supernova logo

apartmani
autobusom, sopstveni
najam
Vila Noula

Opis

VILA NOULA (40.611263, 24.611836)
Nalazi se u Potosu na oko 300 m od gradske plaže.Objekat raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima kao i sa četvorokrevetnim duplex apartmanima. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu i imaju prostrane terase.
Dvokrevetni i trokrevetni studio poseduju ZAJEDNIČKU kuhinju u hodniku.
Svaki duplex ima dve odvojene spavaće sobe i odvojenu kuhinju.
Sadržaj: rešo sa dve grejne ploče, frižider, kupatilo sa tuš kadicom, TV i klima uređaj ( klima se doplaćuje 5 € – u studijima / 8 € u apartmanima – po danu na licu mesta).
U vili je dostupan WiFi, ali agencija ne garantuje za kvalitet signala i postojanost rada.
Privatan parking i roštilj u dvorištu su na raspolaganju gostima.

PEŠKIRI–DA
KLIMA – DA (doplata 5 € – u studijima / 8 € u apartmanima )
WiFi – DA
PARKING – DA

Struktura:
1/2 STD = Dvokrevetni studio sa 2 singl kreveta. Kuhinja se ne nalazi u sklopu studija, već u hodniku i koriste je dva studija.
1/3 STD* = Trokrevetni studio sa 2 singl kreveta i jednim pomoćnim krevetom. Kuhinja se ne nalazi u sklopu studija, već u hodniku i koriste je dva studija.
1/4 DUPLEX APT = Četvorokrevetni duplex sa dva singl kreveta u jednoj sobi i dva singl kreveta u drugoj sobi. Kuhinja je odvojena od obe spavaće sobe i nalazi se u sklopu apartmana.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.