supernova logo

apartmani

Vila Akritas

350
250
autobusom, sopstveni
najam
bazen, parking, internet
terasa, balkon, klima uređaj, kuhinja, tv
Vila Akritas

Opis

Lokacija: 
vila Akritas se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, udaljena 250 m od centra mesta i 350 m od plaže.

Sadržaj vile: 
prostrano i uređeno dvorište, parking za goste vile, bazen za odrasle i mali bazen za decu, bar pored bazena sa ležaljkama i suncobranima, Wi-Fi internet, tuš u dvorištu i posebna prostorija sa toalteom za odlaganje prtljaga koja je na raspolaganju gostima tokom prvog i poslednjeg dana smene. Vila raspolaže sa moderno uređenim i opremljenim trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima.

Smeštaj:
Studio:
 kompletno opremljena čajna kuhinja sa posuđem i priborom, 1 francuski krevet i 1 odvojeni krevet, LCD TV, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (doplaćuje se na licu mesta 5 EUR dnevno), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje.

Studio 1/3 broj A3 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i terasa sa pogledom na uređeni vrt.
Studio 1/3 broj B2 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i terasa sa pogledom na uređeni vrt.
Studio 1/3 broj B5 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i terasa sa pogledom na uređeni vrt.
Studio 1/3 broj B8 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i terasa sa pogledom na uređeni vrt.

Apartman: kompletno opremljena kuhinja sa posuđem i priborom u kojoj se nalaze 2 odvojena kreveta, odvojena spavaća soba sa francuskim krevetom, LCD TV, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (doplaćuje se na licu mesta 5 EUR dnevno), kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje.

Apartman 1/4 broj 3 lociran u prizemlju – u kuhinji dva standardna odvojena kreveta, u spavaćoj sobi jedan francuski bračni krevet, terasa sa pogledom na uređeni vrt.
Apartman 1/4 broj 13 lociran na prvom spratu – u kuhinji dva standardna odvojena kreveta, u spavaćoj sobi jedan francuski bračni krevet, terasa sa pogledom na uređeni vrt.
Apartman 1/4 broj 23 lociran na drugom spratu – u kuhinji dva standardna odvojena kreveta, u spavaćoj sobi jedan francuski bračni krevet, terasa sa pogledom na uređeni vrt.
Apartman 1/4 broj G2 lociran u prizemlju – u kuhinji dva standardna odvojena kreveta, u spavaćoj sobi jedan francuski bračni krevet, terasa sa pogledom na uređeni vrt.

Usluga:
Najam.