logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
STEPA STEPANOVIĆ - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.1052
  • Srednji kurs NBS: 117.7502

Zimovanje > Italija > LivinjoLivinjo

Livigno zimovanje 2019 - odmor u šarmantnom ski resortu

Od mnoštva poznatih destinacija za skijanje koje nudi Italija Livinjo se izdvaja kao jedan od najboljih i najviših ski centara u regionu. Ukoliko se odlučite za putovanje u Livinjo zimovanje ćete provesti u mestu koje je poznato kao raj za skijaše, ali i ljubitelje šopinga. 

Ovo poznato skijalište ušuškano je između dva masiva, na granici sa Švajcarskom. Od St. Moritza je udaljen 66 kilometara, a od Bormia 50. Kao i dobar deo skijališta koje nudi Italija Livinjo predstavlja ski centar visoke klase.

Ovaj ski centar smešten je u izduženoj kotlini na 1800 metara nadmorske visine. Osim što nudi bogat sadržaj za skijaše, Livinjo je i duty free zona pa nudi pregršt opcija za šoping - koji je drugi glavni adut ovog šarmantnog mesta.

Livigno skijanje - uživanje na prostranim stazama

Za sve ljubitelje zimskih sportova kojima su prostrane staze ono što je potrebno za najbolje skijanje Livinjo predstavlja odličan izbor. Staze ovog ski centra su duge i široke, pa gužve uglavnom nisu velike.

Većina ski staza su obeležene crvenom bojom, odnosno pripadaju stazama srednje kategorije. Veoma su zanimljivih konfiguracija, blage padine bez vegetacije omogućuju uređenje širokih staza bez prepreka i opasnosti. Zbog ovakvih uslova koje nudi za skijanje Livinjo važi za jedno od najposećenijih skijališta Italije.

Najviša žičara ovog ski centra se penje do 2800 metara nadmorske visine (Carosello). Za skijaško trčanje pripremljeno je 40 km staza.

Livinjo smeštaj - hoteli i apartmani u šarmantnom ski centru

Ukoliko je Vaš izbor za ovogodišnje zimovanje Livinjo, oduševiće Vas šarmantni izgled ovog ski centra i uređenje smeštajnih kapaciteta. Male, drvene kućice koje su izgrađene u tradicionalnom stilu obeležje su ovog mesta, i u potpunosti oslikavaju planinsku atmosferu. Kada je u pitanju Livinjo smeštaj koji nudi ovaj ski centr odgovaraće svačijem ukusu. 

Ukoliko Vas interesuju Livinjo apartmani imaćete potpunu privatnost u ušuškanom smeštaju, a Livinjo hoteli nude i dodatni sadržaj i usluge. Supernova Travel turistička agencija je za Vas izdvojila najbolje “Livinjo 2019” aranžmane, pa pogledajte našu ponudu i rezervišite zimovanje na planinama Italije.Nadmorska visina: 1820m - 2900m

Skipas Livigno: 100 km ski staza, skibus.  ***Prilikom kupovine skipasa na 6 dana za Livigno dobijate 50% popusta na kupovinu jednodnevnog skipasa za St.Moritz (skipas za Livigno je potrebno pokazati na skikasi u St. Moritz kako biste ostvarili popust)***
Udaljenost od Beograda : 1020km

KAKO DO SKI CENTRA: Beograd- Zagreb - Ljubljana - Trst - Verona - Brescia - Breno - Bormio - Livigno - Uputstvo


U mestu:

- Skibus vozi tokom cele godine. Sa tri linije povetuje celo mesto

- Sportski & Spa centar Aquagranda

- Livigno je bescarinska zona

MAPA MESTA                                                                        MAPA SKIJALIŠTA

SNOW REPORT                                                                        WEB CAM 

SKI UŽIVOPretraga hotela

Prijavite se na newsletter