supernova logo

apartmani
70
autobusom, sopstveni
najam
internet
terasa, balkon, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Mihalis

Opis

Lokacija: Vila Mihalis je objekat sa jednom od najlepših lokacija u Leptokariji. Nalazi se u ulici platana, u hladovini stoletnih stabala, a svega 70 metara od najlepšeg dela plaže u Leptokariji.
Smeštaj: Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji su raspoređeni u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju rešo kuhinje opremljene osnovnim posuđem, klima uređaje (korišćenje uz doplatu 6 evra dnevno), TV, kupatila i sopstvene terase. Besplatni WiFi internet je na raspolagnju gostima. Promena posteljine se vrši nakon petog noćenja, a gosti sami oržavaju higijenu u sobama tokom boravka.
Besplatne usluge: WiFi internet

 

Dvokrevetni studio (1/2 std): poseduje dva standardna (hotelska) ležaja, koji se mogu spajati u francuski ležaj;
Trokrevetni studio (1/3 std): poseduje tri standardna (hotelska) ležaja od kojih su dva spojeni u francuski ležaj;
Četvorokrevetni studio (1/4 std): poseduju četiri standardna (hotelska) ležaja, od kojih su dva spojena u francuski ležaj.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.