supernova logo

MSC Poesia

Italija, Francuska, Španija, Malta, Kipar, Izrael, Egipat, Jordan, Saudijska Arabija, Kenija, Tanzanija, Sejšeli, Mauricijus, Reunion, Mozambik, Juznoafrička Republika, Namibija, Sv. Helena, Brazil, Barbados, St Lucia, Martinik, Dominikanska Republika, Bahami, SAD, Kanada, Grenland, Island, Ujedinjeno Kraljevstvo, Holandija, Nemačka

121
120
15889
msc poesia

Zamislite da na jednom putovanju vidite čak 31 zemlju i obiđete 4 kontinenta! Put oko sveta kruzerom MSC Poesia upravo podrazumeva to - krstarenje koje traje 121 dan i uplovljavanje u čak 52 luke. Rezervišite svoje mesto na brodu i posetite neke od najatraktivnijih destinacija Evrope, Afrike, Severne i Južne Amerike.

 

05.01. - 04.05.2024.
121 dan / 120 noći

luka ukrcavanja - Đenova, Italija
luka iskrcavanja - Varneminde, Nemačka

52 luke uplovljavanja, 31 zemlja, 4 kontinenta

krstarenje put oko sveta msc 2024 msc poesia

 

Moguće luke ukrcavanja: Ćivitavekia, Đenova - Italija, Marsej - Francuska, Barselona - Španija

 

* Informacije o itinereru su podložne promenama zbog konačne dostupnosti veza ili sidrišta u lukama

 

CENE KRSTARENJA u € po osobi,
za smeštaj u dvokrevetnoj kabini, sa uključenom lučkom taksom, napojnicama, pićem tokom obroka

ukrcavanje  u Đenovi, Italija

doživljaj

kategorija kabina

unutrašnja

prozorska

balkonska

05.01. - 04.05.

2024.

Bella

od 15.889

od 18.489

od 21.893

Fantastica

od 16.239

od 19.739

od 22.389

 

Opis broda MSC Poesia

 

Upoznajte kruzer MSC Poesia – brod koji vas vodi na krstarenje iz snova

Krstarenje sa itinererom Đenova – Kušadasi – Istanbul – Atina – Palermo – Rim – Đenova,  Supernova travel organizuje kruzerom MSC Poesia. MSC Cruises je brodska kompanija sa izuzetnom reputacijom, tako da je svaki brod sinonim za udobnost, glamur, luksuz i vrhunsku zabavu.  

Na brodu MSC Poesia oduševiće vas prijatan ambijent i atmosfera koja poziva na opuštanje i odmor. Uživajte u pogledu na more sa palube, kraj bazena ili u nekom od 9 barova. Gostima su na raspolaganju izuzetni restorani sa vrhunskom gastronomskom ponudom i to: L'Obelisco, suši bar Kuito, Le Fontane, Il Paladio.

Ljubitelji kartanja mogu se zabaviti u Sobi za kartanje ili u Kazinu. Za sve koji žele da uživaju u noćnom provodu, na MSC Poesia postoje i noćni klub kao i dva bara sa podijumima za igranje. 

Uživajte u predstavama u pozorištu (Teatro Carlo Felice), ali i u udobnosti restorana i bifea u kojima se poslužuju raznorazni delikatesi. Osim zabavnih i kulturnih sadržaja, putnicima su dostupna čak tri bazena, teren za mini golf i stoni tenis, kao i staza za džogiranje. Moderan spa centar, sauna, frizerski salon i solarijum otvoreni su za potpuni odmor koji najviše prija nakon celodnevnih izleta u lukama.

Na brodu sa 16 paluba možete birati kabinu sa pogledom na more, sa balkonom, unutrašnju kabinu ili pak smeštaj u apartmanu. Sve koji su na porodičnom putovanju naročito će obradovati mnogobrojni sadržaji za decu u posebno opremljenim prostorima za animaciju dece svih uzrasta. 

 

 

Tehnički podaci broda MSC POESIA
Bruto tona - 92.627 tona
Broj putnika - 2.550 (na bazi dva putnika)
Članova posade - Približno 1.039
Broj kabina - 1.275, uključujući 17 za goste s invaliditetom
Dužina / Širina / Visina - 293,80 m / 32,20 m / 59,64 m
Palube - 16, uključujući 13 za goste
Maksimalna brzina - 23 čvora
Prosečna brzina - 18 čvorova

msc poesia cross section 790

MSC Poesia je inovativan brod za krstarenja s elegantnim stilom. Ukrcajte se i zakoračite u svet udobnosti, od spektakularnog vodopada u foajeu do Zen vrta, autentičnog japanskog Sushi bara i raskošnog MSC Aurea Spa & wellness centar s parnim kupatilom, saunom i brojnim masažama. Tu su 3 bazena, 4 jacuzzija i veliko bioskopsko platno pored bazena.

