logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.59

SEVERNA ITALIJA

TRST sa obilascima:
VENECIJA  – ostrva venecijanske lagune MURANO i BURANO - VERONA - JEZERO GARDA

Trst je grad na obali Jadranskog mora, smešten u Tršćanskom zalivu. Glavni je administrativni centar severne italijanske pokrajime Friuli Djulija. Odlikuje ga blaga klima, dugo šetalište uz obalu mora, glavni gradski trg Piazza Unita kao i crkva Sv. Spiridona. Venecija je najveći turistički centar Italije i jedan od najposećenijih gradova sveta. Venecija se nalazi na Jadranskom moru, u Venecijanskoj laguni i izgrađena je na 118 malih ostrva, ispresecanih brojnim kanalima preko kojih prelazi 400 mostova. Venecija je i muzej na otvorenom, grad pod zaštitom UNESCO. Poznata po kanalu Grande, crkvi Svetog Marka, gondolama, čipki sa ostrva Burano, staklu sa ostrva Murano... Možete u Veneciji uživati u raskošnoj arhitekturi, brojnim muzejima, odličnoj kuhinji i kupovini suvenira... Verona nosi epitet grada večne ljubavi, mesto odigravanja Šekspirove drame Romeo i Julija. Poznata je i po savršeno očuvanoj areni i brojnim spomenicima iz vremena renesanse. Jezero Garda je najveće italijansko jezero. Nalazi se nedaleko od Verone i poznato je po blagoj mediteranskoj klimi pogodnoj za uzgajanje čuvene sorte groždja Soave i brojnim živopisnim mestima raštrkanim uz obalu jezera. Najposećeniji i po mnogima najlepši grad na jezeru je  Sirmione, smešten na malom ostrvu kojim dominira tvrdjava i zamak Skalidjeri.

Program putovanja:

1. dan                    BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda oko 20h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice. Tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan                    TRST PALMANOVA  (outlet šoping centar)

Dolazak u TRST u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Tršćanski kanal grande, srpska crkva Sv. Spiridon, ponte Roso, glavni trg - piazza Unita. Slobodno vreme u Trstu. Nastavak putovanja do outlet šoping centra PALMANOVA, jednog od najvećih i najpoznatijih outlet šoping centara u Severnoj Italiji. Kompleks čini preko 130 radnji poznatih svetskih i italijanskih brendova koje nude i do 80% popusta tokom sezonskih sniženja. Pored dobrog šopinga možete odmarati i uživati u brojnim restoranima, barovima, poslastičarnicama. Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan                   (Verona Jezero Garda)

Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak u Veronu i na jezero Garda -  Sirmione. VERONA je administrativni centar regije Veneto, i posle Venecije jedan od najposećenijih gradova Severne Italije. Poznata je po Julijinoj kući, amfiteatru iz rimskog perioda, dobroj kuhinji i odličnom vinu. Po dolasku u Veronu pešačko razgledanje grada: glavni gradski trg Bra, šetalište Liston, Arena, glavna šoping i pešačka ulica korzo Mateoti, renesansni trg Erbe, stub srama, trg Sinjoria, Danteov spomenik, Julijina kuća. Slobodno vreme. Vožnja autobusom do jezera GARDA i obilazak grada Sirmione: zamak Skalidjeri, crkva Santa Maria Madjore... Slobodno vreme. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. dan                  (VENECIJA i ostrva lagune Murano i Burano)

