logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
 • srpski
 • engleski
 • ruski
 • Prodajni kurs banke Intesa: 119.9169
 • Srednji kurs NBS: 117.5656

Apartmani Konaci

Kategorija:

Usluga: Najam


Upit / Rezervacija


Lokacija: Konačište Konaci - 43.286427, 20.809357

Konačište Konaci se nalaze u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza. 

Opis:

Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica, suvenirnica... Konačište Konaci su sigurno najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku koji će doprineti vašem potpunom ugođaju.

Jedan broj studija / apartmana je, prilikom renoviranja, promenio namenu i ušao sastav Hotela Angella.

SVI APARTMANI SU KOMPLETNO RENOVIRANI

Sadržaj Apartmana:  

132 studija i apartmana. Restorani, barovi, prodavnice, otvoreni javni parking

Tereni na otvorenom - mogu se koristiti (uz doplatu)

 • 3 terena za košarku ili
 • 1 teren za rukomet ili
 • 1 teren za mali fudbal (rukometni golovi) ili
 • 1 jedan teren za tenis, 1 za odbojku i 1 za košarku   


                                       Kratka istorija objekta Konačište Konaci, Kopaonik, Srbija

  Četiri dobrovoljne radne akcije u organizaciji Smučarskog saveza Srbije, mnogobrojna angažovana preduzeća i pojedinci, ogroman uloženi novac (oko 130 miliona dolara), GENERALEKSPORT najmoćnije preduzeće tadašnje Jugoslavije, na čijem je čelu bio legendarni Milorad Miki Savićević,  i planina kakva se poželeti može SRPSKI BISER – KOPAONIK, su činioci koji potvrđuju GRANDIOZNOST ovog projekta.

  Od ideje do realizacije. Izgradnja takvog centra, u vreme kada je za Srbiju to bila neverovatna priča, izneta je na entuzijazmu, velikoj volji i želji, snazi duha i moći ubeđenja jednog čoveka –Kobija Mitrovića.

  Dipl.ing.arh. Slobodan Mitrović Kobi, arhitekta, planer i rukovodioca izgradnje turističkog kompleksa KOPAONIK, smatra se kreatorom i rodonačelnikom specifičnog Kopaoničkog arhitektonskog stila, prilagođenog klimatskim i pejsažnim uslovima, narodnoj graditeljskoj tradiciji i humanom ambijentu.

  Septembra 1980 godine posle velikih napora na planskom pokrivanju i infrastrukturnom opremanju Kopaonika, opštine Raška i Brus i firma 'Generaleksport' iz Beograda osnovale su "Geneks Kopaonik" kao nosioca turističke izgradnje na Kopaoniku.

  U središtu nacionalnog parka i turističkog centra smešteni su "Apartmani Konaci" nalaze se u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka Kopaonik, da bude njihovo srce. Zamišljeno ostvareno. Kao i tada, ovaj kompleks i danas predstavlja centar dešavanja sa velikim brojem restorana, kafića, dve velike i više malih samoposluga. Naravno tu su i menjačnice, pošta, apoteke, pekara, knjižara ... a sve to u neposrednoj blizini ski staza. U centru kompleksa se nalazi Fontana na trgu a oko natkrivena pešačka staza, što pretvara ovo naselje u pravi minijaturni grad.

  Genex-ovo apartmansko naselje Konaci "Sunčani vrhovi" sa šest medjusobno povezanih celina izgradjeno je u stilu starih manastirskih konaka sa po tri do pet spratova, koji polukružno zatvaraju centralni uređeni trg. Nazvani su po srednjevekovnim srpskim gradovima: Maglić, Ras, Jelač, Zvečan, Koznik i Brvenik. a


  Tadašnje Genex-ovo naselje, Konaci "Sunčani vrhovi", imalo je ukupno 393 apartmana razlicitog tipa, sa ukupno 1.491 krevetom. Svaki apartman bio je opremljen mini kuhinjom sa električnim štednjakom, frižiderom i svim potrebnim posudjem i kuhinjskim priborom. Apartmani imaju kupatilo (TWC), telefon, TV sa izborom domaćih i satelitskih programa kao i kablovski "TV KOP", koji je na internom teletekstu pružao korisne informacije o vremenskim prilikama, zabavi i ostalim dogadajima u centru.

