logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
 • srpski
 • engleski
 • ruski
 • Srednji kurs NBS: 117.5896

Apartmani Konaci

Kategorija:

Usluga: Najam


Upit / Rezervacija


Lokacija: Konačište Konaci - 43.286427, 20.809357

Konačište Konaci se nalaze u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza. 

Opis:

Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica, suvenirnica... Konačište Konaci su sigurno najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku koji će doprineti vašem potpunom ugođaju.

Jedan broj studija / apartmana je, prilikom renoviranja, promenio namenu i ušao sastav Hotela Angella.

SVI APARTMANI SU KOMPLETNO RENOVIRANI

Sadržaj Apartmana:  

132 studija i apartmana. Restorani, barovi, prodavnice, otvoreni javni parking

Tereni na otvorenom - mogu se koristiti (uz doplatu)

 • 3 terena za košarku ili
 • 1 teren za rukomet ili
 • 1 teren za mali fudbal (rukometni golovi) ili
 • 1 jedan teren za tenis, 1 za odbojku i 1 za košarku   


                                       Kratka istorija objekta Konačište Konaci, Kopaonik, Srbija

  Četiri dobrovoljne radne akcije u organizaciji Smučarskog saveza Srbije, mnogobrojna angažovana preduzeća i pojedinci, ogroman uloženi novac (oko 130 miliona dolara), GENERALEKSPORT najmoćnije preduzeće tadašnje Jugoslavije, na čijem je čelu bio legendarni Milorad Miki Savićević,  i planina kakva se poželeti može SRPSKI BISER – KOPAONIK, su činioci koji potvrđuju GRANDIOZNOST ovog projekta.

  Od ideje do realizacije. Izgradnja takvog centra, u vreme kada je za Srbiju to bila neverovatna priča, izneta je na entuzijazmu, velikoj volji i želji, snazi duha i moći ubeđenja jednog čoveka –Kobija Mitrovića.

  Dipl.ing.arh. Slobodan Mitrović Kobi, arhitekta, planer i rukovodioca izgradnje turističkog kompleksa KOPAONIK, smatra se kreatorom i rodonačelnikom specifičnog Kopaoničkog arhitektonskog stila, prilagođenog klimatskim i pejsažnim uslovima, narodnoj graditeljskoj tradiciji i humanom ambijentu.

  Septembra 1980 godine posle velikih napora na planskom pokrivanju i infrastrukturnom opremanju Kopaonika, opštine Raška i Brus i firma 'Generaleksport' iz Beograda osnovale su "Geneks Kopaonik" kao nosioca turističke izgradnje na Kopaoniku.

  U središtu nacionalnog parka i turističkog centra smešteni su "Apartmani Konaci" nalaze se u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka Kopaonik, da bude njihovo srce. Zamišljeno ostvareno. Kao i tada, ovaj kompleks i danas predstavlja centar dešavanja sa velikim brojem restorana, kafića, dve velike i više malih samoposluga. Naravno tu su i menjačnice, pošta, apoteke, pekara, knjižara ... a sve to u neposrednoj blizini ski staza. U centru kompleksa se nalazi Fontana na trgu a oko natkrivena pešačka staza, što pretvara ovo naselje u pravi minijaturni grad.

  Genex-ovo apartmansko naselje Konaci "Sunčani vrhovi" sa šest medjusobno povezanih celina izgradjeno je u stilu starih manastirskih konaka sa po tri do pet spratova, koji polukružno zatvaraju centralni uređeni trg. Nazvani su po srednjevekovnim srpskim gradovima: Maglić, Ras, Jelač, Zvečan, Koznik i Brvenik. a


  Tadašnje Genex-ovo naselje, Konaci "Sunčani vrhovi", imalo je ukupno 393 apartmana razlicitog tipa, sa ukupno 1.491 krevetom. Svaki apartman bio je opremljen mini kuhinjom sa električnim štednjakom, frižiderom i svim potrebnim posudjem i kuhinjskim priborom. Apartmani imaju kupatilo (TWC), telefon, TV sa izborom domaćih i satelitskih programa kao i kablovski "TV KOP", koji je na internom teletekstu pružao korisne informacije o vremenskim prilikama, zabavi i ostalim dogadajima u centru.