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativng izleta u Veneciju. Vožnja autobusom (30 min) do luke Punta Sabione. Vožnja brodom (30 min) do Venecije. Po dolasku pešačko razgledanje VENECIJE u pratnji vodiča: slovenska riva, spomenik Vitorio Emanuele, tamnica u kojoj je bio zatočen Kazanova, most uzdaha, kapije Venecije sa zaštitnim znakom grada Krilati lav Svetog Marka, Duždeva palata sedište moći Mletačke republike, Biblioteka (u kojoj se čuvaju sabrana dela pesnika Petrarke, maketa broda Marka Pola, ronilačko odelo Leonarda Da Vinčija), trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka, kultni kafe Florian, mletački zvonik simbol grada, Astronomski sat Slobodno vreme u Veneciji. Mogućnost organizovanja fakultativng izleta Venecijanska laguna i poseta ostrvima Murano i Burano. Murano je ostrvo 2 km udaljeno od Venecije i poznato je po tradicionalnoj proizvodnji čuvenog muranskog stakla. Poseta galeriji i fabrici stakla sa brojnim ukrasnim i upotrebnim predmetima od stakla i obilazak radionice duvača stakla. Vožnja lagunom do Burana, najživopisnijeg i po mnogima najlepšeg ostrva u Venecijanskoj laguni. Ostrvo Burano je poznato po raznobojnim, živopisnim fasadama i po proizvodnji najfinije čipke. Po dolasku na Burano slobodno vreme za individualne aktivnosti.  U kasnim popodnevnim časovima povratak u Veneciju. Transfer brodom do luke Punta Sabioni. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

5. dan                    BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. (Kraj programa)

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA S DORUČKOM

SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA UPLATE DO 01.02.2020.

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

CENA ZA JEDNOKREVETNU SOBU

06.02. – 10.02.2020.
KARNEVAL U VENECIJI - REGATA

89 €

109 €

134 €

14.02. – 18.02.2020. SRETENJE
KARNEVAL U VENECIJI - LET ANĐELA

89 €

109 €

134 €

05.03. - 09.03.2020.
DAN ŽENA

89 €

109 €

134 €

19.03. – 23.03.2020.

89 €

109 €

134 €

16.04. – 20.04.2020.
USKRS

89 €

109 €

134 €

30.04. – 04.05.2020. 
PRVI MAJ

89 €

109 €

134 €


Cene tabele su po osobi, izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

             Prevoz turističkim autobusom na relaciji  navedenoj u programu 

             Smeštaj u hotelu po programu u standardnim 1/2 i 1/2+1  sobama na bazi 2 noćenja sa kontinentalnim doručkom

             Obilaske prema programu

             Usluge turističkog vodiča - pratioca grupe tokom putovanja

             Troškove ogranizacije i realizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVA:

             Međunarodno putno zdravstveno osiguranje izdaje se u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

             Fakultativne izlete i individualne troškove

             Obaveznu gradsku komunalnu taksu, koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od 1 do 3 po noći po osobi u zavisnosti od perioda boravka, lokacije i kategorizacije hotela.

             Ostale usluge i sadržaje u hotelima

             Transfer iz UŽICA, ČAČKA, KRAGUJEVCA, BATOČINE (ostali gradovi na upit) doplata 20 / minimum 8 putnika, transfer iz ZRENJANINA doplata 1500 RSD / minimum 4 putnika, transfer iz VRŠCA doplata 2500 RSD / minimum 8 putnika

             Dodatno sedište u autobusu 50

POPUSTI:

Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe. Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku započinjanja  putovanja. 

             deca od 0 2 godine besplatno  (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)

             deca od 2 12 godina popust 10%  na devizni deo aranžmana (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

             Verona i jezero Garda                                                                                                                                    30 / 15 deca

             Venecija (uračunata povratna brodska karta na relaciji P. Sabione - Venecija - P. Sabione)                             20 / 15 deca

             Ostrva Venecijanske Lagune Murano i Burano                                                                                                25 / 15 deca

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika. Deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

·      Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

GOTOVINSKI:

·      Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.

NA RATE:

·      Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 mesečnih rata čekovima;

·      Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Organizator će odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 7 dana pre početka putovanja obavestiti putnike o nazivu hotela putem sajta. Smeštaj je Italiji, u hotelima u oblasti Lido di Jesolo, Brugnera, Noventa di Piave, Oderzzo, Treviso, Koneljano sa 3* ili 4*, u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

HOTEL COLORADO 3*                                                    više informacija o hotelu:

Nalazi se u Lido di Jesolu, 50 m od obale, u glavnoj ulici. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), telefon, TV. Doručak je kontinentalni švedski sto.     

