supernova logo

apartmani

Vila Efi Nea Vrasna

300
450
autobusom, sopstveni
najam
internet
klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Efi Nea Vrasna

Opis

Lokacija:
vila Efi se nalazi u letovalištu Nea Vrasna, oko 450 m od šetališta i od plaže oko 300 m. Veliki hipermarket je udaljen oko 750 m od vile. Parkiranje je moguće u ulici ispred vile i besplatno je.

 

Sadržaj vile:
2 četvorokrevetna studija, u prizemlju vile.

 

Smeštaj:
studio
: komplet opremljena čajna kuhinja sa priborom i posuđem, 1 francuski krevet i 2 odvojena kreveta, LCD TV sa lokalnim kanalima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), kupatilo sa toaletom i tušem i ulaznu malu terasu sa garniturom za sedenje.

     - Studio 1/4 broj 1 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan francuski bračni krevet i dva odvojena standardna kreveta i mala terasa sa pogledom na ulicu.

     - Studio 1/4 broj 2 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan francuski bračni krevet i dva odvojena standardna kreveta i mala terasa sa pogledom na ulicu.

Korišćenje interneta je uključeno u cenu. Korišćenje klima uređaja je 5 EUR dnevno. Promena posteljine je na pola boravka (5 dana). Vila nema peškire.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

 

Usluga:
Najam.