supernova logo

★★★★★
100
9000
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, spa i velnes, aqua park
balkon, tv

Opis

Lokacija:
hotel Von Club Golden Beach je okružen zelenilom, blizu plaže, oko 9 km od grada Side, 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 630 smeštajnih jedinica, podeljenih na standardne i porodične sobe. Hotel nudi i besplatan šatl prevoz do plaže.

Hotelska ponuda:
glavni restoran gde se služe doručak, kasni doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, snek bar za gozleme od 12:00-15:45 h, čaj i kolače od 10:00-24:00 h, šest barova, tri a la carte restorana (turski, mediteranski i sa morskim plodovima), četiri bazena od kojih su dva dečija, akvapark sa 11 tobogana, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, boćanje, tursko kupatilo i sauna, sefovi na recepciji.

Ponuda za najmlađe:
dečiji bazen, akva park radi od 10:00 h do 17:30 h , mini klub, igraonica, animacija.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
spa i wellness, a la cart restorani (oko 10 eur po osobi), sveže ceđeni sokovi, sladoled, igraonica, luna park, usluge čuvanja dece, sportovi na vodi, perionica veša, prodavnice.

Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu i bazen se uzimaju uz karticu a radno vreme za promenu peškira je od 09:00-13:00 i 16:00 -19:00 h).

Ishrana:
ultra all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači, ponoćni snek do 00:30 h, gozleme, snekovi u barovima, prema hotelskim terminima.
http://vonresort.com/en/beach/