Na palubi postoje mnoge sportske i fitness aktivnosti, uključujući košarkaški teren, teniski teren, opremljenu dvoranu za sportove i minigolf. Deca i tinejdžeri imaju namenske sadržaje, klubove, igralište s temom dinosaura, videoigre...

Kuhinja na brodu donosi specijalitete iz celog sveta, odlikuje je mediteranski stil, ukorenjen u vrednostima italijanske slow food ishrane.

Razni lounge barovi nude originalnost i autentičnost, od bara Grappolo d'Oro za ljubitelje dobrog vina do koktel bara Mojito i izdvojenih prostora za pušače.

Bez obzira na to da li se radi o porodičnom odmoru, luksuznom izletu ili romantičnom begu, MSC Poesia je brod koji zaista nudi nadahnjujuće iskustvo krstarenja.

360° Virtuelna tura broda MSC POESIA
Pregledajte izgled kabina, restorana, barova, pozorišta, Spa centra i ostalih prostorija broda MSC Poesia.
Istražite putovanje i pre nego što se ukrcate: http://virtual-tours.msccruises.com/MSC-Poesia/hr-hr/index.html

PREUZMITE: Mapa broda MSC POESIA

 

Ako ste kao dete uživali u romanima Žila Verna i upijali fantastičan svet sa filmskog platna, krstarenje put oko sveta je pravi izbor za vas. Za sve koji su željni pustolovine i oduvek maštaju da upoznaju predivne luke Italije, Francuske, Argentine i Australije fasciniraće plovidba lukuznim kruzerom do najudaljenijih mesta na planeti. 

Kao jedan od najekskluzivnijih i najluksuznijih vidova odmora, krstarenje sa itinererom koji obuhvata preko 20 zemalja sasvim izvesno je iskustvo koje se ne zaboravlja. Programi putovanja kruzerom u organizaciji Supernova travel zavise od destinacija koje se obilaze. Svako pristajanje u novu luku je prilika da obiđete neka od najatraktivnijih svetskih ostrva, poznate primorske gradove Evrope, Azije, Južne Amerike, odnosno svih kontinenata.

Otkrijte kulturno istorijske znamenitosti, uživajte u brojnim zabavnim sadržajima na brodu i opustite sva čula u restoranima i spa centrima na kruzeru. Neka krstarenje PUT OKO SVETA bude vaš izbor i otisnite se u životno-morsku avanturu na četiri meseca uz Supernova travel! Ovo krstarenje je dostupno po ceni od 15 599 evra. Putovanje možete rezervisati u januarskom terminu.

Izaberite idealno krstarenje oko sveta!

U ponudi Supernova travel-a je više od 20.000 polazaka u toku jedne godine, a svakako se medju njima posebno ističu krstarenja oko sveta. Obiđite celu planetu za 117 dana ili 121 dan! Ko se za ovu ponudu odluči krstariće istočnim i zapadnim Mediteranom, ploviti mirnim vodama Egejskog mora, upoznati Španiju, Maroko, ali i Brazil, Čile, Peru i Argentinu. Otkrijte magična Kukova ostrva, Novi Zeland i Australiju, zaljubite se u Indoneziju, Tajland, Indiju i Jordan...

U zavisnosti od odabrane rute, plovidu možete otpočeti iz neke od italijanskih luka: Savone, Đenove ili Čivitavekije. Aranžmani koje nudimo su zimskom terminu, tj. u januaru, a traju 117 dana (116 noći) ili 121 dan (120 noćenja).

Pogledajte detaljnu ponudu naših krstarenja za put oko sveta i rezervišite na vreme rutu koja vam najviše odgovara.

Upoznajte brodove: sadržaji na kruzerima kojima ćete krstariti oko sveta

Krstarenje sa itnererom koji obuhvata preko 20 zemalja sveta i vodi vas u najlepše luke na našoj planeti mora biti u svakom smislu komforno i luksuzno putovanje. Garanciju za ovakav odmor pružaju glamurozni kruzeri svetski poznatih brodskih kompanija MSC Cruises i Costa Cruises

MSC Cruises je treći najveći brend u svetu za krstarenja i najbrže rastuća kompanija u ovoj industriji. Kada je reč o kruzerskim putovanjima u Evropi, Južnoj Americi i Južnoj Africi, apsolutni su lider. Tokom čitave godine MSC brodovi plove u području Mediterana i Kariba, a sezonskim intinererima pokrivaju Severnu Evropu, Južnu Ameriku, Južnu Afriku, Aziju, Dubai, Katar, Saudijsku Arabiju i Crveno more. 

