supernova logo

★★★★★

The Xanthe Resort & Spa

100
7000
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes
balkon, klima uređaj, sef, tv

Opis

Lokacija:
hotel The Xanthe Resort & Spa (bivši naziv hotela je TUI Kids Club Xanthe Resort & Spa) se nalazi na peščanoj plaži u regiji Evrenseki, 7 km od antičkog grada Side, 60 km od aerodroma u Antaliji, 72 km od centra grada Antalija. Hotelski kompleks se prostire na površini od 20.000 m2 i ima ukupno 243 sobe raspoređene u četiri četvorospratna bloka. Izgrađen je novi Aqua park za odrasle i stariju decu 2019. god. Delimično je renoviran 2020. godine.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, a la carte restoran turske kuhinje ( uz doplatu i sa rezervacijom unapred), nekoliko barova, olimpijski bazen, tri bazena za odrasle, bazen za decu, togoban za decu, Aquapark sa četiri tobogana, animacija, tursko kupatilo, sauna, fitnes, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, tobogani, mini klub za decu 4-12 god.

Sportske aktivnosti:
fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik.

Plaža:
hotelska peščana plaža. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu i bazen su besplatni.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, sva uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, a la carte restorani za više od jedanput u toku boravka, fax i telefon, sef, masaže, piling, wellness, frizer, butik, market, doktor, servis za pranje rublja, sportovi na vodi, rent a car, iznajmljivanje bicikla, fudbal, internet kafe, teniski teren, osvetljenje i oprema za teniski teren, Wi-Fi internet u sobama, sportovi na vodi, rent a car/bicikl, joga i pilates, fudbal.

Ishrana:
ultra all inclusive - "sve uključeno" (samoposluživanje, izbor više jela) prema hotelskim pravilima i terminima - samoposluživanje, izbor više jela: doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (supa/čorba), snekovi tokom dana, sladoled, vafle, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima 10:00-02:00 h, bar na plaži. Mini bar u sobama sokovi i voda, dopunjuje se svakodnevno.

UAI koncept ne uključuje:
room servis, flaširana i uvozna pića, sveže ceđene sokove, a la carte restorani za više od jedanput u toku boravka.

https://emirhotels.com/the-xanthe-resort-spa