logo
Majke Jevrosime 29, 11000 Beograd - Tel: (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.4333
  • Srednji kurs NBS: 118.0719

Letovanje > Egipat > HurgadaHurgada

Aranžmani Hurgada letovanje 2019

- pozivaju Vas da provedete nezaboravno leto u Egiptu sa nama. Hurgada je najpoznatije letovalište Egipta, a to nije slučajnost. Hurgada je istinska kosmpolitska prestonica Crvenog mora, gde vas čekaju predivne plaže Hurgade, aktivan noćni život i magične lokacije za ronjenje.

Iskustva koje Hurgada letovanje pruža su raznolika, od magičnog podvodnog života, burnih noćnih izlaska, vožnje toboganima u akva parkovima, do krstarenja Crvenim morem i uživanja u prizorima delfina, kornjača, raži i raznovrsnih šarenolikih ribica. Pogledajte korisne informacije o Hurgadi, te učinite da kada je u pitanju Hurgada hoteli budu jedina slatka “nedoumica” za letovanje u Egiptu.

Hurgada letovanje - klima, odlike i informacije o letovalištu

Hurgada je glavno letovalište Egipta i preplavljeno je turistima tokom cele godine. Temperature retko padaju ispod 30 C° od maja do oktobra, pa je uživanje na plaži moguće tokom većeg dela godine.

Primorje Hurgade nudi fantastičan sadržaj, bilo da planirate porodični odmor, odlazak u dvoje ili sa društvom. Samo budite svesni visokih temperatura u julu i avgustu, pa planirajte u skladu sa preferencijama.

Naseljena početkom 20. veka, doživela je preporod od malog ribarskog mesta do glavne turističke destinacije u Egiptu za poslednjih dvadesetak godina. Danas je Hurgada prestižno područje sa oko 260.000 stanovnika, koje je i dalje sadrži egiptatski šarm. Nalazi se na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira, a većina turista dolazi preko međunarodnog aerodroma - 5 km od grada.

Najveća atrakcija ovog poznatog turističkog letovališta Egipta je besprekorno čisto i toplo more, čuveno po ronilačkim prizorima, i fantastične peščane plaže.

San za ronioce

Ušuškani u dubini tirkiznih voda nalazi se mnoštvo morskih olupina kao i očaravajući koralni grebeni, koji samo čekaju ronioce koje će očarati svojim prizorom; obilati su intrigantnim morskim životom, leptir-ribicama i sasama koje svetle u mraku. Za one koji nisu zainteresovani za navlačenje odela, preporučujemo da Hurgada leto 2019. godine postane doba kada ćete iskusiti podvodni svet! Navucite masku za ronjenje i otkrivanje podvodnog sveta bliže obali.

Život i boravak u Hurgadi se odvija oko hotela i šljašteće obale Crvenog mora. Kada poželite da promenite okruženje, posetite neki od brojnih barova i restorana pored plaže, a noćni život je dovoljno atraktivan i za okorele noćne ptice.

Podeljena je na 5 delova: El Dahar - stari deo grada, Sakala - novi deo i El Kora - najmoderniji deo grada. U El Daharu se nalazi najveća pijaca, pošta, autobuska stanica, muzej, akvarijum i džamija.

Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prekrasnim podvodnim svetom.

Hurgada - hoteli optimalan tip smeštaja

Kada je u pitanju Hurgada hoteli su najčešći tip smeštaja, pa možete pogledati širok spektar ponude baš na našem sajtu.

Kada je u pitanju 2019 Hurgada priprema širok spektar ponude hotela, a turistička agencija Supernova Travel izdvaja najbolje za Vaš užitak. Svi novoizgrađeni hoteli nalaze se van starog jezgra Hurgade. Danas regija Hurgade podrazumeva i hotelske komplekse u El Gouni i zalivima Makadi i Soma.

Aranžmani za letovanje u Hurgadi uz izabran hotelski smeštaj u ovom letovalištu, prosto vas pozivaju da provedete nezaboravno leto u Egiptu sa nama. Izaberite svoj hotel u Hurgadi, vreme polaska i uživajte!


Mesta u regionu:Pretraga hotela

Prijavite se na newsletter