logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5741

Letovanje > Turska > Belek


 Pullmantur SOUVEREN, Krstarenje Supernova travel COSTA FASCINOSA - Krstarenje Supernova travel KRTSTARENJE MSC DIVNA- Supernova travel KRSTARENJA MSC MAGNIFICA- Supernova travel    KRSTARENJE MSC MUSICA -  Supernova travel KRSTARENJE SUPER NOVA TRAVEL - MSC MUSICA RIO DE ŽENEIRO - MSC MUSICA - SUPERNOVA TRAVEL

Belek

Kada je u pitanju Belek Turska izdvaja ovo letovalište kao novo, moderno turističko naselje koje turisti najradije posećuju. Nalazi se na svega 30 min od Antalije, što mu je velika prednost. 

Činjenica da je Belek posećen jednako i od strane lokalnog stanovništa, govori u prilog ovom prelepom letovalištu koje se nalazi na pola puta između Antalije i Sidea. Letovanje u Beleku je kao stvoreno za sve one koji vole kvalitetan odmor, sportove na vodi i luksuznu ponudu smeštaja.     

Doživite Belek letovanje 

Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven je po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. 

U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat koji se smatraju atrakcijom grada koju morate posetiti. 

Grad je poznat po predivnim plažama sa sitnim peskom i kristalno čistim morem. Skoro svaka plaža nosi oznaku „plava zastava“ zbog čega ćete se sigurno zaljubiti u Belek na prvo kupanje. Letovalište Belek Turska ističe i kao jedno od najboljih porodičnih mesta za odmor

Belek hoteli - sinonim za luksuz 

Najluksuzniji hoteli u Beleku se nalaze na dugim peščanim plažama i okruženi su borovim šumama, eukaliptusima, i divno uređenim baštama. Treba imati na umu da su Belek hoteli sa 5 zvezdica vrlo česti, a da je u svakom smeštajnom objektu usluga na vrhunskom nivou. Neki od hotela koje je za Vas Supernova Travel pripremila su Hotel Cornelia Diamond, Granada Luxury Belek, Belconti Resort Hotel i Hotel Rixos Premium. 

Pored destinacije Belek letovanje u Turskoj možete provesti i na mestima kao što su Alanja, Side, Antalija, Marmaris i Bodrum. Pogledajte naše aranžmane i uvek aktuelne akcije i  rezervišite svoje letovanje u Turskoj na vreme!