logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
STEPA STEPANOVIĆ - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 120.1274
  • Srednji kurs NBS: 117.772

 

AMSTERDAM

4 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 3*) – avionom

Polazak: 17.maj 2019. (Povratak: 20.maj 2019.)


Amsterdam je nastao krajem 12.veka kao malo ribarsko mesto, a danas je finansijski, kulturni centar i najveći grad u Holandiji. Njegov planski i spretno izgrađeni centar na kopnu i vodi, danas je u celosti proglašen delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Živopisni kanali su zaštitni znak ovog grada koji još nosi naziv “Severna Venecija”. Oblik grada definisan je kružnim vodenim kanalima. Amsterdam je grad koji očarava svojom slikovitom arhitekturom i brojnim znamenitostima. Jedno od najvećih istorijskih gradskih jezgara u Evropi, izgrađeno u 17.veku, nalazi se u Amsterdamu. Uobičajeno je da se ovaj jedinstveni grad opisuje donekle oprečnim atributima kao što su: živ, nekonvencionalan, buntovan ili čak revolucionaran, ali i miran, uređen, tradicionalistički i tolerantan I svaki od njih mu zaista pristaje. 

1.dan (petak, 17.maj 2019)

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04.40h. Polazak za Amsterdam u 6.40h (let JU360). Dolazak u Amsterdam, na aerodrom Šipol, u 9.10h. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada. Amsterdam je najveći grad Holandije I jedan od najposećenijih gradova Evrope. Vožnja duž obala velikih kanala uredjenih još pre tri stoleća. Panoramsko razgledanje: Kraljevskog dvorca, Nove i Stare crkve, berze Birlage, glavne železničke stanice, kapele Svetog Olafa i Čajna-tauna. Pešačko razgledanje glavnih turističkih ulica I trgova, kvarta sa starim kafanama i najveće evropske pijace cveća. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan (subota, 18.maj 2019)

 Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet Roterdam, Ševeningen i Hag. Ova velika tura, omogućava razgledanje živopisnih provincija juga Holandije. Roterdam je najveće pristanište Evrope, smešten na ušću reka Rajna I Maas. Hag je prestonica Holandije I ostao je tradicionalno mesto življenja kraljevske porodice. Ševeningen je grad prepoznatljiv po međunarodnom sudu pravde. Trajanje izleta je oko 9 časova. Povratak u Amsterdam. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan (nedelja, 19.maj 2019)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

4.dan (ponedeljak, 20.maj 2019)

Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Sobe se napuštaju do 12.00h. Transfer na aerodrom oko 18.00 h. Polazak za Beograd u 21.10 h (let JU 365). Dolazak u Beograd u 23.25h.


U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: 

● Avionski prevoz na relaciji Beograd –Amsterdam –Beograd

● Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu kategorije 3*, na bazi noćenja sa doručkom

● Transferi prema programu

● Panoramsko razgledanje Amsterdama

● Usluge lokalnog vodiča

● Usluge vodiča agencije tokom boravka

● Troškovi organizacije i realizacije putovanja

 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

● Aerodromska taksa u Beogradu i inostranstvu 110 evra u trenutku objavljivanja programa, iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji

● Obroci i piće na letovima kompanije Air Serbia

● Fakultativni izleti

● Individualni troškovi

SMEŠTAJ:
Motel One 3*, Amsterdam https://www.motel-one.com/en/
Hotel se nalazi oko 400m od Kongresnog centra RAI I oko 3.8km od glavnog trga Dam. Nalazi se na direktnoj metro liniji do centra (Europaplein). Sobe poseduju : kupatilo, klima-uređaj, TV, telefon i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.

● Organizator putovanja zadržava pravo zamene hotela, hotelom iste ili više kategorije.

● Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pre putovanja.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Celodnevni fakultativni izlet Roterdam, Ševeningen i Hag Cena: 110 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, panoramsko razgledanje autobusom, usluge vodiča. Izlet traje oko 9 sati.
Prijavljivanje i uplata fakultativnih izleta se vrši u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 10 prijavljenih putnika, po izletu.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE „AMSTERDAM“:
● Potrebno je najmanje 15 putnika za realizaciju ovog putovanja. ● Uz blagovremeni upit, postoji mogudnost smeštaja u jednokrevetnim sobama uz doplatu.


MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu Banke Intese za efektivu
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
- ČEKOVIMA GRAĐANA - na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
- Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE - na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA U ORGANIZACIJI ● Organizator zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. ● U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. ● Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2019 od 24.01.2019. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 24.01.2019. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

11.Mart 2019.

   

                                                                                                                                     


Galerija