supernova logo

apartmani

Vila Stamatia apartments & residence

150
130
autobusom, sopstveni
najam
internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Stamatia apartments & residence

Opis

Lokacija: vila Stamatia se nalazi u centralnom delu Asprovalte, i sastoji se iz dva objekta, “Stamatia apartments” gde se nalaze studija i “Stamatia residence” gde se nalazi duplex apartman.
Zgrada sa studijima je u centru Asprovalte, u glavnoj ulici Egnatia (br. 23) i udaljena je od šetališta 200 m i od plaže oko 280 m. Zgrada sa duplex apartmanima se nalazi ispod glavne ulice i udaljena je od zgrade sa studijima oko 200 m, od šetališta oko 130 m i od plaže oko 150 m. Pošto su oba objekta u centralnom delu letovališta, u neposrednoj blizini se nalaze brojne prodavnice i pekare. Parkiranje je moguće u ulici pored zgrade i besplatno je.

 

Sadržaj vile:
recepcija (samo u zgradi sa studijima), dvokrevetna studija su raspoređena na prvom i drugom spratu, bez lifta. Stamatia residence poseduje dupleks apartmane raspoređene na prvom i drugom spratu.

 

Studio:
kompletno opremljena čajna kuhinja sa posuđem i priborom, 1 francuski krevet, LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem. Studiji nemaju terasu nego mali francuski balkon bez garniture za sedenje.
Dupleks apartman:
odvojena kuhinja sa posuđem i priborom i sofom za 1 osobu, 2 spavaće sobe (u jednoj je francuski krevet, u drugoj su 2 standard odvojena kreveta), LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem, terasa sa garniturom za sedenje.

     - Studio 1/2 broj 5 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan francuski bračni krevet. Studio nema terasu nego mali francuski balkon i ima pogled na dvorište i naselje.

     - Studio 1/2 broj 19 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan francuski bračni krevet. Studio nema terasu nego mali francuski balkon i ima pogled na dvorište i naselje.

Korišćenje interneta je uključeno u cenu. Korišćenje klima uređaja je 5 EUR dnevno. Promena posteljine je na pola boravka (5 dana). Vila nema peškire.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

 

Usluga:
Najam apartmana