supernova logo

★★★★
50
800
avionom
all inclusive
bazen, restoran, parking, internet, fitnes
balkon, klima uređaj, tv
Hotel Point Beach

Opis

Lokacija:
hotel Point Beach se nalazi na plaži, 800m od centra Marmarisa i 650m od marine, 90 km od aerodroma Dalaman. Hotel ima ukupno 80 soba (od kojih 72 standard i 8 superior). Renoviran je 2019 godine.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, bazen, manji fitnes centar, besplatan parking, besplatan Wi-Fi inernet u zajedničkim prostorijama hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sve usluge posle 22:30h, sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa i kapućino, sladoled, telefon, bilijar, sef, mini bar u sobi, mogućost iznajmljivanja pegle (uz doplatu), servis za pranje veša, doktorske usluge, sportovi na vodi.

Plaža:
hotelska plaža se nalazi ispred hotela, od zgrade hotela je deli pešačka staza koja se pruža dužinom letovališta. Ležaljke, suncobrani, dušeci za ležaljke na plaži su besplatni.

Ishrana:
all inclusive – sve uključeno od 10:00-22:30h, doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela), kafa i kolači od 16:00-17:00h na bazenu.
Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.