supernova logo

★★★★★
Agia Paraskevi, Pallini 630 85, Greece
50
sopstveni
bazen, restoran, parking, internet, fitnes, spa i velnes
terasa, balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar
Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Opis

Hotel je smešten na šljunčanoj plaži u regionu Agia Paraskevi, poznatom po jedinstvenom prirodnom okruženju borovih šuma i prirodnih izvora. Izgrađen u privlačnom okruženju šuma, gde su prirodni mir i tradicionalni prirodni elementi istaknuti, odmaralište je udaljeno 104 km od aerodroma u Solunu i 3 km od mirnog sela Lutra.

AJUL Luxury Hotel & Spa Resort nudi jedinstvene ultra-all inclusive luksuzne usluge kroz smeštaj u jednoj od njegovih soba, bungalova ili vila.
Osim luksuznog smeštaja, hotel svojim gostima garantuje jedinstveno kulinarsko iskustvo sa svoja 3 restorana i 3 bara koji su zasnovani na lokalnoj tradiciji, snabdeveni voćem, povrćem i začinskim biljem iz sopstvene bašte.
Gostima je na raspolaganju jedinstveni Spa centar, koji nudi masaže, tretmane tela i lica zasnovane na drevnoj tradiciji.
Hotel raspolaže kapacitetom da ugosti događaje i konferencije za više od 350 učesnika,

AJUL Luxury Hotel & Spa Resort je zaista izuzetan izbor za one koji traže savršeno mesto za svoj odmor.

 

Usuge i sadržaji hotela:

Usluge u hotelu: recepcija 24h, bankomat (u blizini), Menjačnica (na recepciji), Prodavnice (u šoping arkadi), Lekar (na poziv), Iznajmljivanje automobila i bicikala (na recepciji), Parking (parking na otvorenom), Internet WiFi u sobama i u zajedničkim prostorijama.

Restoran: Obroci se služe kao švedski sto. Na raspolaganju 3 A la carte restorana, 3 Bara.

Deca: Igralište za decu, Animacija za decu (akva park), Mini klub (sala za zabavu sa konzolom za video igre).

Aktivnosti: Organizovana plaža (sa uključenim prevozom kolima za golf od hotela), Suncobrani i setovi za plažu, Bazen, Odvojeni bazen za decu, Usluga peškira za plažu, Dnevna animacija, Večernja animacija, Teretana, Teniski teren, Teren za košarku, Odbojka na pesku, Zatvoreni bazen (uz doplatu, grejani bazen).

SPA: SPA & Wellness centar (uz doplatu), Tretmani tela i lica (uz doplatu).

Ostalo: Konferencijski prostori (uz doplatu, preko 600 kvadratnih metara prostora za sastanke i događaje za do 350 učesnika).

Prijava u hotel od 15:00 h; Odjava do 11:00 h.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.