supernova logo

★★★★★
50
3000
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel je udaljen 103 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Alanje i 3 km od mesta Konakli. Izgrađen je 1991. godine, poslednji put je renoviran 2020. godine i zauzima površinu od 14.750 m².

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, sa platformom za ulazak u vodi. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu besplatni su za goste hotela. Bar na plaži – besplatno.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (otomaski i mediteranska kuhinja - jednom u toku boravka uz rezervaciju je besplatno) 4 bara, sala za konferencije, besplatan wi-fi, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, sauna, parna soba, fitnes centar, stoni tenis, pikado, odbojka, aerobik, animacija, dečiji klub (4-12 god). Plaća se: doktor, masaža, tursko kupatilo, frizer, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel: +90 242 565 15 43

www.ariaresorthotel.com