  U okviru Genexovog apartmanskog naselja Konaci, nalazi se i »kula« Konaka, odnosno višenamenski Kongresni centar sa jednom većom i više manjih odgovarajuće opremljenih sala. Ovaj centar je vrlo pogodan i za održavanje različitih kongresnih i drugih priredbi, koncerata, pozorišnih i filmskih predstava, koji svojim sadržajima obogaćuju ukupnu ponudu Genexovog turistickog centra.

  Sadržaj studija i apartmana:

  mini kuhinja sa posudjem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV,  kupatilo sa tuš kabinom.

  Studio 0+1 (1-2 osobe) – kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa trosedom na razvlačenje za dve osobe ili francuskim ležajem ili trosedom.

  Studio 1+1 (2-3 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dve osobe;

  Studio 2+1 (3-4 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje za dve osobe;

  Studio 2+1 JELAČ (3-4 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje za 1-2 osobe;

  Apartmani Maglič 3+1 (4-5 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa trosedom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa dva francuska ležaja ili četiri singl ležaja;

  Apartman 2+2 (4-6 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem i ležajem za jednu osobu, spavaća soba sa jednim ležajem.

  Apartman 2+2 lux - (4-6 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem i ležajem za jednu osobu, spavaća soba sa jednim ležajem.


   

  U CENU JE UKLJUČENO:

  Najam studija/apartmana za navedeni broj noći;Korišćenje skijašnice u krugu Konaka;Besplatan wi-fi;Svakodnevno osnovno održavanje; Usluge recepcije.

  U CENU NIJE UKLJUČENO:

  Boravišna taksa 120din po osobi i noći, deca 7 -15 god  plaćaju boravišnu taksu 60 din po osobi po noći. (naplaćuje se u agenciji)

  NAPOMENA: Recepcija je locirana u prizemlju Konaka Koznik (prilaz sa gornjeg parkinga)

  OPIS STUDIJA/APARTMANA:

  Studio 0+1 (1-2 osobe) – kupatilo (tuš), jedna prostorija sa sofom na razvlačenje za dve osobe ili francuskim ležajem;

  Studio 1+1 (2-3 osobe) - kupatilo (tuš), jedna prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dve osobe;

  Studio 2+1 (3-4 osobe) - kupatilo (tuš), jedna prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje za dve osobe;

  Apartman 3+1 (4-5 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, spavaća soba sa 1 singl ležajem.

  Apartman 2+2 (4-6 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, spavaća soba sa 2 singl ležaja.

  Studio 2+1 JELAČ (3-4 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje za 1-2 osobe;

   

   

  APARTMANI KONACI

  NAZIV SMEŠTAJA

  BR.OSOBA

  USLUGA

  15.MART

  22.MART

  22.MART

  29.MART *

   

   

   

  7

  7

  0+1 STUDIO

  2

  NAJAM

  31,700

  18,300

  1+1 STUDIO

  3

  35,200

  21,100

  2+1 STUDIO

  4

  39,900

  23,400

  JELAČ 2+1 STUDIO

  4

  44,600

  25,800

  3+1 APARTMAN

  5

  53,400

  31,400

  2+2 APARTMAN

  6

  58,600

  34,500

  CENE SU IZRAŽENE U RSD PO STUDIJU/ APARTMANU PO PAKETU ( za navedeno broj noći)


   

   

  Uz naše SKI PAKETE ostvarite dodatne benefite bukiranjem ski pass-a, ski škole, ski opreme i prevoza

  SKI PAKET

  USLUGA

  UŠTEDA (po osobi)

  *Uplata na rate sa mogućnošću otkaza do 3 dana pre puta (izuzev smeštaja);

  *Polaznici škole su osigurani;

  *Licencirani instruktori;

  *Besplatna isporuka ski pass-a na vašoj recepciji;

  *4 lokacije ski rental: Grand, Angella, Župa, Nebeska stolica;

  *Ski oprema nove generacije, preko 1,000 kompleta.

