Krstarenje Kraljevski Mediteran

Cunard Queen Elizabeth

Barselona – Napulj – Rim – Korzika – Palma de Majorka

10
9
1299
Cunard Queen Elizabeth
Cunard Queen Elizabeth

Termin putovanja 01 – 10. Oktobar 2023.
Polazak iz Beograda - 01. Oktobar 2023.
Paket aranžman avion + brod + hotel (10 dana, 9 noćenja)

 

First minute za rezervacije do 1.08.2023.

 

Odrasle osobe od 18-99

Deca od 2-17.99 godina

Deca 0-1.99 godina

Cena u EUR po osobi u izabranoj kabini

1/2

3. i 4.

osoba

1/1

Prvo i drugo dete

u 1/3, 1/4

Prvo i drugo dete

u 1/3, 1/4

 Britanija - Unutrašnja kabina

1.599

1.299

1.599

1.199

2,233

1.899

 

NA UPIT

NA UPIT

Britanija - Prozorska kabina

1.779

1.479

1.779

1.379

2479

2.179

Britanija - Balkonska kabina

1.949

1.649

1.949

1.549

2.799

2.499

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, 01. okt. NEDELJA : BEOGRAD – SRBIJA, BARSELONA - Španija
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Poletanje za Barselonu predviđeno je za 17.10h, let JU 584. Sletanje u Barselonu u 19.50h. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela Viladomat 3* (ili hotel slične kategorije) u Barseloni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
2. dan, 02. okt. PONEDELJAK : BARSELONA - ŠPANIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Barselona je glavni i najveći grad Katalonije i najveća luka Španije: Kolumbov spomenik, vidikovac Barselone - Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve gradjevine - kuće Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, La Rambla... Nakon razgledanja odlazak u luku Barselone i ukrcavanje na brod Cunard Queen Elizabeth. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa brodom. Brod isplovljava iz luke u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
3. dan, 03. okt. UTORAK: DAN NA MORU
Doručak. Brod polovi u pravcu Napulja. Slobodno vreme za uživanje u plovidbi i ugođajima broda Queen Elizabeth. Cunard Queen Elizabeth predstavlja luksuzni brod u art deco stilu. Porinut 2010. godine kao 3. po redu brod sa istim nazivom, nastavak je čuvene tradicije u izgradnji jedinstvenih putničkih brodova. Sam podatak da je na inauguraciji broda prisustovala i Kraljica Elizabeta II govori o kvalitetu Brodske kompanije i samog broda. Spoj inovativnih rešenja i tradicije su rezultirali specifičnom ugođaju i kvalitetu koji je jedinstven za ovu brodsku kompaniju. Treba napomenuti da brodska kompanija Cunard ima tradiciju dugu 180 godina. Elegantni brodski trup crne boje i crveni dimnjak postali su simbol za luksusna krstarenja širom sveta. Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
4. dan, 04. okt. SREDA: NAPULJ - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku Napulj u prepodnevnim satima. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. U Napulju svakako treba posetiti: zamak Nuovo, Kraljevska palata, trg Naroda, teatar San Karlo, via Toledo… Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
5. dan, 05. okt. ČETVRTAK: ĆIVITAVEKIJA, RIM - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku Ćivitavekija u prepodnevnim satima. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u RIM, glavni i najveći grad Italije, centar kulturnih i zabavnih dešavanja. Panoramsko razgledanje znamenitosti: Vatikanski grad, Hadrijanov zamak Sv. Andjela, Trastevere, Koloseum, Trg Venecija, Fontana di Trevi, Španske stepenice,... Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno u popodnevnim satima. Večera. Noćenje.

6. dan, 06. okt. PETAK: AJAČIO, KORZIKA - FRANCUSKA
Doručak. Brod uplovljava u luku u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnoti. Ajačio je glavni grad ostrva Korzika. Od znamenitosti svakako treba posetiti glavni gradski trg, palatu Froš, muzej Freš, katedralu Notr Dam, glavnu pijacu na otvorenom... Povratak na brod. Brod isploljava iz luke u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
7. dan, 07. okt. SUBOTA: DAN NA MORU
Doručak. Brod plovi u pravcu Palma de Majorke. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima. U toku boravka na brodu Queen Elizabeth, putnici mogu da uživaju u otvorenom bazenu, raznim radionicama, tenisu, mini golf terenima, bogatoj brodskoj literaraturi i zabavnom programu koje organizuje iskustan tim animatora... Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
8. dan, 08. okt. NEDELJA: PALMA DE MAJORKA – ŠPANIJA
Doručak. Brod pristaje u luku u prepodnevnim satima - Palma de Mallorca je grad i luka smešten na ostrvu Majorka, i glavni grad španske autonomne zajednice Baleari. Poznato je špansko i evropsko turističko odredište. Pravo mondensko mesto, sa velikim brojem luksuznih hotela, ekstravagantnih vila, ekskluzivnih plaža i svih pratećih sadržaja koji danas čine vrhunsku turističku ponudu. Majorku, kao kraljicu evropskog turizma, krasi izvanredan pejzaž, duge peščane plaže, borove šume, planinski venci koji se uzdižu do 2.300 m nadmorske visine i ambijent koji joj je doneo ime Kraljica Mora. Od znamenitosti svakako treba posetiti glavnu Katedralu, vidikovac staru četvrt grada... Brod isplovljava iz luke u popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
9. dan, 09. okt. PONEDELJAK: BARSELONA - ŠPANIJA
Brod pristaje u luku Barselone u jutarnjim satima. Doručak. Napuštanje broda. Transfer autobusom do hotela 3* u Barseloni. Nakon smeštaja u hotel slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u Figeras. Figeras je gradić udaljen 140 km od Barselone. Grad je rodno mesto čuvenog umetnika Salvadora Dalija. U toku izleta posećuje se muzej posvećen ovom umetniku. Slobodno vreme, povratak u Barselonu. Noćenje.
10. dan, 10. okt. UTORAK: BARSELONA – ŠPANIJA, BEOGRAD - SRBIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd predviđeno je za 09.55h, let JU 581. Sletanje na Beogradski aerodrom u 12.25. Kraj programa.

 

newsletter slikica

NEWSLETTER: Saznajte na vreme za najpovoljnije aranžmane.

Kontaktirajte nas

TA Supernova Travel
11000 Beograd, Majke Jevrosime 29
Telefon: +381 11 33 73 183
Fax: +381 11 32 34 106
Mobilni: +381 65 8874782
office@supernovatravel.rs
Skype: supernova.travel

Društvene mreže

facebookinstagramyoutube