  U okviru Genexovog apartmanskog naselja Konaci, nalazi se i »kula« Konaka, odnosno višenamenski Kongresni centar sa jednom većom i više manjih odgovarajuće opremljenih sala. Ovaj centar je vrlo pogodan i za održavanje različitih kongresnih i drugih priredbi, koncerata, pozorišnih i filmskih predstava, koji svojim sadržajima obogaćuju ukupnu ponudu Genexovog turistickog centra.

  Sadržaj studija i apartmana:

  mini kuhinja sa posudjem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV,  kupatilo sa tuš kabinom.

  Studio 0+1 (1-2 osobe) – kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa trosedom na razvlačenje za dve osobe ili francuskim ležajem ili trosedom.

  Studio 1+1 (2-3 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dve osobe;

  Studio 2+1 (3-4 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje za dve osobe;

  Studio 2+1 JELAČ (3-4 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje za 1-2 osobe;

  Apartmani Maglič 3+1 (4-5 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa trosedom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa dva francuska ležaja ili četiri singl ležaja;

  Apartman 2+2 (4-6 osoba) -najveći apartman u ponudi, pogodan je za smeštaj četiri do šest osoba. Apartman sadrži kupatilo (tuš), dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaću sobu sa francuskim ležajem i  spavaću sobu sa dva singl ležaja.

  Apartman 2+2 lux - (4-6 osoba) - najveći apartman u ponudi, pogodan je za smeštaj četiri do šest osoba. Apartman sadrži kupatilo (tuš), dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaću sobu sa francuskim ležajem i  spavaću sobu sa dva singl ležaja.


  Individualne aktivnosti Avanturistički centar Kopaonik

  Safari tura do lokaliteta Nebeske stolice – 1.800 rsd po osobi

  Streličarstvo - 350 din po osobi (12 strela), 600 din po osobi (15 min)

  Najam bicikli , Odrasli - Prvi sat 350 din, Svaki sledeći 300 din, 4 sata  1000 din; Deca - Pola sata – 150 din, Prvi sat- 250 din, Svaki sledeći sat – 200 din

  Biciklističke ture (sa uključenim biciklom I zaštitnom opremom):

  Laka(2h)- 1850 din po osobi

  Srednja (4h) – 2850din po osobi

  Teška (6h) – 3250 din po osobi

  Pešačke ture sa vodičima nacionalnog parka Kopaonik

  Izviđački kamp za decu

  2 časa – 600 din; 1 dan po 4 časa – 1000 din po osobi ; 3 dana po 4 časa -2500 din po osobi ; 6 dana po 4 časa – 4500 din po osobi

  Piknik

  Piknik (žičara I pešačka tura). Cena piknika za odrasle- 1850 dinara (promo cena). Cena piknika za decu do 12 godina – 1450 dinara. U cenu piknika uračunato: Panoramska vožnja žičarom, pešačka tura, ručak, animacija za decu I odrasle tokom ručka

  Polazište piknik ture će biti svake subote u 11:30h u dolini sportova. Ručak podrazumeva: Predjelo: domaća gibanica, pršuta,kajmak, proje, voće I domaći sokovi . Glavno jelo: roštilj sa domaćim lepinjama. Tokom ručka će biti organizovan I Dj stage sa lounge programom.  Za sve učesnike će biti obezbedjeni lazy begovi, ćebad. Prijave do petka 20:00h

  Izleti (trajanje 6 sati):

