supernova logo

★★★★
200
noćenje sa doručkom
Eurostar Queen of Montenegro

Opis

Eurostar hotel Queen of Montenegro je hotelski kompleks jedinstvene lokacije, odakle se pruža jedan od najlepših pogleda na veliku plažu u Bečićima i Jadransko more.
Lokacija
Gostima ovog hotela okruženog zelenilom obezbedjen je odmor u miru i opuštajućoj atmosferi. Smešten je na izlasku iz Bečića prema Rafailovićima, živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora.

Usluge i sadržaji
Hotel nudi brojne usluge i sadržaje za svoje goste, kao što su:

Restoran s bogatim izborom jela domaće i internacionalne kuhinje
Bar s velikim izborom pića i koktela
Wellness centar s bazenom, saunom, parnim kupatilom, hidromasažnom kadom, teretanom i salonima za masažu i tretmane lepote
Kongresni centar s pet sala za sastanke i konferencije opremljenih najsavremenijom tehnikom
Kasino s igrama na sreću i zabavnim programom
Animacijski tim koji organizuje razne aktivnosti i zabavu za decu i odrasle
Besplatan parking i recepcija otvorena 24 sata

Plaža
Do čuvene peščane plaže se stiže pasarelom. Plažni Mobilijar se dodatno plaća, 20,00 € za dve ležaljke i suncobran, prva tri reda od mora; 15,00 € od 4.reda...

Kada je u pitanju letovanje Bečići predstavljaju jedan od najpopularnijih izbora naših turista, i to ne samo iz razloga koji imaju veze sa blizinom Crnogorskog primorja i generalno omiljenosti letovanja u Crnoj Gori. Ovo idilično mesto pripada opštini Budva, od koje je udaljeno oko 3 km.

Bečiće odlikuje dugačka peščana plaža, dobro razvijena infrastruktura i odlični hoteli. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom, pruža idealne uslove za odmor. Kada su u pitanju po čemu se poznati Bečići plaža duga 2km je još davne 1935. godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža u Evropi.

Još jedan veliki plus je što je se veliki broj restorana sa tradicionalnom kuhinjom nalazi se duž plaže, što može samo da vam upotpuni ugođaj.

 

Bečići kao ekskluzivni deo Budve

Kada su u pitanju Bečići Crna Gora može da se budvanskom pohvali rivijerom kakva se retko gde sreće, a glavni deo te rivijere upravo su Bečići. Glavni ukras Bečića je obalski korzo, spojen sa pešačkim tunelom kroz usko poluostrvo, što je rezultiralo sjedinjavanjem budvanske i bečićke obale.

Kao što smo prethodno rekli, plaža u Bečićima je zaista nešto posebno i nikako vas neće razočarati kvalitetom. Na nekim mestima je široka do 100 m, i na njoj ćete naći sve što i treba da ima jedna plaža - mnogo prostora za leškarenje i odmaranje na suncu. Ovu 2 km dugu rajsku plažu na mnogim mestima presecaju sezonski potoci, od kojih preko leta budu vidljiva samo prazna korita, a tu su i vrtovi puni čempresa koji pružaju poseban šarm.

 

Bečići smeštaj - Bečići hoteli

Kada su u pitanju hoteli Bečići nude obilje opcija u hotela ili aparthotela, u kojima možete naći idealan smeštaj za sebe, porodicu ili prijatelje. Hoteli u Bečićima su odlično opremljeni, imajući u vidu sve vaše potrebe, kako bi vam odmor protekao baš onako kako ste zamišljali.

Naša agencija Supernova Travel je za vas probrala samo najbolje smeštajne jedinice u kojima možete odsesti. Obavezno se informišite i o našim akcijama kako biste rezervisali svoje Bečići letovanje na vreme!