logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
STEPA STEPANOVIĆ - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.1052
  • Srednji kurs NBS: 117.7502

Zimovanje > Italija > Tre ValliTre Valli

Deo velikih Dolomita, energija sunca i savršeno snežnih padina neodoljiva su atrakcija u Alpe Lusia / San Pellegrino. Izuzetno lepo skijalište gde 100 km savršeno uređenih staza  oduzima dah i nudi besprekorno skijanje svim nivoima skijaša. Ovde će se naći nešto za svakoga; za porodice koje žele da uživaju,  mladi ljudi u potrazi za adrenalinom i zabavom.
Moena  se nalazi svega nekoliko kilometara udaljena od ski centra Passo san Pelegrino i spada u najživlja mesta regije i  jedno od najlepših turističkih mesta u regiji Val di Fassa.  Vrlo lepo i elegantno seoce koje se ističe svojom pažljivo očuvanom istorijom, te nije slučajnost da je zovu  "Vila na Dolomita“ . Odličan smeštaj, brojne manifestacija, kulturni događaji .

 Passo san Pellegrino se nalazi između Moene i mesta Falcade, i pravi je zimski raj, zbog svoje nadmorske visine koja garantuje sneg. Ovde je sve na dohvat ruke i staze se odlikuju odličnom uređenošću i mogućnost skijanja svih nivoa skijaša. Dečji park, snowboard park kao i snow park su samo neke od pogodnosti koje sadrži Passo san Pelegrino.

Falcade je šarmantno naselje kojea predstavlja venecijanski stranu Alpe Lusia / San Pellegrino Ski Area. Noćno skijanje, dobre staze su samo neke od skijaških užitaka u Falcade.

Nadmorska visina: 1500m - 2560m 

Skipass Tre Valli: 100km staza

Područje Tre Valli pripada velikom ski području DOLOMITISUPERSKI. 


  MAPA MESTA                                                                            MAPA SKIJALIŠTA

 SNOW REPORT                                                                              WEB CAM 

Udaljenost od Beograda: 860km

KAKO DO SKI CENTRA: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Fernetiči - Pordenone - Vittorio Veneto - Belluno - Cencenighe - Falcade - Passo San Pellegrino.  UPUTSTVO
Mesta u regionu:Pretraga hotela

Prijavite se na newsletter