logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.578

Zimovanje > Austrija > NassfeldNassfeld

 Nassfeld skijanje


Kada je u pitanju skijanje Nassfeld, skijalište u Austriji, koje se punim imenom zove Skiarena Nassfeld-Hermagor, nalazi se u blizini gradića Hermagor u regiji Koruška i predstavlja jedno od najpoznatijih i najboljih austrijskih skijališta u ovoj regiji. Posebnost skijališta je da se jedan deo staza nalazi u Italiji, a drugi deo u Austriji. 

Skijalište Nassfeld - idealno za iskusne skijaše

Skijalište Nassfeld se otvara početkom decembra i sezona traje do sredine aprila.  Nasfeld-Hermagor okružuju planine Gartnerkofel (2195 m), Rosskofel (2239 m) i Trogkofel (2280 m). Staze svih težina se rasprostiru od 610-2020 m, staze su dovoljno duge i pružaju vrlo ugodno skijanje za one koji vole brzinu i za one koji vole kratke zavoje. 

Staze su uglavnom crvene kategorije i vrlo su raznolike. Postoje dva snowboard parka, i jedan halfpajp za one koji žele pokazati svoje umeće. Ovaj ski centar je poznat i po gondoli „Millennium Express“ dugoj preko 6 km, a vožnja traje 20 minuta. Početna stanica ove gondole se nalazi u mestu Tröpollach, 7 km udaljenom od mesta Hermagor. 

Nassfeld hoteli i apartmani

Ukoliko do sada niste posetili skijalište Nassfeld 2019. je odlična prilika da to učinite. Nassfeld hoteli i Nassfeld apartmani deo su ponude koju je za vas pripremila Supernova Travel turistička agencija , i koja će sigurno odgovarati ljubiteljima skijanja i zimskih sportova. Izaberite smeštaj po svom ukusu i rezervišite na vreme “Nassfeld skijanje” aranžman za najuzbudljivije zimovanje do sada.

Nadmorska visina: 600m - 2010m 

Ski područje Nassfeld-Hermagor pripada skipasu Topski Kärnten Gold.

Ski područje Nassfeld - Hermagor: 110 km skijaških staza. 

Skipas Topski Kärnten Gold: preko 1100km staza na 31 skijalištu u Koruškoj.


MAPA MESTA                                                             MAPA SKIJALIŠTA

SNOW REPORT                                                              WEB CAM 

Udaljenost od Beograda: 680km

KAKO DO SKI CENTRABeograd-Zagreb- Ljubljana - tunel Karavanke - Podklošter/Arnoldstein - Šmohor/Hermagor - Mokrine/Nassfeld - Uputstvo


Mesta u regionu: