logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.7417
  • Srednji kurs NBS: 118.3742

Cronwell Sermilia Resort

Cronwell Sermilia Resort

Kategorija:

Plaža: 30 m

Centar: u centru

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


http://sermilia.cronwell.com

Lokacija: Hotel se nalazi izmedju Kasandre i Sitonije, u Psakudiji, oko dvadeset kilometara od Nea Moudanie (oko osamdeset kilometara od Soluna), a od peščane plaže ga deli samo ulica. Sadržaj hotela: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, mini klub za decu, teretana (bez doplate), SPA centar (hamam, jacuzzi, razni tretmanii masaže - uz doplatu na licu mesta), TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju na bazeni i na plaži uz naručeno piće u baru. Peškiri za plažu se plaćaju. Sve sobe imaju TWC sa fenom, mini bar, SAT TV, sef (besplatno), wifi internet (besplatno), A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu.

Dodatni sadržaji: privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima, Spa centar sa saunom i fitnes centrom, bazen, restoran na krovu hotela, bar, besplatan WiFi u celom hotelu, dečji klub.


Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto.)


GPS KOORDINATE: 40.259853, 23.496803

Jednokrevetna soba: oko 21-23,5m2, udobna i prostrana, opremljena potrebnim sadržajem.

Promo soba: oko 18-21m2, francuski ležaj ili dva standardna ležaja, nalazi se u prizemlju hotela.
Dvokrevetna soba: oko 21-23,5m2, udobna i prostrana, opremljena potrebnim sadržajem, francuski ležaj i sofa, namenjena za 2-4 osobe.
Dvokrevetna soba pogled moreoko 21-23,5m2, udobna i prostrana, opremljena potrebnim sadržajem, ima pogled more, francuski ležaj i sofa, namenjena za 2-4 osobe.
Suite: oko 32m2, udoban i prostran, idealan za porodice sa dvoje dece, sa odvojenom spavaćom sobom (nije odvojena vratima).
Suite pogled moreoko 32m2, ima pogled more, udoban i prostran, idealan za porodice sa dvoje dece, sa odvojenom spavaćom sobom (nije odvojena vratima).
Family suite: prostran, sastoji se od dve prostorije, ima terasu sa ležaljkama, pogled more.