logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.8445
  • Srednji kurs NBS: 117.4946

Letovanje > Egipat > HurgadaHurgada

Egipat Hurgada 2019 - atrakcija i ove godine

Uz sve čari i znamenitost koje nudi čuveni Egipat Hurgada je prethodnih godina postala jedna od najatraktivnijih destinacija za naše turiste. Hurgada je najpoznatije letovalište Egipta, a to nije slučajnost. Reč je o istinskoj kosmpolitskoj prestonici Crvenog mora, gde vas čekaju predivne plaže u Hurgadi, aktivan noćni život i magične lokacije za ronjenje.

Iskustva koje Hurgada letovanje pruža su raznolika, od magičnog podvodnog života, burnih noćnih izlaska, vožnje toboganima u akva parkovima, do krstarenja Crvenim morem i uživanja u prizorima delfina, kornjača, raži i raznovrsnih šarenolikih ribica. Pogledajte korisne informacije o Hurgadi, te učinite da kada je u pitanju Hurgada hoteli budu jedina slatka “nedoumica” za letovanje u Egiptu.


Hurgada letovanje - klima, odlike i informacije o letovalištu

Hurgada je glavno turističko odredište Egipta i preplavljeno je turistima tokom cele godine. Temperature retko padaju ispod 30 C° od maja do oktobra, pa je uživanje na plaži moguće tokom većeg dela godine. 

Primorje Hurgade nudi fantastičan sadržaj, bilo da planirate porodični odmor, odlazak u dvoje ili sa društvom. Ipak, kada su u pitanju klima i vreme Hurgada zahteva malo više brge o tempiranju godišnjeg odmora. Budite svesni visokih temperatura u julu i avgustu, pa planirajte u skladu sa preferencijama.

Naseljena početkom 20. veka, doživela je preporod od malog ribarskog mesta do glavne turističke destinacije u Egiptu za poslednjih dvadesetak godina. Danas je Hurgada prestižno područje sa oko 260.000 stanovnika, koje je i dalje sadrži egiptatski šarm. Nalazi se na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira, a većina turista dolazi preko međunarodnog aerodroma - 5 km od grada.

Hurgada plaže - raj za ljubitelje leta i mora

Najveća atrakcija ovog poznatog turističkog letovališta Egipta su besprekorno čisto i toplo more, čuveno po ronilačkim prizorima, i fantastične peščane plaže u Hurgadi, koje su uživo lepe baš kao na razglednici. 

Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prekrasnim podvodnim svetom. Ušuškani u dubini tirkiznih voda nalazi se mnoštvo morskih olupina kao i očaravajući koralni grebeni, koji samo čekaju ronioce koje će očarati svojim prizorom; obilati su intrigantnim morskim životom, leptir-ribicama i sasama koje svetle u mraku. 

Za one koji nisu zainteresovani za navlačenje odela, preporučujemo da Hurgada leto 2019. godine postane doba kada ćete iskusiti podvodni svet! Navucite masku za ronjenje i otkrivanje podvodnog sveta bliže obali.

Hurgada leto 2019 - zabava i van plaže

Život na Hurgadi se odvija oko hotela i šljašteće obale Crvenog mora. Kada poželite da promenite okruženje, posetite neki od brojnih barova i restorana pored plaže, a noćni život je dovoljno atraktivan i za okorele noćne ptice.

Podeljena je na 5 delova: El Dahar - stari deo grada, Sakala - novi deo i El Kora - najmoderniji deo grada. U El Daharu se nalazi najveća pijaca, pošta, autobuska stanica, muzej, akvarijum i džamija. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. 

Hurgada hoteli - letovanje u Hurgadi uz najbolji smeštaj

Kada je u pitanju Hurgada hoteli su najčešći tip smeštaja, pa možete pogledati širok spektar ponude baš na našem sajtu. Za mesto kao što je Hurgada all inclusive princip je najčešći izbor turista. 

Bilo da aranžman uplaćujete po regularnoj ceni, ili jurite ponude first i last minute Hurgada će vam sigurno ostati u pamćenju po tome što ćete po povoljnim cenama dobiti uslugu na najvišem nivou. Odmor u Hurgadi je nešto što se ne zaboravlja!

Najbolji hoteli u Hurgadi će se pobrinuti za vaše obroke tokom odmora, pa ćete letovanje u Hurgadi provesti potpun bezbrižni. Ukoliko vaš izbor ove godine bude Hurgada letovanje ćete pamtiti po potpunom opuštanju, ali i obilasku nekih od najznačajnijih svetskih znamenitosti.

Letovalište Hurgada priprema širok spektar ponude hotela, a turistička agencija Supernova Travel izdvaja najbolje za Vaš užitak. Svi novoizgrađeni hoteli nalaze se van starog jezgra Hurgade. Danas regija Hurgade podrazumeva i hotelske komplekse u El Gouni i zalivima Makadi i Soma. Najbolji hoteli u Hurgadi čekaju na vas!

Aranžmani Egipat Hurgada 2019 - prilika da provedete nezaboravno leto u Egiptu sa nama. Turistička agencija Supernova Travel nudi fantastičan izbor hotela i odmarališta u Hurgadi. Pogledajte akcije, popuste, kao i aktuelne first i last minute Hurgada ponude.


Mesta u regionu: