logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.59

Hotel Topaz

Kategorija:

Plaža: 800m

Centar: 700m

Usluga: najam / noćenje sa doručkom polupansion


Upit / Rezervacija


Lokacija: hotel se nalazi na 700 m od centra Bugibbe i 800 m od šetališta uz more i stenovite plažu. Aerodrom je udaljen 18 km, a stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete je ispred hotela.

Sadržaj hotela: u sastavu hotela je restoran internacionalne kuhinje i snack bar, internet centar, menjačnica, frizerski salon, prodavnica i servis za pranje i sušenje veša. Sport i zabava - gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen sa barom, delom za decu i prostranom terasom.

Ishrana: samo najam ili doručak (samoposluživanje, izbor više jela)


Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj soba: ima 326 soba rasporedjenih u 3 povezane zgrade. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, internet, klima uređaj, frižider i sef (uz doplatu).

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.