supernova logo

★★★★★
Mahmutlar, Antalya-Mersin Yolu, 07460 Alanya/Antalya, Turska
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes, aqua park
terasa, klima uređaj, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Long Beach Resort se nalazi na velikoj peskovitoj plaži od koje je deli put a do koje se dolazi kroz podzemni tunel. Hotel se nalazi u oblasti Inđekum, od centra Alanje udaljen je 20 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km.
Hotelska ponuda:
osim glavnog restorana, hotel ima i pet a la carte restorana sa ponudom turske, italijanske, azijske, meksičke i mediteranske kuhinje. Tu su i barovi a od dodatnih sadržaja ima bioskop, mini market, butik kože, suvenirnicu, frizerski salon, fotografsku radnju i amfiteatar, hotel ima više bazena od kojih je jedan sa morskom vodom a dva su namenjena najmlađim gostima i sadrže aqua park sa piratskim brodom.
Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu od 4-12 godina, mini disco, dečije predstave, hotel poseduje i luna park.
Sportske aktivnosti:
kuglana, tri teniska terena, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, gimnastika a na plaži. Spa centar koji se nalazi u okviru hotela opremljen je saunama, sobama za masažu, đakuzijem, kozmetičkim salonom i turskim kupatilom.
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room servis, flaširana i uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, sef u sobi,spa, masaže, SPA usluge, igraonica, internet kafe, kuglanje, sportovi na vodi uz upotrebu motora, osvetljenje za teniske terene, reketi i loptice, perionica veša, usluge doktora, telefon i fax.

Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
Ishrana:
ultra all inclusive - "sve uključeno" po hotelskim terminima i pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni buffe od 23:30-00:30h, dečiji meni za ručak i večeru, a la carte restorani uz rezervaciju jednom u toku boravka, snekovi u toku dana, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića.