logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Falkensteiner Hotel Belgrade

Kategorija:

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


Novi gradski hotel nalazi se u središtu beogradske prestižne poslovne i trgovačke zone, u Bulevaru Mihaila Pupina 10k. Smešten nedaleko od centra grada uz odličnu saobraćajnu povezanost sa aerodromom, hotel nudi moderan i dinamičan dizajn, maksimalnu udobnost, izvrsnu uslugu te visok stepen funkcionalnosti konferencijskih sadržaja. Hotel je savršen izbor za poslovna putovanja ili konferencije, kao i odlična polazna tačka za razgledanje znamenitosti ove ponovo probuđene metropole Balkana.

Novi Falkensteiner hotel Belgrade s preko 170 modernih i vrhunski opremljenih soba, poziva kako poslovne putnike, tako i turiste, da u njemu iskuse prijatan ambijent.

Spa centar:
Na 9. spratu nalazi se City spa centar hotela, koji će Vam omogućiti da nađete mir i da se odmorite. Jedna finska sauna, jedna parna sauna, jedna soba za opuštanje kao i dve sobe za masažu će Vas ponovo revitalizirati i osigurati Vam da opušteno započnete novi dan. Vašu fizičku uravnoteženost možete sami potkrepiti u vrhunsko opremljenoj teretani koja će Vam pritom ponuditi panoramski pogled na grad.

Konferencije i seminari:
U Beogradu, ekonomskom centru Srbije, moguće je napraviti odličan spoj između posla i slobodnog vremena. Bilo da se radi o sastancima, seminarima ili banketima, u hotelu Belgrade Vam na raspolaganju stoje sale za konferencije na površini od 700 m² zarad savršene organizacije Vašeg prijema. Za veliku i brzinsku dosetljivost te izobilje dobrih ideja je savršen ambijent od velikog značaja. Na 1. spratu postoje ukupno 4 sale za konferencije i 2 sale za sastanke različitih veličina. Najmodernija tehnička oprema za konferencije s velikim LCD ekranom, video rekorderom, DVD uređajem, projektorom, grafoskopom i platnom, muzičkim stubom s CD-om, mikrofonom, pristupom Internetu (LAN mreža), konferencijskom pločom, kutijom za prevođenje i tablom s listovima. Dve od ovih sala se mogu spojiti odnosno razdvojiti pokretnim razdvojnim zidom. Ova sala se može podesiti za manje bankete, zatim za druge vrste prijema, a može se koristiti i u svrhe predavanja ili seminara. U pratećoj sali se nalazi veliki prostor namenjen za švedski sto, a nameštena je na način da se može svrsishodno koristiti u svakoj prilici. Vaš poseban dan u životu želite proslaviti u ekskluzivnom i modernom hotelu? Nema problema! 300 m² velika banketna sala će poslužiti za nezaboravno venčanje.

U standardnu opremu svake od naših soba se ubrajaju:
Kada i / ili tuš kabina i WC,
Fen za kosu,
Individualna kontrola klima uređaja,
Pristup LAN mreži,
Posebno plaćeni TV programi,
Telefon s direktnom linijom,
Sobni sef,
Mini bar.

134 Standard & Comfort dvokrevetne sobe (približno 24m²)

U ovoj kategoriji sobe Vas očekuje moderan dizajn i vrhunska udobnost na nivou četiri zvezdice. Kod ove kategorije su sobe savršene za dve osobe i opremljene su francuskim ležajem ili pak s dva odvojena kreveta.

28 Royal soba (približno 33 m²)

U ovoj kategoriji su sobe veće nego standardne sobe i opremljene su jednim francuskim ležajem, kao i dodatnim kaučem na rasklapanje koji je namenjen za treću osobu.

7 Junior apartmana (približno 36 m²)

Oni koji vole malo više prostora i luksuza će se u junior apartmanima osećati kao u raju. Apartman uz odvojeni deo za spavanje ima i zaseban deo za dnevni boravak, zatim veliki krevet kraljevske veličine, tuš te kadu kao i dva kauča na rasklapanje, što će Vašu gradsku posetu učiniti savršenim doživljajem.

1 Senior apartman (60 m²)

Čist luksuz i idealan prostor za poslovne direktore koji su naviknuti na visok kvalitet ili za sveže zaljubljene parove.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.