supernova logo

apartmani

Vila Marika

200
150
avionom
najam
parking, internet
balkon, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Marika

Opis

Lokacija:
vila Marika nalazi se u centralnom delu Asprovalte i udaljena je od šetališta 150 m i od plaže oko 200 m. Idealna lokacija, ispod glavne ulice i u neposrednoj blizini se nalaze brojne prodavnice i pekare. Parkiranje je moguće u ulici blizu vile i besplatno je.

 

Sadržaj vile:
trokrevetni i četvorokrevetni studiji i šestokrevetni dupleks apartman, raspoređeni na prizemlju, prvom i drugom spratu, bez lifta.

 

Smeštaj:
Studio:
kompletno opremljena čajna kuhinja sa posuđem i priborom, 2 bračna francuska kreveta, LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem i balkon sa garniturom za sedenje.
Dupleks apartman:
odvojenu kuhinju sa posuđem i priborom, 2 spavaće sobe (u obe su po jedan francuski krevet i 1 odvojen krevet), LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem i terasu sa garniturom za sedenje.

     - Studio 1/4 broj 1 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna francuska kreveta i terasa sa pogledom na ulicu.
     - Studio 1/4 broj 3 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna francuska kreveta i terasa sa bočnim pogledom sa strane vile.
     - Studio 1/4 broj 5 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna francuska kreveta i terasa sa pogledom iza vile ka dvorištu.
     - Studio 1/4 broj 8 lociran na 1. spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna francuska kreveta i terasa sa bočnim pogledom sa strane vile.
     - Dupleks apartman 1/6 broj 7 lociran na 1. spratu – odvojena čajna kuhinja, u jednoj spavaćoj sobi jedan bračni francuski krevet i jedan standardni odvojeni krevet, u drugoj spavaćoj sobi jedan bračni francuski krevet i jedan standardni odvojeni krevet i terasa sa pogledom ulicu.

Korišćenje interneta je uključeno u cenu. Korišćenje klima uređaja je 5 EUR dnevno. Promena posteljine je na pola boravka (5 dana). Vila nema peškire.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

 

Usluga:
Najam