supernova logo

★★★★★

Paloma Pasha Resort

100
1000
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Paloma Pasha Resort nalazi se u regiji Ozdere nadomak Kušadasija, u malom zalivu na peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Ozdere udaljen je 1 km, od centra Kušadasija udaljen je 35 km, a od aerodroma Bodrum 150 km.

Sobe: Hotel Paloma Pasha Resort u svom sastavu ima 268 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije nalaze se standard i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Pasha Resort hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 5 a la carte restorana mediteranske, azijske, turske, internacionalne kuhinje kao i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova i poslastičarnica. Neki od barova služe pića tokom čitavog dana i noći. U svim restoranima i Lobby baru gosti Paloma Pasha Resort hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Pasha Resort na raspolaganju su usluge frizera, fotografa, servis za pranje i sušenje veša, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Paloma Pasha Resort hotela nalaze 2 spoljašnja bazena, 1 dečiji bazen i jedan bazen sa toboganima. U ponudi hotela je i spa centar, koji može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju, koji sadrži unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, boćanje, tenis, košarku, mini fudbal ili se oprobati u streličarstvu. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Pasha Resort hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta, Paloma Pasha Resort hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama. Od zabavnih aktivnosti Paloma Pasha Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.