logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5896

Hotel Holiday Inn

Kategorija:

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


Adresa: Španskih boraca 74
Mesto: Beograd

LOKACIJA
U poslovnom delu Novog Beograda, pored kongresnog i izložbenog prostora Belexpocentar, sa kojim je povezan pokrivenim hodnikom. Vreme transfera do ostalih kongresnih centara je samo nekoliko minuta. Nalazi se na 20 minuta od Aerodroma i na 5 km od centra grada.

OPREMLJENOST
restoran, aperitiv bar, biznis centar, parking, sobna usluga, besplatan Internet, teretana, spa centar, hemijsko cišcenje, iznajmljivanje automobila, menjacnica novca

KAPACITET
broj sala za sastanke: 7
broj soba: 140
broj ležaja: 209

Poseban sprat sa luksuznim sobama i apartmanima, direktne telefonske linije, kablovska TV, elektronski sef, klima uredaj

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.