logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.8585
  • Srednji kurs NBS: 118.4887

Vila Teodora

Vila Teodora

Kategorija:

Plaža: 150m

Usluga: najam


Upit / Rezervacija


Lokacija: nalazi se na glavnoj ulici pri samom ulasku u centar Pefkohorija, pored velikih supermarketa Masutis i Marinopulos. Udaljena je oko 150m od najlepše i najšire plaže u Pefkohoriju. Vila se sastoji od dva objekta u kojima se nalaze apartmani za smeštaj najviše četiri odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. U dvorištu vile se nalazi dečje igralište, pravi raj za najmlađe. Vila Teodora ima sopstveni parking (8 parking mesta na 12 apartmana).

Boravišna taksa u  Grčkoj: Od 01.01.2018. se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta ( na dan dolaska u vilu).


Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!


Sadržaj apartana: odvojeni trpezarijski deo sa kuhinjom (mini šporet, frižider i osnovni potrebni pribor) i stolom za ručavanje, dve odvojene spavaće sobe, TV, sef, klima-uređaj (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. U jednoj od spavaćih soba se nalaze dva spojena standardna kreveta i sofa, a u drugoj dva spojena standardna kreveta s mogućnošću izvlačenja trećeg ležaja. Garderobni plakari se nalaze u obe sobe. Veličina apartmana je cca 40m² + terasa.

AUTOBUSKI PREVOZ - POLAZAK DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM POČETKA SMEŠTAJA

povratna karta

DESTINACIJA 

ODRASLI

DECA 0 – 12 godina

HALKIDIKI/ VRASNA/ASPROVALTA/

LEPTOKARIJA/NEI PORI

60 Eur

40 Eur

TASOS / LEFKADA

70 Eur

60 Eur

ZAKINTOS

89 Eur

75 Eur

POSTOJI MOGUĆNOST KUPOVINE AUTOBUSKE KARTE JEDAN PRAVAC

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu INTESA banke na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- ČEKOVIMA GRAĐANA - na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6 ili 9 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

Opšte napomene:
dodatna osoba: III osoba 0-12 godina u 1/2 i IV osoba 0-12 godina u 1/3 besplatno i koristi zajednički ležaj u vili LAKIS,  V osoba 0-12 godina u 1/4 besplatno i koristi zajednički ležaj u vili LAKIS 

pomoćni ležaj: doplata 50€ po smeni u vilama HARULA i LAKIS

jedna osoba u 1/2 popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

klima-uređaj: doplata na licu mesta 50€ po smeni u vilama PLATIA, EOLOS i PELLA; klima-uređaj uračunat u cenu 14.06 - 07.09. u vilama LAKIS, TEODORA, KSANTOS, HARULA, MARIA i PAPAS, u svim ostalim terminima doplata na licu mesta 50€ po smeni

BAZEN u vilama Pella i Eolos:    korišćenje bazena i ležaljki je uz poručeni sendvič ili bilo koje piće (voda, sok, pivo, viski, koktel...);  deca 0-12 (obavezno uz nadzor roditelja) besplatno i imaju ležaljku, a eventualno piće ili sendvič plaćaju po cenovniku vile; radno vreme bazena je 10-19 časova, bar pored bazena je otvoren 10-23 časa (i duže ukoliko ima gostiju)


Pretraga hotela

Prijavite se na newsletter