Italijanska brodska kompanija Costa Cruises jedna je od vodećih u Mediteranu i svakako jedna od najpoznatijih na prostoru Balkanaovoj zemlji. Njeni luksuzni brodovi plove širom sveta. Najveći broj putovanja realizuje se u predelu Mediterana i na području Kariba, ali imaju itinerere koji obuhvataju Severnu Evropu, Dubai, Južnu Ameriku i Indiju, kao i transokeanaska putovanja. 

Kao pravi hoteli na vodi, brodovi poseduju sve što vam je potrebno da se odmorite, opustite i maksimalno uživate na ovom nesvakidašnjem putovanju. Pored toga što obezbeđuju sigurnu plovidbu svetskim morima, kruzeri su izuzetna mesta za relaksaciju i zabavu jer možete da uživate na bazenima, u sunčanju na palubi ili u brojnim sadržajima u zatvorenom. Dostupne su najrazličitije aktivnosti, od teretana, spa centara, preko pozorišta i bioskopa do kazina i diskoteka u kojima možete plesati čitave noći. 

Kako je put oko sveta dugačko putovanje, sasvim sigurno ćete poželeti da se nekim danima izdvojite, primirite i opustite uz knjigu ili neki časopis. Na kruzeru možete pronaći biblioteku, knjižaru, ali i vrhunski opremljene spa i wellness centre za kompletnu relaksaciju. Putnici na brodu mogu doplatiti uslugu Wi-Fi mreže i tako imati pristup internetu.

Smeštaj na krstarenjima

Prilikom rezervacije aranžmana možete izabrati svoju kategoriju smeštaja. Dostupne su unutrašnje, prozorske i balkonske kabine, kao i luksuzni apartmani. Naravno, izbor smeštaja diktira cenu čitavog krstarenja.

Aranžmani koje organizuje Supernova travel podrazumevaju boravak u dvokrevetnim kabinama, a cene se obračunavaju po krevetu. Postoji opcija da se uz doplatu rezerviše aranžman u trokrevetnim i četvorokrevetnim kabinama, ukoliko su još uvek dostupne u trenutku rezervacije. 

Sve kabine opremljene su novim, udobnim ležajevima, kupatilom i tuševima, poseduju LCD TV, mini bar, sef i pružaju sav potreban komfor na ovom dugom i luksuznom krstarenju.

Cene krstarenja

Cene Supernova travel aranžmana su pristupačne, čak i kada je u pitanju put oko sveta. Pratite naše specijalne ponude, naročito first minute krstarenja i iskoritite priliku da po povoljnoj ceni rezervišete nezaboravnu plovidbu i vrhunski odmor.

U zavisnosti od izbora kategorije kabina, razlikovaće se i cene putovanja. Unutrašnje kabine su najjeftinija opcija, nešto više koštaće vas smeštaj u prozorskim kabinama, dok je najskuplja rezervacija  balkonskih kabina. 

Šta sve uključuje cena aranžmana za krstarenje oko sveta?

Cena krstarenja uglavnom obuhvata plovidbu prema predviđenom planu puta, smeštaj u kabinama izabrane kategorije na bazi punog pansiona ili all inclusive usluge. Ako drugačije nije naznačeno u opisu putovanja, u cenu ulaze i lučke takse, korišćenje fitnes sale, teretane, bazena kao i rekreativno zabavni programi i animacija dece u igraonici.

Pogledajte našu ponudu ruta za krstarenje Put oko sveta. Pročitajte više o dostupnim sadržajima na brodu.  Za svaki program plovidbe pripremili smo i precizan cenovnik, sa svim sadržajima koji ulaze u osnovnu cenu aranžmana. Supernova travel nudi mogućnost doplate za dodatne brodske servise i sadržaje. 

U opisu svakog pojedinačnog aranžmana za krstarenje možete pronaći detaljne informacije o planu plovidbe i o sadržajima na svakom kruzeru. Preuzmite i PDF brošuru sa cenovnikom i budite slobodni da nas kontaktirate i rezervišete avanturu iz snova! 

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

• Krstarenje prema izabranom itinereru;
• Smeštaj u dvokrevetnim kabinama izabrane kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;
• Lučke takse;
• Napojnice (Hotel Service Charges - HSC) u iznosu od 12 eur po osobi po noći;
• Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;
• 15 izleta, unapred odabranih od strane brodara. Ostale izlete možete samostalno rezervisati tokom krstarenja;
• Dine & Drink paket pića za vreme ručka i večere koji uključuje: vina kuće, točeno pivo i izbor ostalih pića i napitaka. Paket pića se ne može koristiti u specijalizovanim restoranima i barovima izvan buffet restorana;
• 30% popusta na korišćenje brodske perionice rublja;
• Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzikel;
• Korišćenje bazena, fitnes sale;
• Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;

 

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.