  Vodopad Jelovarnik- Metodje- Orlove stene – 2200 din po osobi

  Treska- Barska reka- Semeteško jezero – 2200 din po osobi

  Samokovska reka- Djorov most- Jošanička Banja – 2200 din po osobi

  Kayaking Ibrom – 4900 din po osobi

  Alpinizam – 3600rsd po osobi

  Kvadovi – 55eur po kvadu (jedno vozilo je prilagođeno za dve osobe) tura traje sat vremena

  Velika Avantura Kopaonika – 85eur po osobi 


  „Od Kopaonika kroz Staru Rašku do Javora“


  Manastir Žiča – tvrđava Maglič – manastir Studenica – Kopaonik – manastir Đurđevi Stupovi – Novi Pazar – Javor, Kušići – Rezervat Uvac – Ovčar Banja – Manastir Sretenje

   

  Polazak iz Beograda – 28.06 i 26.07.2020

  Paket aranžman  autobusom  (5 dana, 4 noćenja / 2 noći Kopaonik, 2 noći Javor)

   

  Srbija je lepa, o tome svedoče njena istorija, tradicija i priroda. Šteta je što je ne poznajemo dovoljno. Kao i svaka dragocenost i lepote Srbije se kriju daleko od glavnih puteva, gradova i očiju prolaznika. Nemanjićka Srbija počinje svoj razvoj u Raškoj oblasti, a njeni naslednici pomeraju njene granice i prestolne gradove šire i grade naspram tadašnjih prilika. Veličina naših praotaca ogleda se u njihovom neimarstvu, zadužbinarstvu i rodoljublju koje danas vidimo u manastirima, crkvama i tvrdjavama. Lepo lice Srbije ogleda se i u njenim jezerima, rekama, planinama, banjama.   

   

  1. dan, NEDELJA: BEOGRAD – KOPAONIK  (299km)

  Polazak autobusom iz Beograda  u 08 h sa parking ispred muzeja 25 Maj, Bulevar Mira (Kuća cveća). Vožnja autoputem Miloš Veliki, u pravcu manastira Žiča, sa usputnom pauzom radi odmora (180km).

  Dolazak u manastir Žiča. Obilazak manastirskog kompleksa. Istorija ovog manastira je počela onog trenutka kada je sedamanestogodišnji Rastko Nemanjić odlučio da napusti dvor svog oca Stefana Nemanje i posveti se monaškom životu na Svetoj gori. Mesto na kom se gradio manastir bilo je podjednako udaljeno i od Carigrada i od Rima, što je tumačeno tako da je Srbija na raskršću između pravoslavnog Istoka i rimokatoličkog Zapada.

  Nastavljamo putem dokaza jedne epske ljubavi. Nekada davno jedan srpski vladar po imenu kralj Uroš Prvi u znak ljubavi svojoj voljenoj Elen Anžu koju prozvaše Jelena Anžujska, zasadi silne jorgovane duž klisure reke Ibar ne bi li se dama osećala kao kod kuće… Pa sred doline jorgovana, ni na nebu ni na zemlji, uzdiže se velika tvrđava, srednjevekovni grad Maglič (25 km oko 30 minuta vožnje).  Prolazak pored utvrdjenja i mala priča o velikoj ljubavi i još većem neimaru (iz bezbednosnih razloga nije moguće penjanje na tvrdjavu).

  Nastavak puta prema Studenici (40min - 35km). Obilazak manastirskog kompleksa. Jedan od najvećih manastira srpske pravoslavne crkve čiji je ktitor veliki župan Stefan Nemanja. Manastirski kompleks čine četiri crkve opasane zidinama koje čuvaju najveće srpsko blago Raškog kraja. Monumentalna kompozicija raspeća najvažniji je deo umetničke celine Bogorodičine crkve. O bogatstvu i nesvakidašnjoj lepoti Studenice govori i činjenica da je stavljena na listu UNESCO – baštine.

