logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.782
  • Srednji kurs NBS: 117.4333

Hotel San Antonio

Kategorija:

Plaža: 150m

Centar: 15km od Valete

Usluga: all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: renoviran hotel smešten u centru mesta Qawra, u zalivu St. Paul’s Bay, u blizini prodavnica, pabova i restorana. Udaljen je 150 metara od peščane plaže, od Valete oko 15 km, a od aerodroma 16 km. Dobro je povezan lokalnim prevozom sa ostalim delovima Malte, Valetom, St.Juliansom, Sliemom, autobuska stanica je udaljena 100 metara od hotela.

Sadržaj hotela: pored pansionskog restorana, hotel ima a la carte Marokanski restoran, 3 bara, po jedan pored bazena i na plaži, prodavnica, menjačnica, internet centar, usluge doktora i servis za pranje i sušenje veša. Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, unutrašnji bazen, ronilački centar, mini golf, stoni tenis, Spa centar opremljen saunama, đakuzijima, turskim kupatilom, fitnes centrom, prostorijama za masažu i tretmane lepote, mini klub, animacija za odrasle i decu.

Ishrana: all inclusive - doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj soba: ima 416 soba sa kupatilom (tuš/wc), SAT TV, telefonom, klima uređajem, mini barom, sefom i balkonom.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.