logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5272

Zimovanje > Bosna i Hercegovina > Jahorina - ski openingJahorina - ski opening

JAHORINA  -   SKI OPENING 12-15. Decembra 2019.

Otvorite sezonu skijanja na olimpijskoj planini Jahorini. Od četvrtka 12. do nedelje 15.  decembra krenite sa nama, iskoristite promotivne cene,  skijajte puna 3 dana i uverite se da Je Jahorina ponovo skijaški hit na Balkanu. Ovde možete pogledati naš celokupni aranžman za skijanje na Jahorini za predstojeću zimsku sezonu.Jahorina je ski centar koji je u posljednje tri godine doživio svoj procvat zahvaljujuću velikim investicionim projektima na izgradnju najmodernijeg sistema osnežavanja, uređenja ski staza, novih liftova i kabinske gondole, osvetljenja ski staza.

Ski centar Jahorina raspolaže sa 50 km alpskih i 10 km nordijskih skijaških staza, a celo skijalište je pokriveno sistemom za veštačko osnežavanje. Ski staze su povezane modernim žičarama i to jednom kabinskom gondolom (izgrađenom 2019), tri šestosed žičare, jednim dvosedom i tri ski lifta. Za najmlađe tu su dva ski vrtića sa pokretnom trakom, tjubing stazom i zabavnim rekvizitima. Od sezone 19/20 staza Poljice je celom dužinom dostupna i za noćno skijanje.Olimpijski centar jahorina


Jahorina se može pohvaliti najsavremenijim sistemom za osnježavanje kojim je povezano cijelo skijalište, odnosno 45km alpskih i 10km nordijskih staza. U svakom trenutku, perfektno uređene staze su povezane najmodernijim žičarama za prevoz skijaša i bordera, koje su ukupnog kapaciteta oko 17 000 skijaša na sat.

Skijaši na Jahorini mogu izabrati skijanje na lakim stazama, stazama srednje težine kao i na teškim stazama koje su prilagođene iskusnijim I spretnijim skijašima. 50 km staza pokriveno je sa jednom kabinskom gondolom, tri šestosjedne žičare, jednom dvosjednom i sa tri ski lifta.

Najmlađim skijašima na ovoj planini je posvećeno najviše pažnje, za njih su pripremljena dva ski vrtića sa pokretnom trakom, tjubing stazom i mnogobrojnim zabavnim rekvizitima. Ski vrtići su najadekvatniji za mališane i početnike jer tu mogu napraviti svoje prve skijaške korake i beskrajno se zabaviti na snijegu.  

Za avanturiste i ljubitelje adrenalina dostupna je i staza za noćno skijanje na kojoj je izgrađeno novo osvjetljene koje omogućava uživanje na skijama i nakon zalaska sunca.

Noćno skijanje je najbolji način da se završi dan na planini. Jahorinski skijaši i borderi imaju tu priliku da osjete čari jahorine noću i bukvalno provedu dan na skijama.