  Nastavak puta ka Kopaoniku (oko 2h - 62km). Planirano vreme dolaska na Kopaonik oko 19h. Smeštaj u studija. Slobodno vreme. Noćenje.

  2. dan, PONEDELJAK:  KOPAONIK

  Ko rano rani tri sreće grabi. Ne propustite priliku da uživate u rađanju Sunca i u čaroliji buđenja novog dana na nadmorskoj visini od skoro 2000 metara. Igra svetlosti i boja kao i svež planinski vazduh probudiće sva vaša čula. Polazak na turu je oko 4:30 h (odlazak autobusom do vidikovca Orlova glava), povratak u smeštaj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Doručak.

  Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje na krovu Srbije.

  Mogućnost fakultativnog izleta na Semeteško jezero. Semeteško jezero predstavlja prirodni fenomen koji je prava retkost i u svetu. Obzirom da jezero nisu uspeli da ispitaju ni ronioci, starci i meštani ovog kraja ispredaju legende da su se nekada na ovom jezeru okupljale vile. Posebno čudo ovog jezera su ploveća ostrva sa sve drvećem i rastinjem, koja pomera vetar, pa svaki posetilac koji zgazi na ostrvce može njime i da se provoza. Semeteš je selo sa oko 70 domaćinstava. Brvnare su zanimljive jer su podignute na vrlo strmom terenu, a prekrivene su  šindrom. Na obali jezera je etno selo Zavičaj u sklopu koga je restoran, bašta za odmor, kao i uredjene staze koje vode pored jezera. Povratak na Kopaonik.

  Slobodno vreme. Noćenje.


  3. dan, UTORAK:  KOPAONIK – JAVOR, KUŠIĆI (155km)

  Doručak. Polazak prema Novom Pazaru u 9h. Spuštanje sa Kopaonika je jedinstveni prizor kada se neretko može doživeti osećaj da ste iznad oblaka. Oblačni sistem i magla koja se skuplja u raškoj kotlini prekrivaju niže delove čipkanim prekrivačem kojeg paraju Sunčevi zraci kako odmiče dan.

  Dolazak u manastrir Đurđevi Stupovi (50km – 1:15h).

  Manastir Đurđevi Stupovi su zadužbina rodonačelnika dinastije Nemanjić i jedan od najstarih manastira u Srbiji. Veliki Župan po stupanju na presto počinje sa gradnjom manastira koji će godinama kasnije biti uvršten na listu UNESCO-a, a u devet vekova postojanja svedoči o kulturi, veri, i tradiciji našeg naroda. Ovaj temeljac Srbije bio je više od 300 godina ruiniran, obnova manastira traje više od 40 godina uz pomoć vernika i donatora.

  Nastavak putovanja prema Novom Pazaru, planirani dolazak oko podneva. 

  Novo ime starog Trgovišta ili Pazara koje je  trajalo još u vreme Vuka Brankovića potiče upravo od prevoda reči Pazar, kada ga Turci uzimaju od despota Đurdja Vukovića i nadevaju ime Jeni Bazar koje u prevodu znači Novi Pazar. Grad koji grle četiri  reke i čuvaju tri planine zvanično mesto u knjigama zauzima tokom osmanlijske okupacije. Za njegov razvoj najzaslužiji je Gazi -  Isa beg Isaković. Grad je na vrhuncu svog zlatnog doba imao preko 12.000 kuća, nakon prirodnih katastrofa koje odnose 9 mostova i vrlo burne ratne istorije Srbije, grad doživljava krah i ponovo se obnavlja nakon Drugog svetskog.  Nakon priče o zlatnom dobu slobodno vreme za individualne obilaske. Preporučujemo da degustirate poznate pazarske ćevape i mantije sa kiselim mlekom.  Kada smo u Novom Pazaru moramo nešto i pazariti. Odlazak u tržni centar (stara pijaca koja je pretvorena u bazar sa buticima, prodavnicama kućnim potrepštinama….). Slobodno vreme. Nastavak puta ka Javoru preko Sjenice (90km – 2h). Dolazak u hotel Javor oko 20h. Večera, noćenje.


