi u iznosu od 55eur i u potpunosti je renoviran.