supernova logo

Opis

VILA ALEXANDROS PALACE nalazi se u novom delu Stavrosa, 300m od plaže. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu čajnu kuhinju, terasu, wifi i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 7€ po danu). Posteljina se menja 6. dana boravka (ista se ostavlja na spratu vile i gosti je sami zamene). Internet u vili nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora. U dvorištu vile se nalazi bazen sa ležaljkama i suncobranima a objekat ima i hol sa garniturom za sedenje kao i toalet i prostoriju za prtljag za poslednji dan boravka. Vila je Pet friendly.

Peškiri – NE,
WiFi – DA,
Parking – NE,
Klima uređaj – DA (uz doplatu na licu mesta 7€ po danu).

Struktura:
1/2 STD – Studiji se nalaze u prizemlju ili na prvom/drugom spratu i opremljeni su sa francuskim krevetom ili dva singl kreveta, kuhinjskim delom, klima uređajem, kupatilom i terasom.
1/3 STD – Studiji se nalaze prizemlju ili na prvom/drugom spratu i opremljeni su sa francuskim i jednim singl krevetom, kuhinjskim delom, klima uređajem, kupatilom i terasom.
1/4 STD* – Studiji se nalaze na drugom spratu i opremljeni su sa francuskim krevetom i dva singl kreveta, kuhinjskim delom, klima uređajem, kupatilom i terasom.

*Grčki standard za singl krevet je 75x185cm, za francuski krevet 120x185cm, za pomoćni ležaj 65x175cm
*Kuhinje u apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su samo za pripremanje laganih obroka. Ukoliko planirate pripremanje raznovrsnijih i obilnijih obroka, predlažemo da ponesete dodatnu šerpu, veliki nož, kuhinjsku krpu, kutlaču i sl.
*Internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora
*Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže
*Sve razdaljine su preuzete sa Google mapa i informacionog su karaktera