logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.6934
  • Srednji kurs NBS: 118.3269

Vila Alkyon Luxury Resort

Vila Alkyon Luxury Resort

Kategorija:

Plaža: 400m

Centar: 450m

Usluga: Najam


Upit / Rezervacija

LAST MINUTE POPUST
20%

ZA UPLATE U CELOSTI DO 26. AVG


Lokacija: Sivota, Grčka, GPS KOORDINATE: 39.413535, 20.239679

Alkyon Luxury Resort je u stvari mali kompleks koji čine tri sjajne vile okružene sa puno zelenila koje i inače predstavlja jedan od zastitnih znakova Sivote. Brižljivo odabrano i negovano mediteransko cveće u kombinaciji sa četinarima, maslinama i savršenim travnjakom cini da pogled na Alkyon Luxury Resort bukvalno ostavlja bez daha. Ispred samih vila se nalazi bazen sa suncobranima i lezaljkama a čitav kompleks je na blagom uzvisenju sa pogledom na magični zaliv Sivote. U dvorištu je i letnjikovac, izvanredno uklopljen u čitav ambijent, koji mnogim gostima često postaje omiljeno mesto za uživanje uz kafu, neko piće ili pak obedovanje.  
Smestajne jedinice koje cine sve tri vile su raznovsne odnosno u ponudi su apartmani, dupleksi i mezonete. Svi su vrhunski opremljeni i uredjeni u kombinaciji modernog stila i tradicionalnih detalja. 
Alkyon Luxury Resort je sigurno jedno od najlepsih i najudobnijih mesta za odmor u Sivoti o cemu svedoče brojni zadovoljni gosti. 

Sadržaj vile: dvorište, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena, WIFI

Boravišna taksa u  Grčkoj: Od 01.01.2018. se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta ( na dan dolaska u vilu).


Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Tip smeštaja:

1/3+1 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, jedan običan ležaj i jedan pomoćni ležaj (dušek standardnih dimenzija 190x80cm), a u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/3+1 mezoneta - na donjem nivou kuhinja, jedan kanabe i jedan pomoćni ležaj (dušek standardnih dimenzija 190x80cm) i kupatilo, a na gornjem nivou jedan bračni ležaj i kupatilo.
1/4 duplex apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/4+1 duplex apartman - u jednoj prostoriji kuhinja i kanabe, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

AUTOBUSKI PREVOZ - POLAZAK DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM POČETKA SMEŠTAJA

povratna karta

MESTO POLASKA

ODRASLI

DECA 0 – 10 godina

NOVI SAD

95 Eur

85 Eur

BEOGRAD / JAGODINA

80 Eur

70 Eur

NIS, LESKOVAC ,VRANJE

75 Eur

65 Eur

SUBOTICA, SOMBOR– MOGUĆNOST TRANSFERA UZ DOPLATU

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- ČEKOVIMA GRAĐANA - na jednake mesečne rate , po obračunu, do 30.12.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.


Pretraga hotela