  4 . dan, SREDA: KUŠIĆI  JAVOR

  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

  Mogućnost fakultativnog izleta Uvac (1h – 50km). Meandri reke Uvac su svakako jedna od najlepših slika Srbije. Moćna sila planinske reke isklesala je pejzaže nestvarne lepote, a sačuvani prirodni ambijent je postao dom bogatoj flori i fauni. Uvac je reka koja nosi i mnoge tajne. U krečnjacima Pečanskog brda priroda sagradila jedan od najzanimljivijih prirodnih objekata u Srbiji i svojevrstan prirodni fenomen - jedinstven pećinski sistem dug više od šest hiljada metara, sa brojnim kanalima u nekoliko nivoa, dvoranama, sifonima i pećinskim ukrasima.

  Ukrasi Ledene pećine, u vidu dugačkih draperija i saliva, koji ponegde dostižu i do deset metara, iako deluju hladno, lepotom zaustavljaju dah.

  Od hotela polaze i staze zdravlja koje vode do različitih lokaliteta .

  Hotel-Marijanin zavičaj-Milandža 4.65 km (plava); Hotel-Sokići-Milandža 4.85 km (plava); Hotel-Bratuljeva Česma 2.1 km (bela); Hotel-Crkvina-Visioc 3 km (plava); Hotel-Crkvina-Zabojska cesma 1.87 km (plava); Hotel-Crkvina-Visioc 3 km (plava); Hotel-Crkvina-Zabojska cesma 1.87 km (plava); Hotel-Turski grob 2.76 km (bela);

  Povratak u hotel, slobodno vreme, večera, noćenje.


  5. dan, ČETVRTAK:  KUŠIĆI JAVOR – OVČAR BANJA – MANASTIR SRETENJE - BEOGRAD (260km)

  Doručak. Slobodno vreme za uživanje u prirodnom ambijentu. Polazak za Beograd u 10h preko Ovčar Banje. Put nas vodi preko Ivanjice i Arilja gde ćemo imati priliku da se upoznamo sa pričom o srpskom crvenom zlatu - malinama.

  Dolazak u Ovčar banju oko 13h (85km – 2h). Pored termo-mineralnih izvora koji se koriste u terapiji, ova banja je jedinstvena u Srbiji jer se nalazi u predelu izuzetnih odlika, okružena rekom, jezerima i nepreglednim zelenilom planina Ovčar i Kablar. Okolinom dominiraju svedočanstva srpske istorije i religije manastiri Blagoveštenje, Nikolje, Savinje, Uspenje, Vaznesenje, Vavedenje.... Mogućnost fakultativne posete Kablar wellness centru i uživanje u u bazenu sa termalnom lekovitom vodom (temp. 38 stepeni). Oko 15h polazak autobusom do manastira Sretenje. Mаnаstir se nаlаzi u izuzetnom prirodnom okruženju, nа zаrаvni ispod vrhа Ovčаrа. Mаnаstir je nаstаo u 16. Veku, a u više nаvrаtа tokom prošlih vremenа bio je rušen i spаljivаn. Obnovljen je tek u 19. veku, zаhvаljujući monаhu, а kаsnije i vlаdici Nikiforu Mаksimoviću. Od rukopisnih knjigа sаčuvаnih do dаnаs u Sretenju, preostаle su svegа tri: Jevаnđelje, Bogorodičini kаnoni i Minej zа mesec jun, koji je znаčаjаn jer sаdrži Službu knezu Lаzаru, kаo delo nаše crkvene književnosti. Nakon razgledanja, povratak do Ovčar banje (po želji, autobusom ili pešačko-planinarskom stazom).

  U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd (175 km) autoputem Miloš Veliki. Dolazak u Beograd oko 21h.
  Kraj programa.