   

   

  Odrasli

  Deca (do 11,9 g)

  SUPER BONUS

  SMEŠTAJ + SKI PASS + SKI OPREMA + SKI ŠKOLA

  4000 rsd

  2500 rsd

  SMART BONUS

  SMEŠTAJ + SKI PASS + SKI OPREMA

  2750 rsd

  1500 rsd

  SKI BONUS

  SMEŠTAJ + SKI PASS

  2000 rsd

  1000 rsd

  EXTRA BONUS

  Na ski pakete dodajte uslugu bus ili minibus prevoza i ostvarite

  dodatnih 1000 rsd za odrasle/ 8oo rsd za decu

  Važi za minimum 4 dnevni ski pass i minimum 5 dana ski škole ili ski opreme

   

  U CENU JE UKLJUČENO:

  ● Najam apartmana za navedeni broj noći;

  U CENU NIJE UKLJUČENO:

  ● Boravišna taksa /osiguranje (plaćanje u Agenciji) 1 eur dnevno za odrasle i 0.5 eur za decu 7-15god;

  NAPOMENA ZA SMENE OZNAČENE *:

  Periodi označeni zvezdicom (*) -      promotivni paketi za NON REF rezervacije – 50% uplaćenog avansa je nepovratno.

  ISHRANA:

  U Župa Wellness & Spa je moguća doplata za uslugu polupansiona. Za odrasle osobe 2100 rsd dnevno po osobi, deca do 12.god plaćaju 50%.

   

  USLOVI PLAĆANJA:

  Plaćanje se vrši u dinarima Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

   

  NAČIN PLAĆANJA:

  AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (čekovima građana). Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2020. god.; Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa, Amex) do 6 rata BEZ KAMATE;

  Kopaonik  je najveći planinski masiv i najpoznatiji skijaški centar u Srbiji sa 62 km staza za alpsko i nordijsko skijanje. 7 crnih, 12 crvenih i 20 plavih staza, Kopaonik čine idealnim ski centrom za sve skijaše.  Najviši vrh je Pančićev vrh (2017m)  a skijaški tereni se nalaze na visini od 1650 m do 2017 m. Sneg počinje krajem novembra i traje do maja, prosečno 159 dana godišnje. Udaljenost od Beograda 285 km.

   

        Cenovnik br.1 od  27.09.2019.

  Organizator putovanja Supernova Travel poseduje licencu OTP 343/2010 izdatu 19.02.2010.godine izdatu od strane Min. Turizma Republike Srbije.  Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2019 od 25.01.2019. aktivira  se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2019 -01.10.2019.god.)
  Da štediš, a zimuješ. Sa nama uštedi svoj supernovaC! 

  I ove zime svaka kombinacija dobija. Uz smeštaj Na Kopaoniku dodaj SkiPass, Ski školu i opremu preko Supernove i ostvari sjajne uštede!

  Zašto u redu kad može u hotelu? Uz skiKOPakete Supernova travel-a vaš ski pass će vas čekati na recepciji hotela, a isporuka je BESPLATNA.

  DODATNE POGODNOSTI:

  • Uplata na rate;
  • Svi smeštaji su registrovani i kategorisani;
  • Ski škola sa licencom Skijališta Srbije;
  • Licencirani instruktori (više od 100 instruktora);
  • Polaznici škola su osigurani;
  • Ski oprema nove generacije (preko 1.000 kompleta opreme);
  • 4 lokacije rentala: HTL Grand, Konaci – Angella, Nebeska Stolica, Župa. 

  Zimujte sa najboljima!


  Uslovi i način plaćanja:

  - Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
  - Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

  UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

  ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

  ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

  KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

  Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.