supernova logo

apartmani
130
autobusom, sopstveni
najam
internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila El Verano

Opis

Lokacija: Vila El Verano nalazi se na odličnoj lokaciji, u centralnom delu Paralije, u blizini škole i velikog broja prodavnica, kafića i taverni. Udaljena je 130 m od plaže.

Smeštaj: Vila El Verano raspolaže studijima, apartmanima i dupleksima za smeštaj 2 do 5 osoba. Smeštajne jedinice su raspoređene u prezmlju i prvom spratu. Smeštajne jedinice na prvom spratu, kao i dupleks apartman u prizemlju, su delimično renovirani. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa posuđem, terasu sa garniturom za sedenje, SAT TV, klima uređaj (korišćenje uz doplatu 6 evra dnevno u studiju, odnosno 8 evra dnevno u apartmanima i dupleksu), besplatni WiFi internet, balkon. Promena posteljine jednom tokom boravka. Vila nema peškire i gosti sami održavaju higijenu studija.

Besplatne usluge: Klima, WiFi internet.

 

Dvokrevetni studio (1/2 std) za smeštaj do 2 osobe – nalazi se na prvom spratu, renoviran je za sezonu 2024. i poseduje prostoriju sa francuskim ležajem i rešo kuhinjom, balkon, kao i kupatilo manjih dimenzija.
Trokrevetni studio (1/3 std) za smeštaj do 3 osobe – nalaze se u prizemlju objekta i poseduju prostoriju sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem, rešo kuhinju, kupatilo i balkon.
Petokrevetni apartman (1/5 app) za smeštaj do 5 osoba – nalazi se u prizemlju objekta i poseduje spavaću sobu sa francuskim i jednim standardnim ležajem, dnevnu sobu sa francuskim i standardnim ležajem i rešo kuhinjom, balkon i kupatilo.
Šestokrevetni apartman (1/6 app) za smeštaj do 6 osoba – nalazi se na prvom spratu, renoviran je za sezonu 2024. i poseduje spavaću sobu sa francuskim i jednim standardnim ležajem, dnevnu sobu sa francuskim ležajem i rešo kuhinjom, balkon i kupatilo.
Šestokrevetni dupleks apartman (1/6 dupleks) za smeštaj do 6 osoba – nalazi se u prizemlju objekta, delimično je renoviran za sezonu 2024. i poseduje dve spavaće sobe sa po jednim francuskim i standardnim ležajem, odvojenu kuhinju, balkon i kupatilo.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.