logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.59

Makryammos Bungalows

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 150 m

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


http://www.makryammos-hotel.gr/

Lokacija: Hotel Makryammos se nalazi na samoj plaži, oko 1.5 km od samog centra grada Tasosa. Kompleks se sastoji od većeg broja bungalova i sa svih strana je okružen zelenilom.

Sadrzaj hotela: U okviru hotela nalazi se veći broj restorana, veći broj barova u hotelu na plaži i pored bazena, mini market, dečije igralište, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, aerobik, TV sala, tereni za tenis, stoni tenis, košarku i odbojku na plaži, menjačnicu, parking.


Sadrzaj sobe: Hotel Makryammos u svom sastavu ima 196 bungalova i 10 sa direktnim pogledom na more. Sve sobe imaju razdvoje ležajeve ili francuski ležaj, kupatilo sa tuš kadom ili kadom, balkon ili terasu, klima uređaj, TV. 

Usluga: Doručak i večera su na bazi švedskog stola.

Napomena: Raspored gostiju po sobama isključivo vrši hotelska recepcija, tako da je moguće da  gosti hotela borave i u sobama udaljenim od plaže i po nekoliko stotina metara, odnosno u višem delu hotelskih soba. Dečiji krevetići se dobijaju na upit.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.