  FIRST MINUTE DO 18.06.

  CENA ARANŽMANA

  Polasci:

  28.06 – 02.07.
  26.07 - 30.07.

  Odrasla osoba

  19.999

  16.990

  Deca od 07-12 godina

  14.499

  12.990

  Deca od 2-7 godina
  (u zajedničkom ležaju)

  10.499

  8.990

   

   

  MINIMALNI broj putnika za realizaciju aranžmana je 30.  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  ·         Prevoz turističkim autobusom (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu;

  ·         Smeštaj na Kopaoniku 2 noćenja s doručkom u apartmanima KONACI (smeštaj u studijima, ishrana u restoranu u okviru konaka). Smeštaj u Kušićima u hotelu Javor, 2 noćenja sa uslugom polupansion (doručak i večera);

  ·         Boravišne takse u smeštajnim objektima;

  ·         Takse za ulazak u rezervate;

  ·         Panorama Magliča, razgled  Novog Pazara;

  ·         Tura rađanje Sunca;

  ·         Pešačka tura na Kopaoniku;

  ·         Poseta manastirima: Žiča, Studenica, Đurđevi Stupovi, Sretenje;

  ·         Troškove organizacije putovanja.

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  ·         ulaznice na lokalitete;

  ·         fakultativne izlete: Semeteško jezero, Uvac;

  ·         lične troškove putnika.

  CENE IZLETA I ULAZNICA NA LOKALITETE:

  ·         Izlet Semeteško jezero 400 rsd (Za realizaciju izleta potrebno je min. 20 prijavljenih);

  ·         Izlet Uvac 1 – pešačka tura oko 10 km –  550 rsd. Minimum 12 osoba;

  ·         Izlet Uvac 2 – prevoz do rezervata i ulaznica, vožnja čamcem u pranji rendžera po meandrima, ulaz u ledenu pećinu, razgled pećine - 1550rsd. Minimum 12 osoba;

  ·         Wellness centar Kablar – ulaznica za bazen 300 rsd.

  NAPOMENA:

  ·         na odredjenim  lokalitetima je neophodno poštovati pravila ponašanja i oblačenja (u manastirima je neophodno imati pokrivena ramena, suknju / duge pantalone).

  ·         na odredjenim  lokalitetima je neophodna udobna i ravna obuća zbog konfiguracije terena.

  ·         sve pešačke aktivnosti, a koje zavise od vremenskih uslova, biće izvedene ukoliko to bude moguće.

  OPIS SMEŠTAJA KOPAONIK:

  Apartmanski kompleks KONACI je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica, suvenirnica... Konačište Konaci su sigurno najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku koji će doprineti vašem potpunom ugođaju. Oprema studija: TWC, mini kuhinja, frižider, besplatini Wi-Fi internet, kablovska TV.

  OPIS SMEŠTAJA KUŠIĆI:

  Hotel JAVOR raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. U sobama se nalazi TV, orman, radni sto, noćne komode i kupatilo. Sve sobe raspolažu sa wi-fi konekcijom.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  Plaćanje se vrši u dinarima.

  AVANSNO: - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
    - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

  OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE:

  Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Organizator putovanja Supernova Travel poseduje licencu OTP 316/2020 izdatu 06.02.2020. godine izdatu od strane Min. Turizma Republike Srbije.  Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2020 od 13.01.2020. aktivira  se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili namail:garancijaputovanja@yuta.rs Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300067925 ADO DDOR Novi Sad (01.01.2020 -01.10.2020.god).

  Cenovnik br. 1 od 03.06.2020. / Fotografije su preuzete sa GOOGLE slobodne galerije i u momentu preuzimanja nisu imale potpis autora!


   

  Uslovi i način plaćanja:

  Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

    AVANSNO:
    - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

    NA RATE:
    - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
    - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

    PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
    - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.