logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5629

Majorka

Majorka leto 2019

Neka Majorka letovanje bude Vaš izbor ove godine: razlozi za takvu odluku su nepresušni. Ostrvo Majorka je najveće u Španiji i pripada čuvenom arhipelagu Balearskih ostrva. Lepote Majorke se ogledaju u azurnom moru, peščanim i kamenitim plažama, uvek osunčanim danima i vreloj atmosferi. 


Majorka letovanje - idealan izbor za svakog

Majorka ostrvo nudi čitav niz atrakcija i svako ko reši da ga poseti, vraća se pun utisaka koji ostaju urezani kao najlepša uspomena. Letovalište je idealan izbor za sve, čuveno je po luksuznim odmaralištima, ali nudi još mnogo toga što može doprineti Vašem užitku. 

Da je letovanje Majorka najbolji izbor koji možete napraviti ove godine, govori i činjenica da ćete po dolasku ostati bez daha čim krenete da otkrivate lepote bistrog mora, prelepih peščanih plaža, skirvenih laguna duž obale duge 554 km, bogatog kulturnog nasleđa, borovih šuma, palmi, ali i planinskih venaca – sve na jednom mestu. 

Letovanje na Majorci je sjajan način da upoznate Mediteran iz novog ugla, na najuzvišeniji način. Ostrvo Majorka posećuje preko 20 miliona turista iz svih krajeva sveta, a svi se slažu u jednom - ovo je najbolja hedonistička destinacija na kojoj možete zadovoljiti sva vaša čula. 

Upoznajte se sa lepotama Majorke, ali istražite i sve čuvene znamenitosti koje je krase: rimske ruševine, uske uličice prepune unikatnih butika i prodavnica i parkove kojih na Majorci ima pregršt. Ne zaboravite ni da isprobate čuvene španske specijalite kojima je dodat poseban - majorčanski začin. 

Smeštaj - apartmani i hoteli na Majorci 

Neka vaša jedina slatka muka bude odabir smeštaja na ostrvu! Majorka hoteli i Majorka apartmani su najčešći izbor turista, a ponuda smeštaja na Majorci koju je pripremila Supernova Travel turistička agencija će sigurno odgovarati svima koji se za letovanje na ovoj destinaciji odluče. Izaberite smeštaj po svoj meri i još danas se opredelite za nezaboravno Majorka putovanje.