supernova logo

★★★★
noćenje sa doručkom

Opis

LOKACIJA:
Small Hotel Capitano dizajniranje je tako da svojim gostima pruži osećaj kao kod kuće u ugodnoj, toploj i domaćinskoj atmosferi. Smešten je u staroj, porodičnoj, kapetanovoj palati u istorijskom jezgru sela Kamenari, u ambijentalnoj celini pod zaštitom UNESCO-a.

U srcu i središtu zaliva Boka, na 50m od lokalne trajektne luke, gosti se mogu brzo i jednostavno uputiti ka obližnjim turističkim i istorijskim centrima: Porto Novi - Kumbor, Herceg Novi, Porto Montenegro - Tivat, Kotor, Budva, Cetinje, Dubrovnik , aerodrom Tivat udaljen je 7km, aerodrom Ćilipi (Dubrovnik) 40km, aerodrom Golubovci (Podgorica) 100km.
Poseduje intiman vrt sa bazenom u kojem gosti mogu uživati ​​u izvornom, autentičnom i prirodnom okruženju. Hotel ima sopstveni restoran koji nudi večere po principu zakazivanja, malu vinariju i besplatan parking u blizini.
HRANA
Domaća kuhinja nudi raznovrsnu trpezu. Hrana je univerzalno kulturno iskustvo i uključuje baš sve ljude na svijetu, a Hotel i odabran tim ljudi će se potruditi da gostima pripremi najukusnija jela sa pažljivo odabranog menija.

DORUČAK
za goste hotela u ponudi su 2 doručka, koji je uključen u cenu sobe. Prvi - švedski sto pun raznovrsnih suhomesnatih proizvoda, domaćih sireva, veliki izbor povrća i voća, asortiman domaće kuhinje, vegeterijanskih jela kao i sveže ceđene sokove i naravno jutarnje kafe. Uz švedski sto, na raspolaganju je i DORUČAK MENI, na kojem se nalaze razna topla jela koje gosti mogu poručiti. Najrazličitije kombinacije jela sa jajima, engleski doručak, palačinke i naravno nezaobilazni ‘’specijalitet kuće’’.

PLAŽA
Plaže se nalaze na udaljenosti oko 400 m od hotela. Plažni mobilijar se plaća. Recapcija je na raspolaganju gostima koji žele da rezervišu svoje mesto na nekoj od obližnjih plaža.