HOTEL ATHENE 3*                                                           više informacija o hotelu: http://www.hotelatene.com

Nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatni parking, terasu sa barom, restoran.  Sobe 1/2 i  1/2 + 1  su sa tuš kabinom, TV-om, telefonom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

HOTEL PRIM 4*                                                                 više informacija o hotelu: http://www.primhotel.it/                                                                                                                                                                            Hotel se nalazi na par koraka od železničke stanice u Oderzu. Hotel poseduje restoran. Svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC), telefon, TV, balkon. Doručak je kontinentalni švedski sto.     

PARK HOTEL VILLA FIORITA MONASTIER 4*         više informacija o hotelu: http://www.parkhotelvillafiorita.it/en/                                            

Nalazi se u mestu Monastijer di Trevizo. Sve sobe su standardne i svaka soba poseduje kupatilo (TUŠ/WC). Hotel raspolaže sadržajima: recepcija, restoran, bazen, fitnes, dvorište sa baštom, stoni tenis, parking. Neki od sadržaja se dodatno naplaćuju. Doručak je kontinentalni.

VAŽNE NAPOMENE:         

             Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja.Organizator zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

             Službenik agencije organizatora niti posrednika nije ovlašćen da utvrdjuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata. 

    Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu, sa rokom važenja još najmanje 6 meseci, od dana završetka putovanja. Putnik je dužan dostaviti u roku, pisanim putem (elektronski ili poštom)  dostaviti organizatoru ispravne i kompletne potrebne podatke i dokumenta za putovanje. Molimo putnike da se o uslovima ulaska u zemlju u koju putuje (rok važenja pasoša, potrebne vize, potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Putnik je dužan striktno poštovati carinske, devizne i dr. propise R. Srbije, tranzitnih i zemalja u kojima boravi, te u slučaju nemogućnosti nastavka putovanja, odnosno boravka i svega drugog, sve posledice i troškove snosi sam putnik. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami detaljnije upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

             Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

             Međunarodno putno zdravstveno osiguranje nije uračunato u cenu aranžmana (izdaje se u agenciji, na zahtev putnika). PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA. Za ulazak u pojedine zemlje Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno. Svu odgovornost i eventualne posledice zbog ne posedovanja polise osiguranja tokom putovanja snosi putnik.

             Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled nepredviđenih objektivnih okolnosti vreme (satnica) i mesto polaska na putovanje može biti drugačije od predvidjenog. Dva dana pre polaska na putovanje, putem e - maila ili SMS porukom organizator obaveštava sve putnike o detaljima u vezi polaska na putovanje: ime i kontakt telefon vodiča pratioca grupe,  mesto sastanka i polaska na putovanje, tačno vreme satnica polaska, ime prevoznika. Ukoliko ne dobijete obaveštenje / poruku OBAVEZNO kontaktirajte agenciju za tačne detalje.

             Sva vremena u programu i tokom putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

             Prevoz iz ove Ponude NE PODRAZUMEVA MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA. Redosled sedenja u autobusu odredjuje se prema datumu prijave aranžmana i uzimajući u obzir  starija lica, porodice sa malom decom, trudnice. Svaki putnik ima obavezu da prihvati svako ponuđeno mesto u prevoznom sredstvu. Naknadne izmene nisu moguće.

             Posebni zahtevi putnika u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator  će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti.

             Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

             Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Svaki putnik ima pravo na jedan komad prtljaga maksimalne težine do 30 kg i jedan komad ručnog prtljaga manjih dimenzija koji može uneti u autobus. Dodatni prtljag se naplaćuje 35 po komadu, na licu mesta. Lični prtljag putnika ne može da sadrži komercijalnu robu  niti  robu koja je zabranjena, u skladu sa odredbama zakona i carinskim propisima. Više informacija na sajtu Uprave carina: http://www.carina.rs/lat/Putnici/Stranice/Putnici.aspx

             Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnim prelazima radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu tax free i carinjenja komercijalne robe.

             Putovanje je grupno, i tome je sve podređeno. Putnici su u obavezi da poštuju satnice tokom putovanja i budu tačni na polascima. Tokom vožnje, nastojimo da muzika i filmovi budu neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu kontroliše se kompjuterski, i ne može se individualno za svako sedište podešavati. U autobusima nisu u upotrebi toaleti.

