supernova logo

apartmani
50
autobusom, sopstveni
najam
internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Big Dino's Galini

Opis

Lokacija:
vila Big Dino's Galini nalazi se u centralnom delu letovališta Nea Vrasna, na samoj peščanoj plaži!

 

Sadržaj vile:
dvokrevetna i trokrevetna studija, četvorokrevetni apartmani i dupleksi, raspoređeni u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaka smeštajna jedinica ima sopstvene 2 ležaljke i 1 suncobran na plaži ispred vile koje su uključene u cenu. Sve smeštajne jedinice imaju bočni pogled na more!

 

Studio:
opremljena čajna kuhinja sa posuđem i priborom, u zavisnosti od strukture studija: dvokrevetni - 2 odvojena ili 1 francuski krevet, trokrevetni - 1 francuski i 1 odvojen krevet ili 3 odvojena kreveta, LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem i balkon sa garniturom za sedenje. Napomena: dva trokrevetna studija na prvom spratu imaju zajedničku terasu bez pregrade!
Apartman:
opremljena kuhinja sa posuđem i priborom u kojoj se nalazi francuski krevet, odvojena spavaća soba sa dva odvojena kreveta, LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem i balkon sa garniturom za sedenje.
Dupleks:
opremljena kuhinja sa posuđem i priborom, 2 spavaće sobe (u jednoj su 2 odvojena kreveta, u drugoj je francuski krevet), LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem i balkon sa garniturom za sedenje.

     - Studio 1/2 broj 12 lociran u prizemlju - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan francuski krevet, kupatilo (bez tuš kade) i prostrana terasa sa bočnim pogledom na more i direktnim pogledom na ulicu.

     - Studio 1/2 broj 13 lociran u prizemlju - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta, kupatilo (bez tuš kade) i prostrana terasa sa bočnim pogledom na more i direktnim pogledom na ulicu.

     - Studio 1/2 broj 14 lociran u prizemlju - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta, kupatilo (bez tuš kade) i prostrana terasa sa bočnim pogledom na more i direktnim pogledom na ulicu.

     - Studio 1/3 sa zajedničkom terasom broj 1 lociran na visokom prizemlju - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, tri standardna odvojena kreveta, kupatilo (bez tuš kade) i prostrana zajednička terasa sa studijom broj 2 sa direktnim pogledom na more.

     - Studio 1/3 sa zajedničkom terasom broj 2 lociran na visokom prizemlju - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, tri standardna odvojena kreveta, kupatilo (bez tuš kade) i prostrana zajednička terasa sa studijom broj 1 sa direktnim pogledom na more.

     - Studio 1/2 broj 6 lociran na 1. spratu - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan francuski krevet, kupatilo (bez tuš kade) i prostrana terasa sa bočnim pogledom na more i direktnim pogledom na ulicu.

     - Studio 1/2 broj 11 lociran na 1. spratu - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan francuski krevet, kupatilo (bez tuš kade) i prostrana terasa sa bočnim pogledom na more i direktnim pogledom na ulicu.

 Korišćenje interneta je uključeno u cenu. Korišćenje klima uređaja je 5 EUR dnevno. Promena posteljine je na pola boravka (5 dana). Vila nema peškire.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

 

Usluga:
Najam.

 

* Zbog pandemijske situacije sa virusom Covid-19 u Grčkoj, vila Big Dino Galini još nije dobila dozvolu da postavi po 2 ležaljke i 1 suncobran za svaku smeštajnu jedinicu! Gosti u prvim smenama 02.Jun i 12.Jun i 22.Jun možda neće imati na raspolaganju ovaj servis. U slučaju promene odluke vlasti Grčke, nova informacija sa dozvolom će biti objavljena na ovoj web stranici!