supernova logo

apartmani
300
200
autobusom, sopstveni
najam
internet
klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Nikos

Opis

Lokacija:
vila Nikos se nalazi u širem centru mesta Limenarija, na oko 200 m od šetališta i oko 300 m od plaže. Vila se nalazi u mirnom delu gde nema saobraćaja i preporučujemo osobama koje žele miran i tih odmor.

 

Sadržaj vile:
ograđeno dvorište sa letnjikovcem, malo igralište za decu sa klackalicom, toboganom i ljuljaškom, ozidan roštilj, uslužni toalet za dan smene. Mogućnost parkiranja vozila u ulici ispred vile i u okolnim ulicama.

 

Smeštaj:
Studio: čajna kuhinja sa posuđem i priborom, frižider, električni bokal, u zavisnosti od strukture studija: dvokrevetni - 2 odvojena ili 1 francuski krevet, trokrevetni - 1 francuski i 1 odvojen krevet ili 3 odvojena kreveta ili četvorokrevetni - 1 francuski i 2 odvojena kreveta ili 2 francuska kreveta ili 4 odvojena kreveta, komarnici, klima uređaj (čije se korišćenje doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), TV, kupatilo sa toaletom, fen za kosu, peškiri, uzane terase sa tendama i balkonska vrata sa funkcijom prozora.

     -  Studio 1/4 broj 1 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i dva standardna kreveta i terasa sa pogledom na ulicu.
     -  Studio 1/4 broj 2 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i dva standardna kreveta i terasa sa pogledom na ulicu.
     -  Studio 1/3 broj 3 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i terasa sa pogledom na baštu.
     -  Studio 1/2 broj 4 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni krevet i terasa sa pogledom na baštu.
     -  Studio 1/3 broj 5 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i terasa sa pogledom na baštu.

Korišćenje peškira i Wi-Fi interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 EUR dnevno.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

 

Usluga:
Najam.