logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
STEPA STEPANOVIĆ - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.1052
  • Srednji kurs NBS: 117.7502

Letovanje > Španija

Španija letovanje

Ukoliko je na spisku vaših destinacija Španija letovanje je idealna prilika da posetite ovu prelepu zemlju Pirinejskog poluostrva. Rame uz rame sa Španijom su smešteni Portugal i Andora, dok je u srcu države smeštena i njena prestonica - Madrid. Španija izlazi na Sredozemno more na jugu i istoku, dok je sa severa i severozapada zapljuskuje Atlantski okean. Službeni jezik je španski, jedan od najlepših i najomiljenijih jezika u svetu, dok se u pojedinim regionima mogu čuti i katalonski, baskijski i galicijski jezik.

Резултат слика за spain images

Šta podrazumeva letovanje u Španiji?

Kada je u pitanju Španija letovanje uvek predstavlja zanimljivo iskustvo, jer u ovoj zemlji možete uživati u vrlo specifičnoj domaćoj kuhinji, izraženom gostoprimstvu i urbanim letovalištima njene obale. Letovanje u Španiji pogoduje svim generacijama, pa letovališta mogu da ponude sadržaj za porodice, starije, ali i mlađe posetioce koji će ovde sigurno pronaći sve što im je potrebno za kvalitetan i dinamičan odmor. 

Roditeljima sa decom naročito pogoduju španske peščane plaže sa prostorom za igru, šetališta i restorani, dok mlađe generacije svoje dane provode na plažama, a uveče u odličnoj atmosferi barova, kafića i disko klubova. Ukusna kuhinja je jedan od njenih glavnih aduta, pa kada je u pitanju Španija letovanje ne bi trebalo da se završi pre nego što probate tipične specijelitet poput gaspaćo, tortilje ili paelje. 

U sastavu Španije se nalaze dva arhipelaga - Balearska ostrva u Sredozemnom moru i Kanarska ostrva u Atlantskom okeanu. Najpopularnije destinacije za letovanje u Španiji su Ljoret de Mar, Kosta Brava, Majorka, Santa Suzana i mnoge druge, a do raspoloživih aranžmana možete doći preko agencije Supernova Travel.

Smeštaj u Španiji

Španija nudi izuzetno široke mogućnosti za udoban smeštaj u njenim letovalištima, pa možete birati hotele ili apartmane, u zavisnosti od svojih preferencija. Smeštaj u Španiji se odlikuje modernom opremom, tehnologijom i udobnošću soba, što je jedan od najbitnijih kriterijuma kvalitetnog odmora. 
Region Broj hotela
Kosta Brava Kosta Brava 59
Kosta Dorada Kosta Dorada 28
Majorka Majorka 42

Pretraga hotela

Prijavite se na newsletter