             U prevoznom sredstvu - autobusu, zabranjeno je: pušenje, unošenje nepropisnog prtljaga, pravljenje buke i nereda, uznemiravanje putnika i narušavanje javnog reda i mira u prevoznom sredstvu.

             Organizator ne odgovara putniku za štetu nastalu zbog njegovog nepoštovanja zakonskih propisa, propisanih pravila i običaja utvrđenih od strane prevoznika, hotelijera, organizatora putovanja i drugih neposrednih pružalaca usluga.

             Kod autobuskih aranžmana zustavljanja radi  odmora predviđena su na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od uslova na putu.

             Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i ličnim stvarima u toku trajanja putovanja. Ostavljanje stvari od vrednosti u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotelijer ne odgovaraju za iste. U slučaju kradje, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja, hotelijer niti prevoznik ne mogu odgovarati u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

             Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu kao i pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Postoji mogućnost da usled državnih i verskih praznika ili drugih objektivnih okolnosti na određenoj destinaciji, javni prevoz,  neki od lokaliteta, muzej,  trgovinski i ugostiteljski objektine rade ili će radno vreme biti izmenjeno.

             Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i njihova realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika. Organizator fakultativnih izleta na putovanju (ino partner) zadržava pravo otkaza i izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, usled objektivnih okolnosti (vremenski uslovi, gužva na lokalitetima...)

             Putnicima koji imaju za cilj posetu muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih, rezervišu i kupe ulaznice i da posetu usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

             Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. vremena dolaska na destinaciju ili lokalitet, dužine trajanja obilaska, termina polaska, i daljeg rasporeda po programu putovanja)

             Ukoliko ugovorom o putovanju nije naznačeno ime hotela organizator putovanja je u obavezi  da ime hotela objavi najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje. U slučaju promene hotela, od strane organizatora, isti je dužan da o tome pisanim putem obavestiti sve putnike.  Zamena ugovorenog smeštaja može se vršiti samo upotrebom objekta iste kategorije, ili na teret organizatora, upotrebom objekta više kategorije. Ako su u programu putovanja izvršene bitne izmene bez opravdanih razloga, organizator putovanja u celosti vraća ono što je primio od putnika, koji je zbog toga odustao od putovanja.

             Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com

             Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)

             Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Organizator putovanja ne može garantovati smeštaj po tipu i sadržaju sobe, tj. usluge koje nisu predvidjene programom putovanja a koje se dodatno NE NAPLAĆUJU (npr. smeštaj u  apartmanu, konektovanim sobama, family sobama, pogled na more, balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj).

             Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...)

             U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaka soba iz ove ponude je standardne kategorije, ima tuš/WC. Smeštaj je u sobama koje su dvokrevetne (1/2) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/2 + 1), namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj može biti standardnih ili manjih dimenzija (npr. fotelja ili sofa na razvlačenje).

             Objašnjenje: kontinentalni doručak je slano slatki doručak sa čajem ili kafom koji se poslužuje u ograničenim količinama. Kontinentalni švedski sto je manji izbor slano  slatkih namirnica  koje se služe za doručak po principu samoposluživanja.

             Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili u zakonu  predviđenim slučajevima.


MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA

             Organizator putovanja poseduje licencu  OTP br. 37/2019. i aktivna je članica YUTA

             Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima propisanu polisu osiguranja broj 30000014038 od 01.10.2019. godine, u visini od 300.000,00 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja. Po Ugovoru o garanciji putovanja broj M0048/2019 od 25.09.2019. polisa se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU "YUTA", 011/3228686, 011/3228687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 30000014038 od 01.10.2019. akcionarskog društva za osiguranje "Milenijum osiguranje".

             Ovaj program je radjen na bazi minimum 65 plativih putnika.

             Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

             Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora  usklađeni sa YUTA standardima.

             Program putovanja Metropole 2020, Italija, Severna Italija, autobuski prevoz, 5 dana/2 noćenja,  br. 7 od 08.01.2020.Galerija