supernova logo

★★★★★
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Venezia Palace Deluxe

Opis

Lokacija:
Venezia Palace Deluxe je hotel starijeg datuma koji se nalazi na popularnoj peščanoj plaži Lara (Kundu), udaljen 20 km od grada Antalija i 25 km od aerodroma. Kompleks se sastoji od nekoliko zgrada nazvanim po znamenitostima Venecije. Ima 477 standardnih i 55 porodičnih soba.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, nekoliko a la card restorana, nekoliko barova, otvoreni bazen veličine 3500 kvadrata sa odvojenim delom za decu i đakuzijem, dečiji bazen, zatvoreni bazen, četiri tobogana, spa centar sa različitim tretmanima, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, razni sportovi na vodi, četiri teniska terena, stoni tenis, teren za mini fudbal, košarku, odbojka na pesku, aerobik, bilijar, TV sala, mini klub i animacija za decu, šoping centar, doktor na poziv, wi fi internet konekcija.

Ponuda za najmlađe:
mini klub, igralište, mini disko, animacija, specijalni meni za decu.

Sportske aktivnosti:
razni sportovi na vodi, četiri teniska terena, stoni tenis, teren za mini fudbal, košarku, odbojka na pesku, aerobik, bilijar.

Plaža:
hotel se nalazi na peščanoj plaži opremljenoj ležaljkama i suncobranima, tuševima, kabinama za presvlačenje, a tu je i servis za peškire.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
masaže, iznajmljivanje terena za tenis, doktor, sportovi na vodi, mini bar, sva strana i flaširana pića, room servis, a la cart restorani.

Ishrana:
ultra all inclusive -"sve uključeno" - prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera (samoposluživanje - izbor više jela), snekovi tokom dana, popodnevni sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (uz ručak i večeru).

www.veneziapalace.com